Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 29.03.2022 г. в 14:36, Vasil Georgiev каза:

Здравейте,

Нов съм във форума.

Искам да направя ексурзия до Рим в периода 29.04 - 02.05, започнах да следя цените с Wizzair и в послените няколко дни доста се увелиха. Да продължавам ли да чакам, за да се намалат, изкуствено ли го правят тъй като имам наблюдение, че местата в самолета не се променят

Цените рязко паднаха в двете посоки. Прецени и когато/ако те устройват, взимай.

• Харесвам 6
Дани Магелани
Публикувано:
преди 19 часа, Ivko каза:

Изчаках и точно след 72ч дойде и на @valpet по същич начин след 72. Аз го отмених понеделник в 9:30 сутринта и дойде четвъртак след 10:00.

Появи се и при мен. Явно са променили времето за възстановяване.

• Харесвам 1
Публикувано:

Откривам едно "улеснение" при смяна на полет с flex липсват отделните

съставки на цената и човек лесно може да загуби пари ако не гледа добре.

При вас как е?

Имам отменен полет Лисабон Милано и с нищо немога да го заместя поради липса 

на алтернативни полети ( дати) , а ми е ценен с флекс 1 евро.

Имах подобен случай и твърдо ми отказаха всякакъв компромис и флекса изгоря.

Някой нещо да е успял да изпроси...

Публикувано:
преди 11 минути , Yto каза:

Откривам едно "улеснение" при смяна на полет с flex липсват отделните

съставки на цената и човек лесно може да загуби пари ако не гледа добре.

При вас как е?

Имах подобен случай и твърдо ми отказаха всякакъв компромис и флекса изгоря.

Някой нещо да е успял да изпроси...

В този случай зависи на какъв попаднеш от съпорта,знам че някои са им ги сменяли,но на други отказват.

Аз имам подобен полет ,но още не съм се занимавал

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 23 минути , Yto каза:

Ако полета е много напред във времето, може да изчакаш. Понякога изневиделица се появяват отново полети. Така стана с Кукъс - Виена, близо месец въобще не излизаха полети, сега са ги заредили пак от юни.

• Харесвам 5
Публикувано:
На 4.04.2022 г. в 13:48, Яничка каза:

Цените рязко паднаха в двете посоки. Прецени и когато/ако те устройват, взимай.

Видях, благодаря. Купих си билети на намалените цени. Може ли някой да сподели как стои въпроса със сертификатите в Италия?

• Харесвам 1
Публикувано:

Wizz Air launches 9 new routes across Europe!

Image

New Routes:
✈️ Warsaw – Copenhagen

5-4-800x300.png

✈️ Rome – Kos

7-1-800x301.png

✈️ Vilnius – Split

0-800x302.png

✈️ Milan – Skiathos

9-800x301.png

✈️ Wroclaw – Barcelona

11-800x305.png

✈️ Wroclaw – Tirana

2-12-800x304.png

✈️ Wroclaw – Rhodes

1-12-800x308.png

✈️ Rome – Dortmund

8-800x318.png

✈️ Bucharest – Aarhus

6-2-800x319.png

Baggage policy:
Priority Boarding passengers: 2 free carry-on bags (1 cabin bag 55 × 40 × 20 cm, up to 10 kg plus 1 small bag (40 x 20 x 25 cm)
Non-priority passengers: 1 small carry-on bag (40 x 20 x 25 cm)

• Харесвам 12
Публикувано:
преди 7 часа, Vasil Georgiev каза:

Видях, благодаря. Купих си билети на намалените цени. Може ли някой да сподели как стои въпроса със сертификатите в Италия?

В темата за Ограниченията тези дни имаше писано за режима в Италия

Публикувано:
преди 16 часа, Vasil Georgiev каза:

За пътуване в ЕУ се гледа:

https://reopen.europa.eu/en

Предполагам е забодено отгоре в конкретната тема.

