Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 минути , mary_shery каза:

И на мен ми даваше така за всички дати при смяна на полет и звъннах на безплатния номер и само ме питаха за кой полет искам и ми го смениха много бързо.

Интересното е, че при мен се получава само с Дубай-София при всички други дестинации/дати няма проблем. 😄 

Публикувано:

Много моля да ми напомните мейла, на който да пиша оплакване. Имам сериозна сума за отменен полет, която вече половин година не ми връщат.

Предварително благодаря!

Публикувано:
преди 5 минути , Tani каза:

Излизат ли ви полетите за Дубай и Абу Даби, нещо не се виждат при мен

За Дубай излизат и през приложението и от уеб версията, а за Абу Даби само от приложението, а преди малко си излизаха и от уеб

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 47 минути , Aureliano каза:

Някой сеща ли се кога обикновено Wizz пускат следващото зимно разсписание?

На 5 март 2019 е било пуснато зимното разписание за 2020 първо за членовете на Уиз дискаунт клуб. Това е според споделяне тук🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Понеже продължава мистерията с полетите до ОАЕ - в разписанието са налични както полети  SOF-AUH така и SOF-DXB в едни и същи дни и часове, писах на Wizz във FB с въпросче коя, в крайна сметка, ще бъде линията. 
Отговорът е:

image.png.1cdc93b287dc66314628371061f14ba9.png

• Харесвам 7
  • Шок 1
Публикувано:
преди 13 минути , Фил каза:

Понеже продължава мистерията с полетите до ОАЕ - в разписанието са налични както полети  SOF-AUH така и SOF-DXB в едни и същи дни и часове, писах на Wizz във FB с въпросче коя, в крайна сметка, ще бъде линията. 
Отговорът е:

image.png.1cdc93b287dc66314628371061f14ba9.png

Вчера се чудех дали да не им пиша по същия повод! 

• Харесвам 1
Публикувано:

Уау много ме зарадва това ако е така 😄 да чакаме имейли тогава 🤓, но си мисля, че са казали за сегашното разписание и първите полети, където са до Дубай защото като избереш София-Дубай от както ги разпределиха 17.04 излиза до Абу Даби и обратно София-Абу Даби 12.02 излиза до Дубай, но нека видим

Публикувано:
преди 18 минути , Ivko каза:

Уау много ме зарадва това ако е така 😄 да чакаме имейли тогава 🤓, но си мисля, че са казали за сегашното разписание и първите полети, където са до Дубай защото като избереш София-Дубай от както ги разпределиха 17.04 излиза до Абу Даби и обратно София-Абу Даби 12.02 излиза до Дубай, но нека видим

Май не успях да схвана какво имаш предвид :scratch_one-s_head:

image.png.f86c95988b8a46012ec568858546652d.png

А иначе защо предпочиташ DXB? Аз нямам против да пробвам AUH, през другото съм летял. :wink:

Публикувано:
преди 3 минути , Фил каза:

Май не успях да схвана какво имаш предвид :scratch_one-s_head:

Именно нали първо ги разделиха заради ограниченията най-вече и полетите от 12.02 до 13.04 са до Дубай, а след 13.04 си летят пак до Абу Даби. Освен ако не са решили всички да са до Дубай, но си мисля, че са ти казали до къде ще започват да летят.

Публикувано:
преди 21 часа, Фил каза:

Отговорът е:

Правилен е отговора...получавам рекламен имейл "От България до Дубай", влизам в резервацията ми до Абу Даби и е канселирана. Всички полети ги прехвърлят до Дубай 😃

Публикувано:

Сега пък изчезнаха от разписанието всички полети (и до AUH и до DXB) след 13.04 :huh: ...
Въпреки че резервацията ни за 24.04 е налична, ама докога ...

Публикувано:

Нормално...все пак сега новите промени са от 13-ти април и докато нагласят и прехвърлят полетите. Ще дойде и имейл с промяната в случая канселацията и трябва да приемеш новото летище, но пък може и да смениш датите сега безплатно, което е яко

Публикувано:
преди 23 минути , mamaivy каза:

при  Санкт Петербург ще се случва нещо в лятното разписание.

Прогнозирам, че нищо няма да се случва в лятното разписание. В  буквален смисъл нищо няма да се случва.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 минути , epetkov каза:

Прогнозирам, че нищо няма да се случва в лятното разписание. В  буквален смисъл нищо няма да се случва.

И аз така,ама не ми пречи да планувам.😀

Гледам полетите на S7 от Варна.

Миналата седмица свалиха от разписанието майските си полети и ми стана ясно на къде вървят нещата.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

На мен ми е интересно на кой терминал ще кацат на DXB, силно ме притеснява, че ще е на T2, което силно ще ми развали желанието да летя до там ....

Публикувано:

От 11 резервации, които имам, само 4 не са променени.

Освен гореупоменатите Санкт Петербург и Абу Даби, другите промени при мен са Будапеща и Париж, като в приложението пише, че са канселирани, но в сайта виждам, че са изместени дните, но пък пише sold out, та ще видим какво ще измъдрят.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , Jorro каза:

На мен ми е интересно на кой терминал ще кацат на DXB, силно ме притеснява, че ще е на T2, което силно ще ми развали желанието да летя до там ....

Main airlines based at DXB

Flydubai, a low-cost airline to operate over 100 aircraft on scheduled passenger services to and from Dubai, to the Middle East, Africa, Europe and South Asia. It operates from Terminal 2.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 минути , blueriver каза:

На мен са ми отменили полети Мадрид-София през септември и София-Катания през октомври.

Аз пък имам едни полети София-Малта и София-Барселона - бетон са, не са мръднали и минутка 🙂

Публикувано:
преди 1 минута , feel_the_rush каза:

Аз пък имам едни полети София-Малта и София-Барселона - бетон са, не са мръднали и минутка 🙂

Всъщност в приложението са канселирани,в сайта са променени.Но не съм сигурна дали през юни ще може да се лети до Катания. А като задавам други дати ми излизат "sold". Ще изчакам.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   6 магеланци

• Taliana
    • Jorro
    • Ради
    • traveler
    • a6olq
    • Lindt
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.