Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
В момента, Мари Николова каза:

Е, това ако го уредиш чрез готиния служител.....!!!😃

Хахаххахаха не се сетих да поискам. Хаххахаха 

• Смея се 3
Публикувано:

При мен не излизат никакви полети от Варна до Залцбург и Виена.  Може би са отменени. Освен немските полети, други не виждам да останаха  за смяна алтернативно Варна /София

Публикувано:

Явно в момента местят полетите от Варна. Вече всички са ми със сменени часове,нищо че още не е отразено и в профила ми си стоят активни.

Може би по- късно ще се появят отново дати за Австрия.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, a6olq каза:

Извинете, на кой от телефоните звъннахте за промяна на датите - софийския или малтийския телефон? 

Извинявам се за късното включване. На 02 492 8367 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 19 минути , don каза:

И моят полет за април от Варна до Барселона е с променен час и нямам мейл още за промяната

Варна Барселона даже е станал от вечерен сутрешен полет, което е супер, ако ... летят. Тия полети от Варна до Барселона и Залцбург имам предчувствие, че няма да тръгнат. Все са с ниска цена.

• Харесвам 3
Публикувано:

И аз попаднах на готиния служител😍 - изрецитирах му сменения полет и желаната дата за след точно 60 дни и след 2 минути каза "готово". Другите ми 2 променени полета смених на 22- ри от профила ми пак за 60 дни напред.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:

Току що се обадих и аз на кол центъра на малтйксия, но любезното момче ми обясни, че до вчера е можело да се сменят до 60 дена, но от днес вече и той не може. Освен да ги въртя всички номера 😃, а дали има вероятност пак той да вдигне или всеки номер свързва на различни места.

п.с. Звънах и на втория номер същото ми казаха, че от днес вече е 30 дена 😶, а могат два пъти по 30 да сменят ама...

• Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 27.01.2021 г. в 13:36, Фил каза:

Оф, защо не си смених вчера едни полети, а оставих за днес. :dash1:

Не е от днес промяната, аз на 25 януари звънях на безплатния телефон и ми смениха отменен полет 30 дни напред, а на 18 януари друг отменен - 60 дни напред, вероятно зависи от настроението на контактното лице 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 часа, Ivko каза:

Току що се обадих и аз на кол центъра на малтйксия, но любезното момче ми обясни, че до вчера е можело да се сменят до 60 дена, но от днес вече и той не може. Освен да ги въртя всички номера 😃, а дали има вероятност пак той да вдигне или всеки номер свързва на различни места.

п.с. Звънах и на втория номер същото ми казаха, че от днес вече е 30 дена 😶, а могат два пъти по 30 да сменят ама...

От днес вече и в приложението излиза съобщение за 30-те дни. Единствения ти шанс е да настояваш, че в имейла ти пише 60 дни както всъщност е и че настояваш да направи проверка с някой на по-високо ниво и да ти ги сменят. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Wizz Air предлагат вече и застраховка за Ковид 19. Информираха ме в пощата, но не съм разглеждала. На някой може да му свърши работа.

Публикувано: (редактирано)
Преди 1 час, Jorro каза:

От днес вече и в приложението излиза съобщение за 30-те дни.

Това го забелязах от няколко дена, че пише до 30 дена

Да така е сега получих имейл за промяна и вече срока пише 30 дена...

Редактирано от Ivko
Публикувано:
преди 24 минути , Jorro каза:

настояваш да направи проверка с някой на по-високо ниво и да ти ги сменят. 

Аз с Латам си имах малко разправии и като поисках да говоря със супервайзор ми казаха "всички работим от вкъщи, няма супервайзор, няма никой"

Публикувано:
преди 1 час, neuromancer каза:

Аз с Латам си имах малко разправии и като поисках да говоря със супервайзор ми казаха "всички работим от вкъщи, няма супервайзор, няма никой"

е нали и тоя супервайзор работи някъде ще те прехвърлят, със сигурност имат съпорт към който да се обърнат, няма как 

Публикувано:
преди 5 часа, Zara каза:

Wizz Air предлагат вече и застраховка за Ковид 19. Информираха ме в пощата, но не съм разглеждала. На някой може да му свърши работа.