Но с оглед на повсеместно намалящите мерки е трудно да се каже за края на месеца ...

Публикувано:

Как мога да видя кога ми изтича кредита? Показва ми само последните транзакции, т.е. когато съм купувала нещо . Имам остатък, но не виждам кога изтича.

Публикувано:
преди 43 минути , bobole4e каза:

Как мога да видя кога ми изтича кредита? Показва ми само последните транзакции, т.е. когато съм купувала нещо . Имам остатък, но не виждам кога изтича.

От уеб версията се вижа, а приложението не показва поне при мен

Публикувано:
преди 39 минути , bobole4e каза:

Не излиза така при мен. Има 11 евро ,които не разбирам кога изтичат:

11.png.a9ac02e27e1182f6dd0c08a5655e3d2a.png

12.png.99956749c15d03294307738f02ee93fd.png

Тези трябва да са от променени часове на полет и впоследствие анулирана резервациа и връщане в кредит. Те май бяха безсрочни.

Публикувано:
преди 2 минути , Zaro каза:

Тези трябва да са от променени часове на полет и впоследствие анулирана резервациа и връщане в кредит. Те май бяха безсрочни.

Не, не са. Когато последно проверявах, бяха до някой си май 2022 и сега исках да видя кога точно, за да не изгорят и никак не се оправям да разбера.

Публикувано:

Как да оптимизирам места за двама и за трима, тази цена на  места  до Лондон колкото  доста скъпите билети ......... Обещала съм си да не се дразня,  нали всяко нещо има цена,  но  да пробвам все пак преди да се откажа 🙂

Публикувано:
преди 20 минути , Tani каза:

Как да оптимизирам места за двама и за трима, тази цена на  места  до Лондон колкото  доста скъпите билети ......... Обещала съм си да не се дразня,  нали всяко нещо има цена,  но  да пробвам все пак преди да се откажа 🙂

Ако иде реч за по-ниска цена на платени места, знам само по-евтината опция за 12 евро за двама – съседни места. Третият е излишен. 🙂 Но места не могат да се избират, просто са гарантирано един до друг.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , chochiani каза:

Здравейте! Току що Луиз ни анулираха полета. На гейта сме с децата. Кажете как процедирате.

Първо трябва да Ви качат на първия възможен полет до крайната дестинация, като ако е на следващия ден са длъжни да Ви осигурят настаняване и транспорт от/до летището / да възтановят парите ако го направите сами/. Ако откажете горната опция Ви дължат обещетение според разтоянието понеже отмяната е под 14 дена. Но първо трябва да потърсите информация за причината за отмяната.

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Ivko каза:

Първо трябва да Ви качат на първия възможен полет до крайната дестинация, като ако е на следващия ден са длъжни да Ви осигурят настаняване и транспорт от/до летището. Ако откажете горната опция Ви дължат обещетение според разтоянието понеже отмяната е под 14 дена. Но първо трябва да потърсите информация за причината за отмяната.

Утре няма полет. Вторник Има Меменген София. 

Публикувано:

Трябва да се появи служител на гейта, който да ви насочи къде да отидете, за да ви премаршрутират. В такива случаи авиокомпанията осигурява хотел, както и транспорт до него. Това може да отнеме доста време и ако сте с малки деца сте с предимство, не се притеснявайте да им го напомните.

Ако не ви се занимава да чакате може и вие да си намерите хотел, после може да си поискате парите от Уиз.

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, chochiani каза:

До последно държаха в 19:10, че излита в 20:20. А в 17:30 ни пуснаха смс ,че полета е в 20:50.

Публикувано:
В момента, chochiani каза:

Потърсете бюро за информация на Уиз ако има и там ще получите документ с обяснение на правата, които имате вследствие на отмяна на вашия полет. Щом няма полет предполагам, че трябва да искате обещетение за това и остава сами да си намерите начин да се приберете

преди 7 минути , chochiani каза:

Може с прикачване да Ви превозят.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.