Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Утре летя към България от Аликанте и виждсам, че мобилни не подържа. Дали се минава през чекин задължително за тяхна бордна да ти вадят и ако е така може само да се чекирам без да търся, къде да принтирам.

На рецепция в хотел или на информация на летище:)

преди 2 часа, Дани Магелани каза:

Нататък ще ви е хубаво! В Санторини има толкова прекрасни места! 

А и като се върнете, ще имате по 250 евро за следващото пътуване. Знаеш си, но да кажа:

Пазете касовите бележки за храна и напитки между часа на излитане по разписание и часа на реалното излитане за застраховката по КК,  снимки на мониторите на двете летища, пазете и бордните карти. 

Хубава почивка!

Надявам се да не се направят на интересни, но при всички положения ще си ги търся :). Пазя всичко !

• Харесвам 2
Публикувано:

Опитвам се да сменя едни билети с флекс,които са на цена 12,99 за такива,които струват 19,99.Иска ми доплащане от 43€ на билет…,някой да има логично обяснение😄,че не е като да сменям билети за първи път.

Публикувано:
преди 23 минути , imarev каза:

Опитвам се да сменя едни билети с флекс,които са на цена 12,99 за такива,които струват 19,99.Иска ми доплащане от 43€ на билет…,някой да има логично обяснение😄,че не е като да сменям билети за първи път.

Пробвай на компютър, ако го правиш през апа, май е бъг и на мен ми се е случвало. 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 7.08.2021 г. в 15:28, Ivko каза:

Утре летя към България от Аликанте и виждсам, че мобилни не подържа. Дали се минава през чекин задължително за тяхна бордна да ти вадят и ако е така може само да се чекирам без да търся, къде да принтирам.

@Ivko, виждам че са ти отговорили, но да дам един пример с великите им хартиени бордни карти.

Същото беше положението с едното ми пътуване с тях от Ханя до София, чекирах се, излезе PDF-а, но си казах, че не ми се търси принтери и прочие, качих PDF-а в PassWallet приложение и си излезе бордна карта, на летището ми я сканираха на две места и навсякъде мина. Никой нищо не ми е казал, за хартиена, макар че повечето хора бяха с такива.

Според мен само кода се различава - едното е QR код, а другото линеен код.

• Харесвам 5
Публикувано: (редактирано)
На 3.08.2021 г. в 15:35, yordanov каза:

Интересно, сега чета, че вече сме в зеления списък на Абу Даби и пътуването до там става само с PCR, без карантина. Решението им е от 31.07: https://coronavirus.bg/bg/news/2198

Предполагам е добре дошло за Уиз и вероятно няма да местят полети повече до Дубай, макар че вече преместиха октомврийските... 🤷‍♂️ Има време де, ще видим как ще се развият нещата.

За сега вижам, че ОАЕ са ги поставили в оранжева зона и се чудя дали да бодна и аз един Дубай към средата на октомври имам полет с флекс, който няма да ползвам и с минимално доплащане. Ти за кога имаш?

Аз съм вече 10-17

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 46 минути , Ivko каза:

За сега вижам, че ОАЕ са ги поставили в оранжева зона и се чудя дали да бодна и аз един Дубай към средата на октомври имам полет с флекс, който няма да ползвам и с минимално доплащане. Ти за кога имаш?

Аз съм вече 10-17

17-20 октомври, но с идея да ги местим за ноември. Дано и тогава променят полетите да са до Дубай.

Публикувано:
преди 1 минута , yordanov каза:

17-20 октомври, но с идея да ги местим за ноември.

Това ако ги преместят и следващите до Дубай?

Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Това ако ги преместят и следващите до Дубай?

Ами по-скоро да, иначе с изискванията за влизане в Абу Даби е доста некомфортно. А до тогава дори може да излезем от зеления им списък, както са тръгнали нещата. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Wizzair не спират да ме изненадват в последно време. Вчера полета от Санторини го изпълни самолет на Aura airlines. Само не разбрах дали и от София те са летели и защо отново имаше 1 ч. закъснение. Нещо много им куца организацията.

Публикувано:
преди 4 часа, liliya каза:

Wizzair не спират да ме изненадват в последно време. Вчера полета от Санторини го изпълни самолет на Aura airlines. Само не разбрах дали и от София те са летели и защо отново имаше 1 ч. закъснение. Нещо много им куца организацията.

почти съм убеден, че проблема е в наземния персонал на Т1. Последните 2 месеца летим всеки уикенд и дори самолета да кацне навреме или по-рано те пак закъсняват.

На полета за Рим чакахме в пълен автобус над 10 мин да дойде шофьор да ни закара, като междувременно 2 пъти се разправях с момичето на гейта, а тя само вдигаше рамене и казваше, че чакат шофьор, била го извикала. Не е нормално хем да не спазват мерките като хората хем заради липсата им на персонал ( която едва ли поради липса на кадри) и потърпевши да са пътниците и авиокомпанията. Дано Уизз си потърсят правата. Междувременно на Т2 ми прави впечатление, че някакси нещата се случват по-екпедитивно. В понеделник много ми хареса на полета на Раян от Букурещ нас ни свалиха и докато завъртим с автобуса около самолета вече стоварваха хората за следващия полет. Може разбира се да е било и случайност , а и все пак имаше доста по-малко пътници от на уизз полетите, но не мисля, че вината е в Уизз в случая изцяло. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Промениха ми полет, платен с кредитна карта, съответно не ме устройваше и използвах единствената опция да ми върнат парите първо под формата на wizz кредит с 20% отгоре и после следвало опция за възстановяването на 100% от сумата чрез първоначалния ви начин на плащане вместо WIZZ кредити. Някой знае ли кога и как се случва това нещо, че в профила си не виждам таква възможност, а предпочитам да си ми върнат парите вместо уиз кредит?

