Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 44 минути , Zaro каза:

Флекс на разумна цена някъде?

Напоследък не намирам по-ниска от 11евро. Ако това смяташ,че е разумна цена,виж BLQ-CRA през януари,например на 14.01.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Преди време бях чела за Privilege Pass https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/memberships/privilege-pass

Сега бих искала да го купя, но никъде не го откривам и не мога.

Дали може да се купи само за определени маршрути или са го спрели?

Връзка към коментар
преди 23 часа, Alexander каза:

Колко от вас летят до Лисабон с Уиз, май са единици.

хем са ряаз съ м дко, хем са на лудо цени в 90% от времето. На мен не ми липсва премахването й

Аз съм летял октомври за 50Е двупосочно с дискаунта. Къс ръкав, слънце, купон. Кофти е да я закриват тая линия...

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Преди 1 час, Stryper каза:

Преди време бях чела за Privilege Pass https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/memberships/privilege-pass

И аз не виждам опция да се купи.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 20 минути , Georgi_G каза:

Имаше и за под 40Е, даже бях писал в темата на момента - Лисабон.

Имаше за 30 двупосочно,но по времето на делта варианта на Ковид у тях. Юли 2021г.Аз имах тогава по-скъпи билети с флекс, смених ги и купих нови,от евтините ! И си изкарах чудесно. Но след това не съм виждала чак такива цени.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имам проблем с УизЕър билетът е двупосочен, а отиването е отменено от Айндховен вчера имаше лошо време, купен е през Booking.

След като звъннах да ми променят и отиване и връщане за други дати ми казаха, че само връщането могат да променят, а за отиването автоматично са върнали сумата към профила ми(към профила на посредника) и не можело да си избера нов заместващ полет, което противоречи на правилата им?!

Да не почнаха и тия да правят номера заради посредниците и как да реагирам?

Връзка към коментар
On 11/2/2024 at 2:54 PM, Stryper said:

@Stryper,  не са го спрели, преди няколко седмици купих. Privilege Pass се купува към резервация - май може и при самото резервиране, но аз и двата пъти съм купувала към вече съществуваща резервация. И май не може да се купи по маршрутите, оперирани от Уиз Абу Даби.

Аз го купих към полет София - Лондон. Отваря се резервацията, избира се добавяне на багаж и там се появява опция да се купи Privilege Pass. След като се купи, може да се активира във всички други вече съществуващи резервации.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Лисабон преди да го махнат август месец имаше полети по 50лв в посока за този септември, което такива цени принципно за септември трудно, а какво остава за тази скъпа дестинация и отделно бяха пуснали супер евтини полети в лятното и аз си взех за септември 25-та, но уви явно е било събиране на кеш въпреки, че с това махане вече на 20% отгоре кредит не виждам, кой ще си избира кредит при променен/отменен полет да заключи едни пари ако няма да ги ползва скоро.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Някой да е открил евтин флекс? Имаше доскоро целия ноември Братислава-Скопие по 10 евро, но в момента не намирам никъде под 15 евро. 

Багажът е супер евтин по тази линия, но флекс евтино не откривам. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 34 минути , Loverboy каза:

Някой да е открил евтин флекс? Имаше доскоро целия ноември Братислава-Скопие по 10 евро, но в момента не намирам никъде под 15 евро. 

Багажът е супер евтин по тази линия, но флекс евтино не откривам. 

Акона-Тирана на 12 декември билет за 14.99 евро и флекс за 11 евро. Беше преди седмица-две по 9.90, но са го повишили. 

Връзка към коментар

Анкона-Тирана, 16 февруари, билет 9.99 евро, флекс 11 евро

Има и: 4, 8, 15, 18 февруари: билет 13.99, флекс 11 евро

p.s. бях си взел за същата дестинация 6 февруари, 9.99 евро билет и 10 евро флекс, ама вече цените са други.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 10 часа, Assya каза:

@Stryper,  не са го спрели, преди няколко седмици купих. Privilege Pass се купува към резервация - май може и при самото резервиране, но аз и двата пъти съм купувала към вече съществуваща резервация. И май не може да се купи по маршрутите, оперирани от Уиз Абу Даби.

