Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Това е новина и аз получих имейл, а мойте полети са 9-12 януари, но сега се опитвам да сменя и ми изписва “продадени” и не знам дали да изчакам малко защото още не са прехвърлени или нарочно са блокирани датите около НГ или наистина няма места 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 33 минути , Ivko каза:

Това е новина и аз получих имейл, а мойте полети са 9-12 януари, но сега се опитвам да сменя и ми изписва “продадени” и не знам дали да изчакам малко защото още не са прехвърлени или нарочно са блокирани датите около НГ или наистина няма места 

Обикновено така става веднага след промяна, до ден два ще се оправи. 

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
На 25.08.2021 г. в 0:32, Julian999 каза:

IMG_20210824_233029.jpg

По същия начин ми излезе невалидна бордна карта при чекиране за полет от София. А в същото време ми даде места на случаен принцип. 
Имал ли е и друг подобен случай от нашето летище или това е вече практика, за да се проверят документите?

1.png

Редактирано от Mary
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 7 часа, liliya каза:

По същия начин ми излезе невалидна бордна карта при чекиране за полет от София. А в същото време ми даде места на случаен принцип. 
Имал ли е и друг подобен случай от нашето летище или това е вече практика, за да се проверят документите?

CE76752B-B0CA-4C2C-A14C-E7E98F680017.jpeg.2553a312bea65239903f5d9d4b6c3d05.jpeg

Незнам дали не е защото чекираме  през апликацията а те искат да имаш отпечатани бордни карти . В Мадрид на летището повечето с ръчен багаж имаха отпечатани и направо ги пращаха на гейта

Публикувано:
преди 54 минути , Julian999 каза:

Незнам дали не е защото чекираме  през апликацията а те искат да имаш отпечатани бордни карти . В Мадрид на летището повечето с ръчен багаж имаха отпечатани и направо ги пращаха на гейта

Преди малко говорих с кол центъра на Уиз и казаха , че това съобщение излиза за да може да се явим на гише за проверка на документите и че няма нищо притеснително.

През браузер излиза, че е извършено чекиране онлайн, а при изтегляне на бордната карта излизат всички данни без баркода - на негово място пише , че това не е бордна карта. Явно това е отскоро, че при предния ми полет преди 20-ина дни нямаше подобно нещо.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 10 часа, liliya каза:

CE76752B-B0CA-4C2C-A14C-E7E98F680017.jpeg.2553a312bea65239903f5d9d4b6c3d05.jpeg

Това съобщение е различно от това на @Julian999. При мен излезе като неговото. Не даде места и пишеше, че не може да издадат БК, а не че са невалидни. В момента, в който купих места зареди БК. Още някой това лято беше споменал за такова съобщение и тогава имаше овърбукинг. Разбира се Уиз може да си правят експерименти, дали ще генерират печалби от места. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Вчера чекирах тъстовете за Бари в събота, даде им места, но изписа, че това  не е бордна карта и трябва да се явят на гише. Дано пратят правилен самолете, че местата са след 33 ред 

• Харесвам 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 2 часа, iMari каза:

Това съобщение е различно от това на @Julian999. При мен излезе като неговото. Не даде места и пишеше, че не може да издадат БК, а не че са невалидни. В момента, в който купих места зареди БК. Още някой това лято беше споменал за такова съобщение и тогава имаше овърбукинг. Разбира се Уиз може да си правят експерименти, дали ще генерират печалби от места. 🙂

При мен на връщане от Болоня беше такова съобщение и се оказа овърбукинг. И нямах място.Невалидна карта също ми излезе веднъж- за пътуването ми юни за Айндховен,но си имаше място(присвоено от системата).

• Харесвам 4
Публикувано:

И на мен за полета до Бари утре ми излезе невалидна бордна карта, но ми даде места /на 29 ред/. Дано всичко да е наред. Мисля да съм 3 часа по-рано на летището.

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес на летището на Т1 беше направо митинг, та си предвидете време.

Всички минават на гише - като са отделили първото гише само за тези с ръчен багаж.

Следващите две гишета са за тази с Приоритет + багаж за чекиране и последните гишета за обикновени пасажери с чекиран багаж. 

Аз не знаех за този тип организация, та си повисях на грешна опашка, а опашките следобед стигаха до външната врата.

• Харесвам 8
Публикувано:

Вчера купих един билет за Лондон с ровене почти 2 часа..... 

Не става и не става, накрая се ядосах и смених IP адреса с UK IP и всичко мина за минути. 

Защо не си оправят този сайт не ми ясно...... 😇 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 часа, Mary каза:

Днес на летището на Т1 беше направо митинг, та си предвидете време.

Всички минават на гише - като са отделили първото гише само за тези с ръчен багаж.

Следващите две гишета са за тази с Приоритет + багаж за чекиране и последните гишета за обикновени пасажери с чекиран багаж. 

Аз не знаех за този тип организация, та си повисях на грешна опашка, а опашките следобед стигаха до външната врата.

И сутринта (днес т.е. 27.08) в 6 беше същото. Направо побеснях.

Но ... най-най-най-после ... съм в Амстердам.

• Харесвам 11
Публикувано:

На вниманието на пътниците от Бари за Миконос😄.Ако ротациите на WIZZ следват седмична логика,то днес трябва да се следи HA-LJA,който още на първи си полет вече има над 30 мин закъснение.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 16 часа, iMari каза:

Пробвай през Edge. Само така успявам да отворя сайта през телефона.

Стана през Edge. Аз съм от хората, които повечето неща ги правя от компютъра, но като не става през него 😇 веднага от телефона пробвам... 😉 

Благодаря 😊

• Харесвам 3
Публикувано:

Как тълкувате следния казус?

За полет след 2 дни, сега проверих за места и почти всичко е заето. Освен първите редове, както и средните XL, ми дава избор от точно 12-13 места в целия самолет, останалите са зачеркнати.

За мен вероятността да ми даде уж на лотария хубави места е голяма.

Публикувано:
преди 1 минута , Alexander каза:

За полет след 2 дни, сега проверих за места и почти всичко е заето. Освен първите редове, както и средните XL, ми дава избор от точно 12-13 места в целия самолет, останалите са зачеркнати.

Така бяха и онзи ден за моя от Мадрид. Но се оказа после че има доста свободни места дадоха ми на 40А но стюардесата ме помоли да седна по напред и бях сам на 3 седалки . Явно сега искат да изкарат нещо допълнително от продажба на по скъпи места 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 9 минути , crazyhorse каза:

Някой компенсиран за отменения полет Бергамо-Яш на 16-ти юли? @iMari

Не съм пътувала тогава. 🙂

А стана ли ясна причината за отменените полети?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , iMari каза:

Не съм пътувала тогава. 🙂

А стана ли ясна причината за отменените полети?

Отговора на Wizz, непредвидени обстоятелства.

преди 21 минути , crazyhorse каза:

Някой компенсиран за отменения полет Бергамо-Яш на 16-ти юли? @iMari

Wizz отказват, подадох жалба до националният орган на Италия по прилагане (НОП) на регламента в държавата членка, където е възникнало събитието (закъснение, отмяна, отказан достъп до борда).

• Харесвам 3
Публикувано:

Можете ли да ми кажете как да следя утрешния полет от София за Корфу. Искам да знам дали ще закъснява, ако може поне няколко часа предварително 😂

Публикувано:
Преди 1 час, Alexander каза:

Според мен зачеркнатите места са за тези, които са си купили билети общо, с места и без места, чекирали се и още не. Нали после системата трябва да осигури място на всеки закупил билет пътник. Тези, които сега са с хикс, после ще се разпределят.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.