Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Някой знае ли при отмяна резервация с флекс по телефона с оператор,а не от приложението или сайта дали случайно има различен срок на валидност на върнатите точки?

Публикувано:
преди 47 минути , imarev каза:

Някой знае ли при отмяна резервация с флекс по телефона с оператор,а не от приложението или сайта дали случайно има различен срок на валидност на върнатите точки?

Никъде в условията на Wizz не пише, че при различен начин на активинане на Флекс, кредитът е с различен срок.

Публикувано:

Снощи се прибрах с полет на Уиз, който беше със закъснение при излитане над 2 часа, при което ползвах правата си за покупка на храна и напитки. Сега трябва да попълня формата им за въстановяването на разходите. Пътувах със съпругата и детето ми, а сайтът на Уиз иска да кача пълномощно за всеки един от пътниците, от чието име претендирам за възстановаването на разходи.

image.png.b138cfba37418c939f6976e25a97cba4.png

"Пълномощно" за съпруга и дете трябва ли да се прикачи? Някой с подобен опит?

Публикувано:

Wizz Air launches a new route between Vienna and UAE!

Wizz Air has announced a creation of a new route between Vienna, Austria and Dubai, in a first phase – in February and March, and then changing the service to Abu Dhabi Airport starting from late March.

New routes:
✈Vienna – Dubai (Monday, Wednesday and Friday, from February 4, ending in March 25)
✈Vienna – Abu Dhabi (Monday, Friday from March 28)

Image

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 13 часа, vorbis каза:

Снощи се прибрах с полет на Уиз, който беше със закъснение при излитане над 2 часа, при което ползвах правата си за покупка на храна и напитки. Сега трябва да попълня формата им за въстановяването на разходите. Пътувах със съпругата и детето ми, а сайтът на Уиз иска да кача пълномощно за всеки един от пътниците, от чието име претендирам за възстановаването на разходи.

image.png.b138cfba37418c939f6976e25a97cba4.png

"Пълномощно" за съпруга и дете трябва ли да се прикачи? Някой с подобен опит?

Това е много странно, че го искат. В по-сериозни случаи, например ако се отменя или променя резервация, включваща и други хора, не искат пълномощно.

Не съм имал такъв казус, но има 2 варианта - или да не сложиш пълномощни и те да ти поискат впоследствие, или да да приложиш само за съпругата си обикновено пълномощно (незаверено нотариално). За детето - ако е под 18 години, няма нужда от пълномощно, тъй като си му законен представител (но трябва да се заяви изрично роднинската връзка).

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Водени от някакъв извратен техен си празничен импулс, Уиз са решили да режат разписание точно в празничната нощ. Егати куковците!

Болоня е изчезнала през втората половина на януари и първата седмица на февруари. Гледам, че и с Неапол е същото. Заедно с Раян се опитват максимално да ми провалят плановете още в първия месец от годината.

• Харесвам 1
  • Шок 3
Публикувано:

Просто се стараят още от първия ден да не се отпускате. Ако точен ден и час не са проблем обаче са си ок.

• Смея се 4
Публикувано:
Преди 1 час, iMari каза:

Водени от някакъв извратен техен си празничен импулс, Уиз са решили да режат разписание точно в празничната нощ. Егати куковците!

Болоня е изчезнала през втората половина на януари и първата седмица на февруари. Гледам, че и с Неапол е същото. Заедно с Раян се опитват максимално да ми провалят плановете още в първия месец от годината.

Сега ми отмениха Болоня отиване и връщане в края на месеца.Затова най-добре е купуване само до 14 дни напред.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 часа, dimitrov6 каза:

Сега ми отмениха Болоня отиване и връщане в края на месеца.Затова най-добре е купуване само до 14 дни напред.

По-скоро букване с флекс за различни места и без резервация на хотели и планове преди да е сигурно, че няма да се провалят. Цяла година така пътуваме и вече даже откривам чар в това.... :))) 

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 7 часа, iMari каза:

Полетите са свалени поне от седмица.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 минути , randi каза:

Полетите са свалени поне от седмица.

Предполагам, черпиш информация от летище София. Защото в приложението на Уиз преди няколко дни полетите до Болоня излизаха като активни. А снощи по никое време са ми пратили мейли че са отменени, така и разбрах.

