Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 15 минути , Георги Матеев каза:

А Бг еър приемат ли плащане с кредит? :grin:

Днес летях с Уиз до Дубай с 321 Нео. Предполагам и до Абу Даби ще пуснат тези самолети.

аххахаха забравих, че си уиззКРЕДИТен милионер 😄 

Как беше Неото? Има ли съществени разлики с 321ceo? 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , Jorro каза:

Как беше Неото? Има ли съществени разлики с 321ceo? 

Няма потресаваща разлика. Пространството между седалките е горе-долу ок, но все пак бих препоръчал авариен или първи ред.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 20.04.2021 г. в 23:17, Eva eva каза:

Точно толкова са. И говорим за провалени официални пътувания - със самолетни билети, букнати нощувки, програма по дни и часове нагласена, даже и настроение за пътуване 😄 В повечето случаи и спазарена отпуска 😄 А в някои и нареден багаж 😄 Не просто ей така купени билети заради флекса 🙂  Добре, че от цялата работа няма кой знае какви финансови загуби. 

За 9-ти опит, пробвай на Ryan да заложиш 🙂. Аз сигурно моя 3-ти опит за Бари на тях ще поверя, като му дойде времето.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , Яничка каза:

За 9-ти опит, пробвай на Ryan да заложиш 🙂. Аз сигурно моя 3-ти опит за Бари на тях ще поверя, като му дойде времето.

Благодаря за мнението 🙂 Видях ги, аз, че и те са пуснали до Бари. Проблемът е, че са от юли, аз се надявах за юни да се класираме. Няма ли да стане много топло юли? Или да го оставя за септември - октомври? Удобно ли е до попитам за кога го планираш Бари, ако имаш възможност да избираш, разбира се 🙂 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 8 минути , Eva eva каза:

Благодаря за мнението 🙂 Видях ги, аз, че и те са пуснали до Бари. Проблемът е, че са от юли, аз се надявах за юни да се класираме. Няма ли да стане много топло юли? Или да го оставя за септември - октомври? Удобно ли е до попитам за кога го планираш Бари, ако имаш възможност да избираш, разбира се 🙂 

Пулия нито е Малта, нито Сицилия. Бари е по-северно от всички най-близки до София гръцки плажове. Били сме два пъти в разгара на лятото и си е съвсем нормално. А аз хич, ама хич не долюбвам жегите... По-скоро може да е ветровито, но ако се позиционирате в Саленто на тока на ботуша, може да си избирате плажа за деня на йонийския или на адриатическия бряг в зависимост от посоката на вятъра.

• Харесвам 3
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 9 часа, Eva eva каза:

За юли, че имам РД или за септември, покрай почивните дни. Но ще купя, чак когато се изясни корона ситуацията.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 4 минути , Яничка каза:

За юли, че имам РД или за септември, покрай почивните дни. Но ще купя, чак когато се изясни корона ситуацията.

През август в Бари беше 42 градуса. Препоръчвам септември.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 часа, Дани Магелани каза:

През август в Бари беше 42 градуса. Препоръчвам септември.

Август не планирам.

• Харесвам 1
Публикувано:

Уиз за пореден път са ми сменили часа на полета и сега искат да им потвърдя, че съм съгласен с промяната. Интересно ми е какво ще стане ако не потвърдя и кога най-късно трябва да потвърдя? 

Публикувано:
преди 13 минути , tougherty каза:

Уиз за пореден път са ми сменили часа на полета и сега искат да им потвърдя, че съм съгласен с промяната. Интересно ми е какво ще стане ако не потвърдя и кога най-късно трябва да потвърдя? 

3 часа преди полета

Преди 1 час, Яничка каза:

Август не планирам.

Температурите през юли и август не се различават съществено. Но всеки има свой праг за жегата. А и ако сте с кола с климатик, няма да страдате от жегата.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, tougherty каза:

Ще върнат парите, тоест ще ги държат докато не си ги поискаш 1-2-3 пъти.

• Благодаря 1
Публикувано:

Май ще има голяма експанзия към Азия-в линковете се говори за Индия(през Абу Даби) :

https://simpleflying.com/wizz-air-india-network/amp/

И Китай(през Казахстан) :

https://simpleflying.com/wizz-air-china-flights/amp/

• Замислям се 4
Публикувано:

Искам да похваля Уиз за инициативата, случайно поглеждам на сайта им и виждам, че предлагат код за намаление на английските тестове за ден 2 и 8 от карантината. Не пишеше колко, нито на техния сайт, нито на лабораторията, затова трябваше да симулирам покупка, и се оказа, че е 49 паунда, което извадено от и без това по-ниската цена на Randox (те и без това почти всички там пращат за тестване) смъква до 126 на човек, което си е сериозна разлика от средно 210 (а някои искат и по над 300)... Надявам се все пак да не ми се налага да хвърляме отново една шапка пари за тестове, но за момента това ми изглежда като оферта.

• Харесвам 6
Публикувано:

Здравейте при евентуално позитивен тест мога ли да променя полет с тях без такса  ? Или да се иска някакво възвръщане на сума ? 

Публикувано:
преди 12 минути , Julian999 каза:

Здравейте при евентуално позитивен тест мога ли да променя полет с тях без такса  ? Или да се иска някакво възвръщане на сума ? 

Не може. Възможностите са купуване на флекс или застраховка с покритие по избор. 

• Харесвам 2
Публикувано:

flex на вътрешните в Италия последно, когато купувах беше 5 евро. Днес видях, че има промяна - 5,50. Утре ще проверя дали е било само за компенсиране  на днешната промоция, или така ще остане. 

Сега е 5 евро  за Бергамо-Букурещ

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 14 минути , Jorro каза:

Аз искам, ама от София 😄

С малки стъпки започва изпълнението на всяка голяма мечта. 🙃

Спомняш ли си как Уиз пуснаха София - Билунд - като генерирахме нездрав интерес с онези билети по 1-2 евро Берлин- Билунд?😂

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Жалко, бургаското Турку за юни замина.😞

Обаче и за юли нещо не излизат полетите, дано да стартира този маршрут.

Публикувано:
преди 41 минути , Мари Николова каза:

Жалко, бургаското Турку за юни замина.😞

Обаче и за юли нещо не излизат полетите, дано да стартира този маршрут.

Ако не бяха спрели далаверата с връщането на 120% до сега щяхме да ги приватизираме с тия отмени

• Смея се 4
Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

дано да стартира този маршрут

Еее не, никакви полети вече не излизат и за останалите летни месеци. 😢

преди 21 минути , imarev каза:

Ако не бяха спрели далаверата с връщането на 120%

Още връщат 120%, но ако плащаш с истински пари.

Публикувано:
преди 5 часа, Мари Николова каза:

Скоро  се очаква Wizz да има полети Карачи-Осака,Токио-Чикаго,Манила-Мелбърн,а защо не и вътрешни,като Мелбърн-Сидни,Осака-Нагоя и Пекин-Ухан...🤣

• Смея се 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   12 магеланци

• Zaro
    • Дънди
    • silvia_b
    • Plamsi
    • lamerz1912
    • Граф Вронски
    • Olia
    • aleksandrina
    • Ради
    • epetkov
    • Dreamm
    • rik4o
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.