50 страници условия, но на втората е записано: "Тази застраховка не покрива Пътувания, които включват пътуване до дестинации, за които Министерството на външните работи съветва да не се предприемат пътувания."

А в момента за всички държави е в сила този съвет...

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Смея се 9
  • Замислям се 1
Публикувано:

Имам отменен полет с Уиз , има само опция ПРИЕМИ.

Ако не приема и не им звънна дали ще ми върнат парите автоматично като мине датата?

Публикувано:

От няколко дни се опитвам да намеря билети за 9,99 евро(или еквивалент в местна валута) и не успявам. По-точно - първоначално излиза тази сума, но при опит за резервация се вдига на 12,99  или 14,99, даже 17,99 евро.

image.png.9c945afbdd24d91cf9e190ba96c692fc.png

image.png.940a34618717fc0e9d7bb290862e3e53.png

Пробвах с доста полети, не само от БГ - резултата е същият. Реших, че наместват разписание и цени, но вече трети ден е така. Успява ли някой да намери от най-евтините билети, без след това цената да се вдигне?

Публикувано:
преди 9 минути , Мари Николова каза:

От няколко дни се опитвам да намеря билети за 9,99 евро(или еквивалент в местна валута) и не успявам. По-точно - първоначално излиза тази сума, но при опит за резервация се вдига на 12,99  или 14,99 и т.н.

Пробвах с доста полети, не само от БГ - резултата е същият. Реших, че наместват разписание и цени, но вече трети ден е така. Успява ли някой да намери от най-евтините билети, без след това цената да се вдигне?

И аз доста гледах за тези, които ме интересува, но винаги ги вдига. Попаднах на  Меминген - Букурещ  по 9.99 за целия април, които твърдо не се променят с  най-ниската цена

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 16 минути , Мари Николова каза:

От няколко дни се опитвам да намеря билети за 9,99 евро(или еквивалент в местна валута) и не успявам. По-точно - първоначално излиза тази сума, но при опит за резервация се вдига на 12,99  или 14,99, даже 17,99 евро.

Пробвай Виена-Ереван/Кутаиси! 

Screenshot_20210129_115043_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 11 минути , Мари Николова каза:

От няколко дни се опитвам да намеря билети за 9,99 евро(или еквивалент в местна валута) и не успявам. По-точно - първоначално излиза тази сума, но при опит за резервация се вдига на 12,99  или 14,99 и т.н.

Стана ми интересно и аз пробвах. Първо с най-ниската цена 9.99 евро или 19.99 лв. Същото се получава като при теб - вдига цената при започване на резервация, но когато я започнеш от търсачката за цени. Иначе ако въведеш изначално конкретната набелязана дата пак показва по-високата цена.

Нещо пак са се бъгнали и при ниската цена не отчита членството - една и съща е със и без WDC

• Харесвам 2
Публикувано:

Пробвах и с Виена Атина - през април има много дати с цена 9.99 евро през търсачката за цени, но после става 11.99 евро и пак е една и съща със и без WDC.

Публикувано:
преди 2 часа, vinidj каза:

Ако не приема и не им звънна дали ще ми върнат парите автоматично като мине датата?

Аз не бих рискувал, може да изчакаш да не би да има бъг нещо, но ако не, по-добре се обади преди полета

преди 2 часа, vinidj каза:

Аз не бих рискувал, може да изчакаш да не би да има бъг нещо, но ако не, по-добре се обади преди полета

Публикувано:

Някой би ли споделил идея за полет, който няма голяма вероятност да се състои? Може би Лутън-Москва (Петербург)? Имам един кредит, който ми се иска да го спася. Днес Германия забрани всички полети до Великобритания, но Уиз много бързо реагираха. 

• Харесвам 1
Галин Маргаритов
Публикувано:
На 25.01.2021 г. в 11:46, crazyhorse каза:

Имам променен полет, но ми дава само опцията да приема промените...Пробвах и през телефона и през лаптопа, но това е резултата! 

Screenshot_20210125_090819.jpg

И при мен се случи няколко пъти , звъня на телефон 02 492 8367,свързвам се с оператор и той от мое име извършва исканата от мен опция.По принцип следобед май са по свободни операторите ,защото по бързо се свързвам.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   6 магеланци

• Сузи Су
    • angel tomov
    • Victoria
    • kremm
    • Zornitsa
    • Аzia
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.