Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

Имаш предвид всички само от София предполагам?

Защото примерно Тирана си е от Фиумичино , както и много други.

От София, да.

Лично за мене беше добре да променят и другите ми полети с Чампино, но ... това са УИЗ! 🙂

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

traveler, и аз преди малко видях, че имам същия проблем при потвърждаване на промени на полети до Рим с wizz. Ще изчакам да видим кога ще го оправят.  

Редактирано от Mary
Публикувано:

От толкова вълнения покрай промото на Търкиш забравихме, че утре розовите имат РД и може с нещо да Ни изненадат. Дайте малко вълнения и за тях.

• Харесвам 5
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 6 минути , Ivko каза:

От толкова вълнения покрай промото на Търкиш забравихме, че утре розовите имат РД и може с нещо да Ни изненадат. Дайте малко вълнения и за тях.

Ако си заслужат, ще се завълнувам и за тях 🙂 

• Смея се 6
Публикувано:
преди 35 минути , Eva eva каза:

Ако си заслужат, ще се завълнувам и за тях 🙂 

Почва се така, че постарай се малко поне 😆

Untitled.jpg

• Смея се 3
Публикувано:
преди 43 минути , Ivko каза:

Дано само изненадата да не е неприятна 😊

• Смея се 4
Публикувано:

Не знам дали ще е утре, но ще пуснат полети до Малдивите от Абу Даби. Дано е до Ган, вместо Мале, че да има смисъл 🙂

• Харесвам 4
  • Браво 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Май замислят и полети до Либия,Тунис и Алжир!

Преди 1 час, Ivko каза:

Почва се така, че постарай се малко поне 😆

Untitled.jpg

Флекс от 1 евро!😉

• Харесвам 2
  • Браво 3
Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Нали знаеш, че магеланци са ценообразуващ фактор. Защо сега им разсейваш вниманието от Босфора?😜Така ще имаме по-малка конкуренция😄

Подарих им днес 28 лв. в точки🙂 и очаквам да ми върнат жеста с коледен подарък на запад😄

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

Най-добрият подарък, който могат да ми направят, е да мога да прилагам схемите с оподо и за техните полети. За толкова години райън не ги броях за реална конкуренция, обаче тази година поради оподо WIZZ тотално съм ги отсвирил 😄 

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 15 минути , crazyhorse каза:

Флекс от 1 евро!😉

Самоцитирам се,че нещо ми се объркаха коментарите и го няма линка към новината за предстоящите полети до Африка!

Ето го:https://simpleflying.com/wizz-air-set-to-launch-new-airline-in-malta/

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 34 минути , crazyhorse каза:

Самоцитирам се,че нещо ми се объркаха коментарите и го няма линка към новината за предстоящите полети до Африка!

Ето го:https://simpleflying.com/wizz-air-set-to-launch-new-airline-in-malta/

Това в статията са разсъжденията на автора на база стратегическото разположение на Малта.

Относно Малдивите, преди седмица или две Уорън Милс, управител на Maldives Island Holidays, който е представител на Residential Islands у нас при среща с туроператори за развитието на местните острови на Малдивите за туризъм обяви, че Уизз стартират полети от Абу Даби до Малдивите, но не уточнява от кога. Предполагам ще разберем скоро и полетите ще са от следващия сезон. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Jorro каза:

Това в статията са разсъжденията на автора на база стратегическото разположение на Малта.

Относно Малдивите, преди седмица или две Уорън Милс, управител на Maldives Island Holidays, който е представител на Residential Islands у нас при среща с туроператори за развитието на местните острови на Малдивите за туризъм обяви, че Уизз стартират полети от Абу Даби до Малдивите, но не уточнява от кога. Предполагам ще разберем скоро и полетите ще са от следващия сезон. 

Ако направят и връзката между Малдивите и Шри Ланка, цена няма да имат 🙂 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, crazyhorse каза:

Флекс от 1 евро!😉

Ами ние флекса вече си го уреждаме и сме забравили за този

Публикувано:
преди 57 минути , master_of_germs каза:

Ако направят и връзката между Малдивите и Шри Ланка, цена няма да имат 🙂 

Ние тук в горнотракийския прованс повече бихме се радвали на връзката Пловдив-Малдиви. 🤪

• Смея се 4
Публикувано:
преди 22 минути , Argentique каза:

Ние тук в горнотракийския прованс повече бихме се радвали на връзката Пловдив-Малдиви. 🤪

"Ни мога... Ни знам"

...

На Мальдиви обаче й много опасно, ако ни знайти 🙂 

П.П. Някой модератор да вземе да дойде с косачката, че днес съм в особено спамърско настроение 😮 

• Смея се 10
Публикувано:

Както вече знаете има полети на wizz air от Варна до Лондон и на двете летища. Варна-Лутън и Варна-Гетуик. Самолетите пътуват в един и същи час и с една и съща цена на билетите и до двете летища. Малко съмнително ми се вижда да се изпълняват всяка вечер по два полета до Лондон до двете летища. Някой има ли сведения, дали не прехвърлят пътниците от единия полет на другия. И тогава да се изгубят, купените предварително следващи връзки за влак, автобус до Лондон, ако кацнеш на неизбраното летище. Има ли пътували скоро, да кажат, как е.

Публикувано:
преди 4 минути , rdd каза:

Както вече знаете има полети на wizz air от Варна до Лондон и на двете летища. Варна-Лутън и Варна-Гетуик. Самолетите пътуват в един и същи час и с една и съща цена на билетите и до двете летища. Малко съмнително ми се вижда да се изпълняват всяка вечер по два полета до Лондон до двете летища. Някой има ли сведения, дали не прехвърлят пътниците от единия полет на другия. И тогава да се изгубят, купените предварително следващи връзки за влак, автобус до Лондон, ако кацнеш на неизбраното летище. Има ли пътували скоро, да кажат, как е.

Аз виждам, че са в различни часове.

Публикувано:
преди 4 минути , ДиянаВ каза:

Аз виждам, че са в различни часове.

Ами не знам, аз се интересувам за полети сега в края на май месец и юни, и внимателно разгледах цените и часовете за тръгване и на двете летища. Може и да има някаква разлика за по следващите месеци.

Публикувано:
преди 8 минути , rdd каза:

Ами не знам, аз се интересувам за полети сега в края на май месец и юни, и внимателно разгледах цените и часовете за тръгване и на двете летища. Може и да има някаква разлика за по следващите месеци.

От коментарите тук съм останала с впечатление, че лятото летят и от двете летища. Ивко беше и питал някакви негови уиз агенти🙂 За София ставаше въпрос, но предполагам, че и за Варна ще е същото.

На 13.03.2022 г. в 1:10, Ivko каза:

Летят и от/до двете летища лятното разписания. В зимното само Лутън остава.

Гетуик се появява от 13 юни насетне с различен час.

Аз замислям една схема с тази дестинация за зимата и ми е интересно проследяването й🙂

7A72E131-4BD2-4BB2-A7E0-2C58290954E5.png

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.