Преди 1 час, Jorro каза:

По-скоро букване с флекс за различни места и без резервация на хотели и планове преди да е сигурно, че няма да се провалят. Цяла година така пътуваме и вече даже откривам чар в това.... :))) 

О,да, това е начинът. :yes:Но много ми се щеше да се видим с приятелка и да се разходим за няколко часа в Болоня с билетчетата за по 2 евро. Обикновено нямам против да отменят полети, дават доста опции за смяна/промяна, но в случая нямаме алтернатива да се засечем.

• Харесвам 3
Публикувано:

До Неапол полетите във февруари са веднъж седмично в неделя. Силно се съмнявам да оцелеят ако не добавят втори полет. Да се разчита на Райън в едната посока не изглежда сериозно, особено след като и те отмениха много полети е януари и февруари. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Имам питанка относно Уиз Флекс, дали ако взема за отсечка Торино-Неапол с идеята за евтин билет от 9.99 евро, в съчетание с флекс за 5 евро и приорити за 8 евро, без ДИСКАУНТ ИТАЛИЯ, тъй като имам Стандартен Дискаунт, за да го сменя веднага за моята отсечка  Отопени-Лисабон, ще захапя на цената на билета с членството ми, което притежаваме или не, предвид че първата отсечка съм я взел без членство, защото ми е стандартно, а не италианско....

Благодаря предварително 🙂

Публикувано:

Защо не се махат /поне при мен/ минали резервации в приложението? Не ми харесва, като го отворя и да ми показва първо завършени полети даже още от август ми стоят, а преди изчезваха.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 17 минути , Ivko каза:

Защо не се махат /поне при мен/ минали резервации в приложението? Не ми харесва, като го отворя и да ми показва първо завършени полети даже още от август ми стоят, а преди изчезваха.

И аз се дразня. До вчера бяха доста. Сега обаче погледнах- останали са само два,но пък единият е от 20 юни!

• Харесвам 2
Публикувано:

Един бърз върпос - как стояха нещата при отмяна на билети с Уиз Флекс, които са закупени с кредит? До колко време кредита се получава обратно в акаунта?

ЕДИТ: Отговорих си сам - веднага се появяват.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , valpet каза:

Някой знае ли дали има полети за 0.99 евро независимо за кога?

Преди два дни за целият януари имаше такива билетчета за Торино -Катания, но сега са пуснали 20% намаление и са вдигнали цените 😉

Изчакай ден-два и пак ще се появят.

• Харесвам 6
Публикувано:

Здравейте, смених резервация на полет, направен с флекс и ми излезе Spoilage Fee - 10.8 EUR.

Какво е това и загубени пари ли са? Благодаря.

Описание

Сума
Добра цена 1.99  EUR
Добра цена 1.99  EUR
Отстъпка .4  EUR
Отстъпка .4  EUR
10 kg чекиран багаж 9  EUR
Spoilage Fee 10.8  EUR
Wizz Flex 2  EUR
Обща сума

24.98  EUR

Публикувано:
преди 18 минути , danym21 каза:

Здравейте, смених резервация на полет, направен с флекс и ми излезе Spoilage Fee - 10.8 EUR.

Описание

Сума
Добра цена 1.99  EUR
Добра цена 1.99  EUR
Отстъпка .4  EUR
Отстъпка .4  EUR
10 kg чекиран багаж 9  EUR
Spoilage Fee 10.8  EUR
Wizz Flex 2  EUR
Обща сума

24.98  EUR

Да, изгубени пари. Новите билети са на по-ниска цена, от старата резервация.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, danym21 каза:

Гледай ако сменяш билет с флекс да е с цена равна или по-висока от тази, която си платил за билета защото разликата от по-ниска цена не ти я дават.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 часа, Ivko каза:

Гледай ако сменяш билет с флекс да е с цена равна или по-висока от тази, която си платил за билета защото разликата от по-ниска цена не ти я дават.

Да, Ивко. Това го знам, но цената беше обявена - 19,19 лв., а старата беше 13,98 лв. Не знам какво се случи.Може би нещо с таксата от 8 евро, която липсваше в стария полет до Бергамо.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.