Аз го купих към полет София - Лондон. Отваря се резервацията, избира се добавяне на багаж и там се появява опция да се купи Privilege Pass. След като се купи, може да се активира във всички други вече съществуващи резервации.

Много благодаря! Успях да го купя. Не се появява винаги. Освен това, когато го добавих към съществуваща резервация, ми добави някаква сума, после обърнах сумата в EUR и стана 290 EUR, вместо 250.

Затова направих нова резервация и го взех на 500 лв. Позволи ми да ползвам кредити.

Връзка към коментар

Отмених променен полет, който е в евро и понеже сметката ми е в лева ми се преобразува в лева кредита и виждам, че съм спечелил явно от тейния смотан курс. И да вече няма 20% понеже е в кеш плащан този полет.

05/11/2024
Платено в
‎155,00 лв.
‎75,64 €
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Някои знае ли дали тези пакети на Уиз се прехвърлят с флекс? На едно място намерих Quick travel на цена доста под priority, което търся в крайна сметка. За мястото ми е все тая, но ако под някаква форма се запазва Free normal seat selection, няма да се дърпам.

image.png.2674f1b63e03bea9dc579536c09ce5a1.png

Връзка към коментар
преди 44 минути , Zaro каза:

Някои знае ли дали тези пакети на Уиз се прехвърлят с флекс? На едно място намерих Quick travel на цена доста под priority, което търся в крайна сметка. За мястото ми е все тая, но ако под някаква форма се запазва Free normal seat selection, няма да се дърпам.

Доколкото знам се прехвърлят,но нека и друг да се произнесе. За мястото,при смяна естествено ще се избере друго.

И аз ги загледах тези пакети. Къде си намерил най-ниска цена. Приорити взех за 11.80 преди няколко дни. После пак търсих и вече не открих тази цена. Голяма играчка е намирането.

Връзка към коментар
преди 1 минута , blueriver каза:

Доколкото знам се прехвърлят,но нека и друг да се произнесе. За мястото,при смяна естествено ще се избере друго.

И аз ги загледах тези пакети. Къде си намерил най-ниска цена. Приорити взех за 11.80 преди няколко дни. После пак търсих и вече не открих тази цена. Голяма играчка е намирането.

Ще те излъжа точно в момента, че прерових 20-30 варианта, но този пакет беше с около 5 евро по-евтин от priority по конкретния маршрут.

Това за 11,80 къде е? Доста добра цена.

Връзка към коментар
преди 12 минути , Zaro каза:

Ще те излъжа точно в момента, че прерових 20-30 варианта, но този пакет беше с около 5 евро по-евтин от priority по конкретния маршрут.

Това за 11,80 къде е? Доста добра цена.

Да,за Братислава-Скопие,30 март. Сега ми дава цена на приорити 13.80

Връзка към коментар
преди 1 час, Zaro каза:

Не се прехвърлят, а се доплаща разликата до цената на пакета на новия полет.

Връзка към коментар
преди 24 минути , Jorro каза:

Не се прехвърлят, а се доплаща разликата до цената на пакета на новия полет.

Е,тогава няма смисъл. Аз не съм купувала. Мисля че прочетох някъде за прехвърлянето. Сигурно в Бг мама😉!

Връзка към коментар
преди 2 минути , blueriver каза:

Е,тогава няма смисъл. Аз не съм купувала. Мисля че прочетох някъде за прехвърлянето. Сигурно в Бг мама😉!

Тук беше писано, че се прехвърля първият план, който е с флекс all in & full flex. За мен той е много скъп и не покрива нуждите ми от екстри.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте!  Купих Анкона - Тирана 4 билета- 128.96. Реалния полет ми е София - Меминген на 21.04. - 4 билета 360.00. Значи имам да доплатя 231.00 общо. Когато правя промяната ми иска доплащане 388.00. Всички суми са в евро.  Товари ме със 157 евро близо 40 на билет. Или аз нещо бъркам?

Какво да направя да го избегна?   А може би вади флекса 44 евро и куфар 14 евро?

Хубав ден!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.