Публикувано:
преди 3 часа, nazional каза:

Някой знае ли кога и как се случва това нещо, че в профила си не виждам таква възможност, а предпочитам да си ми върнат парите вместо уиз кредит?

За връщане по карта се обаждаш на кол центъра и им го казваш и те ти правят връщането ти не можеш, а опцията за 20% отгоре се връщат в пеофила за следващи пътувания и ако избереш това то после не можеш да искаш по карта.

Wizz с полети от Абу Даби до Бахрейн(BAH) от девети септември! Цени от 49 AED/12.99 $ с WDC! 

Повече инфо https://m.khaleejtimes.com/business/aviation/wizz-air-abu-dhabi-adds-new-gcc-route-to-bahrain

Редактирано от crazyhorse
Допълнение
  • Харесвам 6
Публикувано:
преди 21 минути , crazyhorse каза:

Wizz с полети до Бахрейн(BAH) от девети септември! Цени от 49 AED/12.99 $ с WDC! 

Оф, помислих, че от София. :grin:

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 10 часа, nazional каза:

Промениха ми полет, платен с кредитна карта, съответно не ме устройваше и използвах единствената опция да ми върнат парите първо под формата на wizz кредит с 20% отгоре и после следвало опция за възстановяването на 100% от сумата чрез първоначалния ви начин на плащане вместо WIZZ кредити. Някой знае ли кога и как се случва това нещо, че в профила си не виждам таква възможност, а предпочитам да си ми върнат парите вместо уиз кредит?

то нямаше опция по карта, първо в профила с 20% отгоре и после от профила имаше да се кликне някъде, за да ти ги върнат по картата без тези 20% отгоре. Така го направихме преди 2 месеца, амааа къде точно се кликваше... нямам спомен

Публикувано:
преди 26 минути , Nati каза:

то нямаше опция по карта, първо в профила с 20% отгоре и после от профила имаше да се кликне някъде, за да ти ги върнат по картата без тези 20% отгоре. Така го направихме преди 2 месеца, амааа къде точно се кликваше... нямам спомен

Уиз изпращат мейл след като добавят 120% кредит. В него има линк, от който си искате кеш рифънд, ето го и него: https://wizzair.com/en-gb/wizz-credit-conversion-request#/

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:

Някой помни ли от коя дата(мисля,че беше 30 юни 2020) промениха кредитирането на отменените резервации на 100%-ако са платени с профилни кредити и на 120%-ако са платени с карта?

Търся,но не се ориентирам къде да ги открия?

Благодаря предварително на отзовалите се!

• Харесвам 1
преди 7 минути , iMari каза:

1 юли 2020

Благодаря!Знаеш ли линка към тези условия?

Редактирано от crazyhorse
Допълнение
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , crazyhorse каза:

Благодаря!Знаеш ли линка към тези условия?

Ако ще се разправяш с Уиз по този повод ще се опитам да го изнамеря от темата. 🙂

Ако е за твое убеждение, сигурна съм, че оттогава промениха условията, защото се възползвах максимално от тези резервации, последно в началото на тази година.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , iMari каза:

Ако ще се разправяш с Уиз по този повод ще се опитам да го изнамеря от темата. 🙂

Ако е за твое убеждение, сигурна съм, че оттогава промениха условията, защото се възползвах максимално от тези резервации, последно в началото на тази година.

Разправям се за едни 15 евро,защото са ми възстановили 100% платени с кредити,а съм платил на 21.06.2020!

• Харесвам 1
Публикувано:

Това е мнението, което търсех. Препращаше към дискусия, в която имаше линк към "новите" тогава условия на Уиз за плащане с кредит. Нямам идея защо излиза надпис, че съдържанието вече не съществува. Запомнила съм го, защото и аз не можех да намеря конкретната промяна в условията на Уиз и се сетих, че някой беше дал линк.

@chandni може би ще знае защо излиза този надпис.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, iMari каза:

@chandni може би ще знае защо излиза този надпис.

Линкът на въпросното мнение изглежда така:

image.png

Както се вижда от URL-в браузъра, сегашното ID на Wizz кратките новини е 16696, а не 13099, така че вероятно при някой ъпгрейд нещо се е счупило и са се сменили някакви ID-та, което е направило линка недостъпен. Може би @Георги би могъл да каже нещо повече, макар, че казусът вече е за темата с бъговете.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, chandni каза:

Линкът на въпросното мнение изглежда така:

image.png

Както се вижда от URL-в браузъра, сегашното ID на Wizz кратките новини е 16696, а не 13099, така че вероятно при някой ъпгрейд нещо се е счупило и са се сменили някакви ID-та, което е направило линка недостъпен. Може би @Георги би могъл да каже нещо повече, макар, че казусът вече е за темата с бъговете.

То имаше някакво обединяване на тази тема, при което изчезнаха закачените теми и мисля, че е останала грешната тема - по-скорошната, вместо голямата тема за Уиз, затова е изчезнало ИДто. Зависи коя тема е текущата, когато добавяш другата към нея. Ако е трябвало да се сменя заглавието на общата тема грешката е на модератора, ако не, бъга е в софтуера.

Май това е търсеното мнение (подмених ИДто на темата в линка само)

• Харесвам 2
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.