Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Гледам за няколко вътрешни полета вече в различни държави е без остъпка цената, а ако искаш трябва да си вемеш тяхното членство...гледам за Италия и за Норвегия вече е така. И ако взема такъв полет то той ще е без членство и после реша да сменя с друг също ли без членство ще ми дава цените? Някой играл ли го е?

Публикувано:

За който търси евтин начин до Лисабон за в момента има само за 29.07 опция без нощувка през Бергамо и взех преди малко:

софия-бергамо с Уиз за 48.99лв

14:05-15:05

бергамо-лисабон с Раан за 20 евро

18:05-20:00

Малко е на кантар, но да е забавно.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 5 часа, bonboneva каза:

Здравейте! Преди съм ползвала телефон на Уиз в Малта. Сега не го откривам.  Някой има ли номера?

Телефонът вече е Унгарски , има го на сайта на Уиз - контакти- Малта

• Благодаря 1
Публикувано:

Варна - Залцбург замина за 2022 г., но докато разбера, че са сменили годината, а не дните, половин час мъдрувах кой петък-понеделник от август да си избера😂

• Смея се 11
Публикувано:

Анулиран полет Санкт Петербург - София го смених през сайта на Турку- Скопие ( единствена опция ) за да не загубя флекса и са ми набили неква такса 17,60 е !?! Присапнали са си я от цената на билета който беше 62.78 е , а сега е 45.18 е.

Някой звънял ли е на съпорта или да е писал на мейла за да му оправят поредната простотия на Уиз?

image.png.6efd17b5eb899f97d9196d44dca8ef09.png

Публикувано:
преди 22 минути , Capitan Morgan каза:

Анулиран полет Санкт Петербург - София го смених през сайта на Турку- Скопие ( единствена опция ) за да не загубя флекса и са ми набили неква такса 17,60 е !?! Присапнали са си я от цената на билета който беше 62.78 е , а сега е 45.18 е.

Някой звънял ли е на съпорта или да е писал на мейла за да му оправят поредната простотия на Уиз?

image.png.6efd17b5eb899f97d9196d44dca8ef09.png

Не са ти набили такса. Вероятно си сменял по-скъпи за по-евтини билети. Може би по време на намаленията.

Възможно е и тази такса да не е загубена. Пробвай пак да смениш за сума от 62,78. Понякога се разбива така цената и при превалутиране, с доплащане в различна валута, но не е задължително да се губи. Стига при промяната да не си избрал билети с по-ниска стойност.

Публикувано:
преди 23 минути , Мари Николова каза:

Не са ти набили такса. Вероятно си сменял по-скъпи за по-евтини билети. Може би по време на намаленията.

Възможно е и тази такса да не е загубена. Пробвай пак да смениш за сума от 62,78. Понякога се разбива така цената и при превалутиране, с доплащане в различна валута, но не е задължително да се губи. Стига при промяната да не си избрал билети с по-ниска стойност.

Полета беше анулиран. Не съм ползвал флекса. Премаршрутирах се на цена 0.00. Сега ако искам да ползвам флекса имам налични с 17.6 евро по-малко за ползване.

Публикувано:
преди 9 минути , Capitan Morgan каза:

Премаршрутирах се на цена 0.00.

Важно е каква цена на билета избираш. Няма значение, че смяната е безплатна, ако някога избереш по-ниска цена, от тази която си платил, губиш разликата.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:

При отмяна на полета по мое желание, билетите са с FLEX за колко време  кредита пристига в профила и във валутата на първоначалните билети ли? Най-първите билети бяха в румънски леи, защото полетът беше от Букурещ, смених ги за полет от София и сега се чудя при отмяна от моя страна в каква валута ще пристигне кредита и кога? 

Публикувано:
преди 3 минути , a6olq каза:

При отмяна на полета по мое желание, билетите са с FLEX за колко време  кредита пристига в профила и във валутата на първоначалните билети ли? Най-първите билети бяха в румънски леи, защото полетът беше от Букурещ, смених ги за полет от София и сега се чудя при отмяна от моя страна в каква валута ще пристигне кредита и кога? 

До 72 часа ще си получиш парите в лв. Имай предвид, че после този кредит ти е валиден 90 дни.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 минути , a6olq каза:

При отмяна на полета по мое желание, билетите са с FLEX за колко време  кредита пристига в профила и във валутата на първоначалните билети ли?

преди 4 минути , oli_mali каза:

До 72 часа ще си получиш парите в лв.

Във валутата в която е акауна, че може да е в евро 😉

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 минути , Tim каза:

Е, не е честно така! Кога да вземем евтини билети, кога да ни ги отменят!?

Уиз, не така с изненадите!🤣 Аз година и половина вече правя план-график с вашите орязвания на разписанието! 😜

• Шок 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 4 минути , Мари Николова каза:

Е, не е честно така! Кога да вземем евтини билети, кога да ни ги отменят!?

Уиз, не така с изненадите!🤣 Аз година и половина вече правя план-график с вашите орязвания на разписанието! 😜

Има ли състоял се полет до гръцки остров?!

Публикувано:
преди 4 минути , Таньо каза:

Има ли състоял се полет до гръцки остров?!

От София ли? Не, но предполагам, че за вече обявените гръцки дестинации няма и да има промени, защото те стартират от средата на юни, т.е. няма за кога да правят промени.🙂

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 10 минути , Otnesen каза:

Не зарежда дати от мобилното приложение.....Явно още се чудят дали да я пускат. 🙂

През сайта излизат. Всеки път има известно забавяне в единия от двата канала.....

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 минути , Otnesen каза:

Не зарежда дати от мобилното приложение

Другото зарежда, продава, че и благи цени дава с WDC.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Jorro каза:

През сайта излизат. Всеки път има известно забавяне в единия от двата канала.....

преди 1 час, Tim каза:

Другото зарежда, продава, че и благи цени дава с WDC.

Готово - имам билети 😎....Сега остава да видим дали ще започнат полети до новите дестинации....малко са ми съмнителни,но се надявам всичко да е наред.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 9 минути , Otnesen каза:

Готово - имам билети 😎....Сега остава да видим дали ще започнат полети до новите дестинации....малко са ми съмнителни,но се надявам всичко да е наред.

Стискам палци да не стане като с България ер, че имаме да взимаме едни осри от там, оак за Родас. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Ще съм много благодарна, ако при промени или осъществени полети към Гърция, особено към Миконос, споделяте тук. Че нашите дати са чак 13-20 юли и ми се иска да знам по-рано какво се случва 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

Братислава падна до септември, като първия полет е на 14-ти, а аз имам на 14.08 полет и ми дава само до 13-ти да сменя 🤦‍♂️ пак ще се звъни иначе дава доста интересни летища.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.