Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 21 минути , bad kid каза:

Може и за едно барбекю да имате време.

За барбекю не знам, ама колибритата прелитат вече наблизо 😉

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 50 минути , oli_mali каза:

Полета за Корфу закъснява. Вече над половин час стоим натоварени в автобусите. Е, почти вътре...някои си запалиха цигарките...няма проблеми.

20210815_140046.jpg.da5e7a58a01a12f14b7e6201a2172fa1.jpg

Потрес, незнам българската простотия ли ме дразни повече или нехайството на служителите на тва тъпо летище... 

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 55 минути , Jorro каза:

Потрес, незнам българската простотия ли ме дразни повече или нехайството на служителите на тва тъпо летище... 

А, това лято е лудница навсякъде! На Бергамо полета до Гданск - първо обявиха закъснение, после бординга започна по-рано от обичайното, внезапно спря и стояхме наказани в загражденията известно време, след това тръгна ....и стояхме наблъскани в едно тясно стълбище още известно време, после се качихме в самолета...и капитана каза, че понеже полета закъснял, трябва да изчакаме още половин час, за да се доредим до пистата. И за капак - само няколко минути не стигнаха, за да докараме закъснението до час. Егати безочието! Като закъсняваш, закъснявай като хората, не така половинчато.😁

Полета от Варшава - пак бординга внезапно спря, пак чакахме като наказани в загражденията без обяснения.Предвид, че имаше овърбукинг, започнах да ставам леко нервна. Вниманието ни бе привлечено от случващото се на пистата. Силно въоръжени барети с маски изведоха мъж от самолета наблизо и го вкараха във ван. Решихме, че сме станали свидетели на безпрецедентна акция на полските спец. части по обезвреждане на опасен терорист и  съвсем забравихме за вълненията около овърбукинга, но след като сценката се повтори едно към едно още няколко пъти, осъзнахме, че едва ли Полша е толкова гореща зона за световният тероризъм и е по вероятно  да наблюдаваме заснемането на филм. А обяснението за забавянето беше счупен автобус, отнело време за да намерят резервен. 🤯

• Смея се 8
Публикувано:
На 31.07.2021 г. в 20:37, iMari каза:

Магеланец сигнализира, че пак са пуснали билетчета по 1 евро по линята Бари- Корфу за 24 и 31 август. Ако някай намери още нещо да казва. 😉

@chandni, какво е това "Миал"? 🙂

Ако се сетиш, тагвай ме, като имат пак 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 11 минути , Яничка каза:

Няма проблем, те май не са спирали! На няколко пъти писах за това, че и хайку съчинявах. 🙂

Последната седмица постоянно се появяваха такива билети.

• Благодаря 2
Публикувано:
преди 20 минути , Яничка каза:

Днес сутринта имаше Бари Миконос за 21 и 28, по - добре с тях, че са късни полети

За мен тази линия е много доходна. Вече 2 колибри реализиах. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 20 минути , Jorro каза:

Е аз не съм казал, че само наш'те са зле, просто на Т1 ме дразнят зверски. Всички хранят уизз за закъсненията, но като гледам всяка седмица работата на Т1 се убеждавам как нямат никаква вина. От друга страна на Т2 изглежда работят по-бързо не знам каква е причината.... 

Довечера се прибираме от Ханя и точа зъбки дали да пусна колибра, за колко време и дали ще ме огрее над 3ч зкаъснение по регламента. Днеска ми се провали плажа заради големи вълни и сега съм зъл... 😄

На 11 август пристигнахме в 24,00 ч.  Снимах таблото на лентата за багажа.

20210812_002621.jpg

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, iMari каза:

На мен също ми е по-комфортно да пътувам от Т1 и сега и преди пандемията. По-малко полети, бързо се минава през секюрити и паспортен контрол, салона обикновено е празен. Но много зависи в коя част от денонощието пътуваш. Ако, както Георги писа, сутрин са наблъскани не знам колко полета и служителите са малко, става зле. Честно казано, не малко кошмарни моменти съм имала сутрин и на Т2.

