Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 23 минути , Ivko каза:

Main airlines based at DXB

Flydubai, a low-cost airline to operate over 100 aircraft on scheduled passenger services to and from Dubai, to the Middle East, Africa, Europe and South Asia. It operates from Terminal 2.

Да, Флай Дубай с изкл. на няколко полета вкл. до София всички други се изпълняват от Т2 , реално те са му основния ползвател. 

Публикувано:

И моята резервация до Катания 4-14.07 iизлизаше канселирана през мобилното, а през сайта към момента е о.к. Според мен нагаждат разписания, защото при симулиране на нова резервация ми дава 3-13.07 и sold out. 

Публикувано:

Определено мажат яко. Мен ми излизат някакви странни съобщения:

image.png.f97b6c096570cb054969dc7530efa33f.png

И се чудя какво точно искат да ми кажат - самолетът вече няма ред 29, но пък има 40. Дано се качим да видим какво ще има вътре ... 🙂

• Смея се 1
Публикувано:

Потвърждавам, че ни следят. Отварям пощата си и преди 3 часа съм получила това 😜

D8CA137A-7CDD-48F3-8077-C43824F98BFC.png.45488b74e2a1a32a2299432c17dc487e.png

Ха,ха. Накрая текстът “и се пригответе да бъдете смаяни” без майтап го прочетох и се подгответе да бъдете сменяни 😆

От толкова голям зор с тия полети Абу Даби/Дубай взеха да ми се прокарват мисли, че ми се доходи натам 😄

• Смея се 8
Публикувано:
преди 3 минути , jorocontrola каза:

И се чудя какво точно искат да ми кажат - самолетът вече няма ред 29, но пък има 40. Дано се качим да видим какво ще има вътре ... 🙂

Не е задължително да няма 29, ама явно са си научили урока от един инцидент, за който писах преди време

Като се смени самолета местата се преразпределят наново, не може просто да оставят няколко свободни реда отзад

Публикувано:
В момента, neuromancer каза:

Не е задължително да няма 29, ама явно са си научили урока от един инцидент, за който писах преди време

Като се смени самолета местата се преразпределят наново, не може просто да оставят няколко свободни реда отзад

Принципно си прав, но реално тук аз си плащам за местата (или поне трябва да съм). Така че който си е платил, за където си е платил или поне да му се даде нов избор.

Пък който не плаща, него да го гласят за баланс тук- там 🙂

Публикувано:
преди 22 минути , jorocontrola каза:

Определено мажат яко. Мен ми излизат някакви странни съобщения:

image.png.f97b6c096570cb054969dc7530efa33f.png

На 321 neo 29 ред е авариен 😉 💰💰💰💰💰💰

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 4 часа, Фил каза:

Сега пък изчезнаха от разписанието всички полети (и до AUH и до DXB) след 13.04 :huh: ...
Въпреки че резервацията ни за 24.04 е налична, ама докога ...

Моята резервация беше със статус канселирана, а сега влизам и ми е преместена с един ден без да съм потвръждавал и без да ми е идвал имейл за промените...или...

Мисля, че някой беше споменавал за подобен случай?!

Публикувано:
преди 18 минути , Ivko каза:

Моята резервация беше със статус канселирана, а сега влизам и ми е преместена с един ден без да съм потвръждавал и без да ми е идвал имейл за промените...или...

Да, беше се случвало. По някое време все пак изпратиха мейл, че има промяна и вече имаше възможност за избор. Очаквам, че и тук ще се развият така нещата.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 22 минути , Ivko каза:

На мен беше на вътрешен полет. Когато знаеш каква промяна искаш - на безплатния на Wizz ще ти направят промените и после пак от профила си го управляваш. Системата им явно има зададени някакви  задени действия автоматично, но когато се обадиш ти го оправят.

Публикувано:

При мен дойде мейл за Бари:

image.png.a249c9258af4e48fad2d19f746ade68f.png

Мръднали са връщането по-рано. Като цяло + за мен, че не е ясно дали ще се отпусне положението до март, а билетите са без флекс ...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , Tani каза:

за кой полет, за къде?

Виж мненията от днес - има много промени по доста дестнации - Абу Даби, Санкт Петербург, Барселона, Будапеща, Катания, вероятно и други, а сега видях, че и Миконос от сутрешен е станал вечерен полет.

• Харесвам 1
Публикувано:

За две минути получих 7 мейла от Уиз, за смяна на часове, евентуално и дати, не съм ги разглеждал подробно. Полетите са най-различни, до Бергамо, Бари, Брюксел, Брaтислава, Лисабон по различни времена от другия месец до август. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , yordanov каза:

а сега видях, че и Миконос от сутрешен е станал вечерен полет

И стартират чак от средата на юни.

Публикувано:

Сан Петербург уж има дати, но като се изберат, дава че няма места. Има ли нещо, което няма да местят? 

Специално за Сан Петербург съм доволен, бях взел възможно най-евтините билети за Великден, но с по-голям престой, който не го исках и сега ще мога да сменя датите.

Остава и да се лети до там, поне при мен на 6-7 планувани пътувания най-много ми се осъществява 1.

Публикувано:

Имам имейл за промяна на резервиран полет за месец май Букурещ-Париж Бове като една от възможностите е смяна на дата 14 дни преди и 60 дни след предвидената дата на заминаване по същия или подобен маршрут. Ако  цената на полета за избраната нова дата е по-висока доплащаше ли се, забравила съм? 

Публикувано:
преди 2 минути , a6olq каза:

Имам имейл за промяна на резервиран полет за месец май Букурещ-Париж Бове като една от възможностите е смяна на дата 14 дни преди и 60 дни след предвидената дата на заминаване по същия или подобен маршрут. Ако  цената на полета за избраната нова дата е по-висока доплащаше ли се, забравила съм? 

не

• Харесвам 1
Публикувано:

Има ли промени по полетите до Барселона, защото в сайта и в мобилното си стоят. Имам полет на 27.02.2020 до Барселона и нямам имейл да е канселиран или преместен? А се двоумя дали да купувам с тях полет на връщане след около две седмици?

Публикувано:

Проверих някои от резервациите, които са променени според мейловете и уж, ако не съм съгласен да вляза в сайта и да ги сменя.

Да, обаче въобще няма опция смени, хем имам и Флекс, явно всичко е боза за днес.

Публикувано:
преди 3 минути , a6olq каза:

Tanti, благодаря! При промяна се запазват  платените услуги-приорити и най-важното флекса, нали? 

да, флекса е вечен, и багажите се запазват

преди 30 минути , Tani каза:

При мен изглежда че ще се смени София-Неапол, но засега нямам мейл

да, пристигна мейла

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Tim
    • Аzia
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.