Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 21 минути , new one каза:

Бърз въпрос от мен, че не успях да се ориентирам - сменят ми полета от сутрин на вечерен - мога ши да си избера други дати по маршрута, без да доплащам разликата, или трябва да си доплатя?

Не трябва да доплащаш-избираш си дата с наличен полет,до14 дни преди и до 30 дни след оригиналния полет! 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , crazyhorse каза:

Не трябва да доплащаш-избираш си дата с наличен полет,до14 дни преди и до 30 дни след оригиналния полет! 

Много благодаря. А ако реша да сменя с полет до Милано? Оригиналният е до Барселона? Гледа ли се цената?

Публикувано:
преди 31 минути , new one каза:

Много благодаря. А ако реша да сменя с полет до Милано? Оригиналният е до Барселона? Гледа ли се цената?

С флекс ли ти е билета? Ако е с флекс, по твое желание може да сменяш началната и крайната точка, както и датата, но доплащаш разликата в цената, ако има такава! Ако е заради промяна, може да смениш датата и ако има близко летище, но в случая не можеш да смениш с Милано! Евентуално можеш да смениш с някое испанско летище! 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , crazyhorse каза:

С флекс ли ти е билета? Ако е с флекс и по твое желание-може да сменяш началната и крайната точка, както и датата, но доплащаш разликата в цената, ако има такава! Ако е заради промяна, може да смениш датата и ако има близко летище, но в случая не можеш да смениш с Милано! Евентуално можеш да смениш с някое испанско летище! 

Отново много благодаря за изчерпателния отговор

• Харесвам 1
Публикувано:

Ще ми се наложи да активирам флекс за двама души от обща резервация, които се отказват да пътуват.Билетите са купувани с дискаунд .Към единият има добавен и куфар. Моля, припомнете ми как се изчислява сумата, която ще върнат от уиз като кредит,за да знам дали има смисъл.

Публикувано:

Трябва да стигнеш до финалната стъпка преди да потвърдиш за да разбереш, че те си смятат по някакъв начин сумата, която се връща и не е ясно поне аз съм се опитвал да я схвана.Дължимата сума се състои в разликата между редовната цена на билета и цената на билета с WIZZ Discount Club и разликата между редовната такса за багаж и таксата за багаж с WIZZ Discount Club

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 часа, DGTG каза:

Някъде да сте виждали евтин флекс при билет 10 - 15 евро?

Приорити 14 евро добре ли е?

Потърси италианските градове до Румъния

Може ли да ми помогнете с информация защо закъснява полета на Wizz до Luton W64305 тази вечер? Гледах Flight radar и може би трябва да лети същия самолет, който е кацнал в 18:40 от Нидерландия. 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 14.10.2024 г. в 18:44, M@ria каза:

И на мен  Мадрид -София ми смениха. 

И Базел също, със 7 часа назад.

Вече изтръпвам като видя в пощата: 

ABE5F896-8E7A-4DBE-8F46-11A7ACAC5277.jpeg

• Харесвам 2
Публикувано:
На 4.10.2024 г. в 1:21, don каза:

Те и от Лутън до Лисабон, миналата година имаха всеки ден полети целогодишно и сега са до края на октомври, януари тази година от Бургас с прекачване на лутън до Лисабон ми излезе 100 лв, смятах пак да повторя но уви.. 

Миналата година много се замислих, като сподели за маршрута. Ама явно не било писано-  януари си счупих ръката и щях да пропусна. Мислех и аз за следващата година. Миналата година точно на 17 октомври летяхме от Бургас до Познан, а тази година бяха до края на септември и на доста солени цени.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 минути , Helloweena каза:

Флекс под 11е вече не намирам... А евтин багаж да сте виждали скоро, за 20 кг търся.

Братислава-Скопие 20.11. - билет 17.99евро, флекс 9.90евро и 20кг чекиран 15.8 евро. Това е най-евтино, което намерих. 

• Харесвам 8
  • Благодаря 2
Публикувано:
В момента, a6olq каза:

Братислава-Скопие 20.11. - билет 17.99евро, флекс 9.90евро и 20кг чекиран 15.8 евро. Това е най-евтино, което намерих. 

Благодаря!

• Харесвам 2
Публикувано:

преди 10 часа, a6olq каза:

Бари-Тирана за целия декември, 9.90 евро флекс, билет 17.99 евро.

Братислава-Скопие 9.90 евро флекс, билет 17.99 евро
За 9 ноември, 4 декември, 6, 8, 10, 13, 15 януари

Анкона-Тирана през целия декември полети флекс 9.90 евро, билети 14.99
като на 18 дек. и 1 януари билетът е 9.99,  флекс - 12.85 евро
6 февруари - билет 9.99 евро, флекс 9.90 евро.   И след 6 февруари има, но повече не ми се рови. 

• Харесвам 11
  • Благодаря 5
Публикувано:
преди 21 часа, Helloweena каза:

Флекс под 11е вече не намирам... А евтин багаж да сте виждали скоро, за 20 кг търся.

Ако не е късно да добавя- през ноември Милан Малпенса-Бакау има доста дати с багаж 20кг от 13 евро. Флексът обаче е 10,85. Например на 9 ноември с билет от 9.99.

• Харесвам 7
Публикувано:

Имам членство и искам да взема 2 билета, като само единият е с Flex. За целта първо искам да направя малко флексология. Но тя вероятно няма как да стане, защото само единият пътник ще бъде с Flex.

Мога ли да направя флексологията за единия пътник и после като сменям за реалната дестинация да добавя втория пътник, на който първоначално не съм добавяла Flex. Предполагам не?

Публикувано:

Мисля, че няма как, освен просто да резервираш втория отделно. Ама вероятно няма да искаш.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 часа, blueriver каза:

Ако не е късно да добавя- през ноември Милан Малпенса-Бакау има доста дати с багаж 20кг от 13 евро. Флексът обаче е 10,85. Например на 9 ноември с билет от 9.99.

Много благодаря за идеята, ще се възползвам, защото София-Бергамо ми иска над 100лв за 20 кг. багаж!!!

• Харесвам 1
Публикувано:

За местенето на полетите от Неапол в Салерно знае ли се нещо повече? Сигурно ли е, че ще се случи? Само временно ли е? Питам, защото ще е тъпо някакси да си букна нощувки в "неправилния" град.😉

Публикувано:

Трябваха ми 20 мин четене на форума, за да открия къде е формата за подаване на искане за компенсация в Wizz. В техния сайт не успях да стигна до нея. Само до информация какви са правата ни при закъснение.

Дали не може да се сложи в някой закачен пост?

Също така ми прави впечатление, че цената на местата за следващите ми полети е твърда. Преди варираше и можех да ги купя когато цената ми харесваше. А сега си седят на 24 лева за стандартно място.

Публикувано:

Здравейте, някой купувал ли е билети на wizz air  за деца през trip.com и съответно имал ли е проблеми след това. Ще пътуваме с 14, 16 и 11 годишни. За 14 и 16 виждам, че и при trip и при wizz се водят възрастни, но с 11 годишното (навършени към момента на полетите) ме притеснява. За trip е възрастен, а за wizz е дете. Мога ли да купя билетите, и после да нямам проблеми с wizz? Трябва ли да правя нещо по-специално, и ако да -какво?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.