Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, каква е разликата в билетите със  и без административна такса? Имам билети с флекс и без административна такса. Какво ще стане, ако ги променя  за друг полет по време и дестинация?

Публикувано:

Имам следния въпрос- мои приятели са чекирани с лични карти за полет утре от Италия за България , но за нещастие са им откраднали личните документи, пари и карти. За щастие обаче са си носили и паспорти, които са в хотела и ще се върнат с тях. Тъй като пътуват с още 2 души, които са ги чекирали и ще се видят с тях чак на летището няма как да променят бордните карти. Въпроса ми е - колко ще им струва пречекирането на летището и дали е възможно ?

Публикувано:
преди 6 минути , Taliana каза:

Имам следния въпрос- мои приятели са чекирани с лични карти за полет утре от Италия за България , но за нещастие са им откраднали личните документи, пари и карти. За щастие обаче са си носили и паспорти, които са в хотела и ще се върнат с тях. Тъй като пътуват с още 2 души, които са ги чекирали и ще се видят с тях чак на летището няма как да променят бордните карти. Въпроса ми е - колко ще им струва пречекирането на летището и дали е възможно ?

Според мен няма да има нужда. Имената нали са същите. Не мисля, че някой ще направи проблем. Аз се чекирам с ЛК, но когато сме с детето давам паспортите, че са заедно. Проблем не е имало до сега.

Публикувано:
Преди 1 час, danym21 каза:

Здравейте, каква е разликата в билетите със  и без административна такса? Имам билети с флекс и без административна такса. Какво ще стане, ако ги променя  за друг полет по време и дестинация?

Административната такса е 16 лева/8 евро!

Публикувано:
преди 1 минута , neuromancer каза:

Според мен никой не сверява, то не се и вижда на бордната карта с какво си се чекирал.

Изпратиха ми бордната карта на нея пише с какво си чекиран - National ID , номер и срок на валидност на документа.

Публикувано:
преди 13 минути , crazyhorse каза:

Административната такса е 16 лева/8 евро!

Може би има от онези по 5 евро те май бяха без такса в цената

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 39 минути , Taliana каза:

В приложението на едната нискотарифка съм запаметила паспорта, а в приложението на другата личната карта. При бординг подавам документа, който ми е под ръка, без значение с кой от двата съм се чекирала. Така пътувам от години, не съм имала проблем.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, danym21 каза:

Най-сигурно е да започнеш смяната, преди да натиснеш окончателно ОК ще си покаже колко трябва да се доплати. Ако не натиснеш ОК, няма да изпълни смяната.

Публикувано:
преди 21 часа, Stryper каза:

Може да пишеш на Wizz през формата им за контакт. На мен ми ги начислиха след като им изпратих информация с номера на резервацията.

Къде в менюто е формата за контакт? Не мога да я открия!

Публикувано:
преди 6 минути , Mamas каза:

Къде в менюто е формата за контакт? Не мога да я открия!

На 19.04.2021 г. в 11:56, ДиянаВ каза:

Виж тук. Ако няма предмет, конкретно свързан с твоя проблем, има от падащото меню други.

Публикувано:

Тази форма е май само за полети. Не ми дава да я изпратя без код за резервация, който е 4 цифри, този на букинг много повече.

Публикувано:
преди 12 минути , Mamas каза:

Тази форма е май само за полети. Не ми дава да я изпратя без код за резервация, който е 4 цифри, този на букинг много повече.

А без да стигаш до complaints не дава ли? В момента нямам картина със сайта на уиз.

Публикувано:
преди 46 минути , Mamas каза:

Ето това е - при често задавани въпроси

image.jpg

• Благодаря 1
Публикувано:

Много тъпо, след като са махнали датите не трябва ли хората с предимство да могат да презаверят за други, 2 дена чакам, comback soon..... :(

Публикувано:

15% off на Priority днес 🙂

И ситния шрифт

*This is a post booking promotion on Wizz Priority. Offer valid on flights departing from 22nd of September until 20th of October 2021. By purchasing WIZZ Priority service during the Promotional period you acknowledge and accept the above terms. Please read the details of the WIZZ Priority service on wizzair.com.

Публикувано:

Здравейте, имам билети за Wiz за двама възрастни и дете на 6г. Трябва ли задължително да купя места или може да оставя произволни. Не намерих информация по въпроса.

Публикувано:
преди 21 минути , atrencheva каза:

Здравейте, имам билети за Wiz за двама възрастни и дете на 6г. Трябва ли задължително да купя места или може да оставя произволни. Не намерих информация по въпроса.

Не е задължително. Детето ще е до единия възрастен, другия както дойде ...

Публикувано:
преди 21 минути , atrencheva каза:

мам билети за Wiz за двама възрастни и дете на 6г

Ако се оставят произволни, има голяма вероятност единият възрастен да бъде  отделно от другия възрастен с детето.  Само едно е сигурно. Детето няма да е без възрастен до себе си.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , epetkov каза:

Ако се оставят произволни, има голяма вероятност единият възрастен да бъде  отделно от другия възрастен с детето.  Само едно е сигурно. Детето няма да е без възрастен до себе си.

Super това ме устройва. Поне това да е както трябва 🙂 

Публикувано:
преди 19 часа, Ivko каза:

Може би има от онези по 5 евро те май бяха без такса в цената

Да, Ивко, 7 евро - без админ. такса. Какво ще стане ако купя нови билети - ще ми начисли ли админ. такса. Билетите са с флекс

Публикувано:
преди 3 минути , danym21 каза:

Да, Ивко, 7 евро - без админ. такса. Какво ще стане ако купя нови билети - ще ми начисли ли админ. такса. Билетите са с флекс

Реално тази такса ти я 'подарява' компанията защото тя е 8 евро и няма как да я плащаш при билет от 7 евро и сега ако смениш с билет от 10 евро то в тази цена имаш такса 8 евро и билет 2 евро и не знам какво ще платиш, но както ти казват тръгни да сменяш и ще видиш, колко ще ти иска без да потвръждаваш.

• Харесвам 1
Публикувано:

Моите полети се нагласиха, дадоха ми да сменя Фуертевентура - Неапол и Неапол - София (които бяха изместили с по 1 ден) с Фуертевентура - Рим и Рим - София, с което драмата, надявам се, приключва. Щяхме да имаме известно времем в Неапол, а сега кацаме много късно вечерта в Рим и после летим на обяд на следващия ден, при тази ситуация според мен ходенето до самия Рим става безпредметно. Някой с опит с нощувки във/около Фиумичино? И има ли нещо интересно за правене там, за да убием няколко часа сутринта? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• divna_
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.