Пропуснах в мемоарите си летище Сарафово :blink:, няма такова летище, но наистина се отклонихме от темата. :cool:

Значи, уизз са сменили самолета от 321 сео на 320, което на летище София им отне 2 ч да разменят пътниците с дублирани места. На Ханя за точно 30 мин наземния персонал свалиха хората от София, качиха ни нас, смениха на хората с дублиращи места бордните карти и излетяхме точно 50 мин след като самолета бе кацнал, защото чакахме разрешение от кулата. Аааа имаше и автобусче.... Какво да ви кажа, Уизз да ги разкарват тия голдеър.... 

• Харесвам 5
Публикувано:

Някой знае ли при промени кои са алтернативните летища на Малага? 

А линията дали ще издържи и есента, гледам, че цените са супер ниски, а райън се оттеглят за зимното разстояние 🤔

Публикувано:
На 14.05.2021 г. в 17:16, Jorro каза:

Мислех, че съм писал, реално пари получих преди седмица, чакам сега и за другия пътник.

Реално това е валидно за всички маршрути. Правилата са прости:

Ако не получите отговор в рамките на периода от шест седмици до два месеца от изпращането на жалбата Ви, или отговорът не е удовлетворителен за Вас, то тогава съгласно чл. 16 от Регламент (ЕО) № 261/2004, следва да се обърнете към националният орган по прилагане  (НОП) на регламента в държавата членка, където е възникнало събитието (закъснение, отмяна, отказан достъп до борда).

Списък с органите по Регламент (ЕО) № 261/2004 можете да намерите тук: https://ec.europa.eu/transport/sites/transport/files/2004_261_national_enforcement_bodies.pdf .

Досега съм ползва Австрийския и гръцкия и двата свършиха работа, но австрийците си имат цяла изградена система, онлайн си правиш всичко и са много бързи. Справиха се за отрицателно време с Бг еър, гърците са малко по-бавни, но пак помогнаха. 

@Jorro Имаш ли спомен, получи ли някакво потвърждение на имейл , че си подал жалба на националният орган за прилагане на регламента.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 28 минути , Marisha каза:

@Jorro Имаш ли спомен, получи ли някакво потвърждение на имейл , че си подал жалба на националният орган за прилагане на регламента.

Да, получих, но мисля със забавяне около седмица -две ( за гърците). На австрийците системата е автоматизирана и получаваш автоматичен отговор първо, а след около седмица и от служител.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 8 минути , Jorro каза:

Да, получих, но мисля със забавяне около седмица -две ( за гърците). На австрийците системата е автоматизирана и получаваш автоматичен отговор първо, а след около седмица и от служител.

Благодаря.

Публикувано:

Не знам ама този техният сайт много ме ядосва вече!...... Или да го оправят 😡 или няма и дам влизам в него. 

Все ми дава, че съм робот и не ме допуска. 

Публикувано:

И на мен от време на време ми се появява когато влизам през различни устройства, но му затварям кръсчето и продължавам с резервацията.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 минути , antony2001 каза:

Хаххххх,

И аз да се наредя на опашката и аз!

Нима не знаете, че ако е горещо и ползваемо винаги споделям!? 😀

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 9 минути , Таньо каза:

Извън шегите и закачките, тези билетчета реално са находка и биха могли да се използват и заради евтиният флекс и приорити. Особено ако Уиз ги отменят и има опция за алтернативни маршрути. За съжаление, в момента нищо такова не намирам. Ако излезе нещо, независимо от ранния час, казвайте. 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 16 минути , Таньо каза:

Аз не намирам такива цени! Най-ниската е 12,99/9,99

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Asya Игова
    • Tamer
    • The rider
    • dunaika
    • alienad
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.