Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Опитвам се да чекирам едни познати за полет до Айндховен. 

Иска ми да сканирам някакъв пътнически документ,за да бъде чекирането по-лесно... 

Какъв е този документ? 

Качвам и снимка! 

Screenshot_20220614_205816.jpg

Връзка към коментар
преди 1 минута , Aleksander каза:

След колко време се появяват кредитите в профила след анулирана резервация?

Появиха се веднага след анулирането, като анулирането беше по мое желание, но четох в темата, че при някого кредите са се появили след 2-3 дни

Връзка към коментар
преди 3 минути , Aleksander каза:

След колко време се появяват кредитите в профила след анулирана резервация?

При тяхна вина 5...15 минути. При позване на флекс до 72 часа. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 минути , The Doctor каза:

При тяхна вина 5...15 минути. При позване на флекс до 72 часа. 

Отмених полета поради променен час от тяхна страна а кредитите ги няма още

Връзка към коментар
преди 15 минути , crazyhorse каза:

Това ли било? 

Значи може и без да се сканира, а само да се въведат данните? 

на това ми прилича, няма какво друго да е

предполагам просто разпознава полетата от документа и попълва автоматично без да пишеш, ама все пак не съм летял с Уиз скоро

вече всеки сайт ми предлага да си снимам кредитната карта вместо да въвеждам номера

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 16 минути , Aleksander каза:

Отмених полета поради променен час от тяхна страна а кредитите ги няма още

Имам няколко такива отмени. Последният път дойдоха за минута. Рефрешнах страницата и бяха налични. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Моля, припомнете! Имам купен билет с флекс. Wizz променят часа на полета. Ако не се съглася с новия полет, какво ми връщат - цената на билета + багажа или и флекса? Благодаря.

Връзка към коментар
преди 11 часа, Ivko каза:

Явно ровят доста полетите за лятото и мен за сега ме ощетяват с два дена. София-Барселона август от сутрешен стана вечерен, а обратния от вечерен сутрешен.

Много ровят даже. Ханя няколко пъти го промениха, вечер към полунощ лети за София. А преди 2 дни промениха Малага за октомври. И вместо в 19.50 ще каца там в 21.50 (което с обичайните им закъснения, особено на вечерните полети си е поне 23.00 ч.). И към полунощ ли трябва тепърва да си търся хотела и да се настанявам? А полетът на връщане вече също е с 2 часа по-късно и сега кацането в София е насрочено за 3 през нощта.  Исках да се откажа и да ми върнат 120% в акаунта, тоест да не приема новите часове на полетите, но явно нямам право, щом промяната е само с 2 часа. Как да откажа тези полети?

image.png.e6c2f2db57f3d936b3d2b59f8d85e9cc.png

Тази седмица два пъти пътувах с Уизеър и двата пъти полетите закъсняха с по час и половина. И това са следобедни полети. Какво остава вече и за вечерните...

Връзка към коментар
преди 12 минути , ivan69 каза:

Днешният полет до Ханя е излетял "само" с 43 минути закъснение , аз се надявам да променят часа на излитане след месец , а дано ама надали .

Аз имах резервация за юли за Ханя, три пъти промениха полетите, в единия ден са мн. късни.  Имах опция да променя датите с до месец напред, това и направих, уж за нормални часове. Сега и тях промениха. А в единия от дните тези от 14 ч ги направиха от 11 ч. Правят си каквото искат. С тази авиокомпания никога да не планирате прекачвания в рамките на 1 ден 😄

@Zaro, явно мн. желаещи има и са осигурили 2 самолета

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 9 минути , ivan69 каза:

Днешният полет до Ханя е излетял "само" с 43 минути закъснение , аз се надявам да променят часа на излитане след месец , а дано ама надали .

И аз така😄, но за друг маршрут. Не го местят и това е😉. Т.е. не всичко, което се случва с еди кои си полети е   тотално обръщане на всичко или това, което става с моето си, не е света😜. Още пояснение: пишат ощипаните🙃

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 8 минути , Zaro каза:

На мен това ми е много интересно и го следя. Два полета до Лутън (единият беше до Гатуик), през 15 мин., кацащи едновременно. Аз съм на единия...

image.png.875c8814e91de775b53232692235a32f.png

Ромските братя тръгнаха из Европата и вече пълнят самолетите на макс. Отделно, че народа се юрна да пътува туристически. 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 4 минути , iMari каза:

Ромските братя тръгнаха из Европата и вече пълнят самолетите на макс. Отделно, че народа се юрна да пътува туристически. 🙂

Сигурно, ама 19 лева цена и да стои така бая време.

Връзка към коментар
преди 12 часа, Zaro каза:

Сигурно, ама 19 лева цена и да стои така бая време.

Много динамично се променят цените. Например вчера полет на 19.06 FMM - SOF излизаше за 28,99лв, изненадващо за неделен полет в посока България, днес вече е 116,99лв.  Често наблюдавам разлики нагоре-надолу с по 100лв в рамките на ден-два. Нищо чудно лондонските полети да се вдигнат няколко пъти до края на седмицата, после пак да станат 19,99лв.

Като че ли най-ниски цени и при Уиз и при Раян излизат понеделник-вторник.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 12.06.2022 г. в 17:27, the7endless каза:

От София за Франкфурт Хан миналата неделя.

Подадох си искането във формуляра по съвета на @Dian (благодаря!) и сега ми е интересно как ще изчислят разстоянието между двете летища - според различните сметки е между 1477 и 1800 и нещо километра 😄 надявам се Уиз да го пресметнат културно в полза на клиента 😆

Ако не ти отговорят скоро от Уиз, прати същия мейл до българското ГВА. Те са тези, благодарение на които такива искания за компенсации се развиват по-бързо и в полза на пътника. Нямам мейл под ръка, но можеш да намериш в нета.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.