Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 15 минути , chochiani каза:

Здравейте!  Купих Анкона - Тирана 4 билета- 128.96. Реалния полет ми е София - Меминген на 21.04. - 4 билета 360.00. Значи имам да доплатя 231.00 общо. Когато правя промяната ми иска доплащане 388.00. Всички суми са в евро.  Товари ме със 157 евро близо 40 на билет. Или аз нещо бъркам?

Какво да направя да го избегна?

Хубав ден!

Погледнах цената за 4 билета в момента е 533 евро, явно се е променила, затова ви иска това доплащане.

Връзка към коментар
преди 18 минути , chochiani каза:

Здравейте!  Купих Анкона - Тирана 4 билета- 128.96. Реалния полет ми е София - Меминген на 21.04. - 4 билета 360.00. Значи имам да доплатя 231.00 общо. Когато правя промяната ми иска доплащане 388.00. Всички суми са в евро.  Товари ме със 157 евро близо 40 на билет. Или аз нещо бъркам?

Какво да направя да го избегна?   А може би вади флекса 44 евро?

Хубав ден!

Доплащането се изчислява като се гледа стойността  на билетите, а не какво общо сте платили (флекс, багаж....)

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 16 минути , Marisha каза:

Погледнах цената за 4 билета в момента е 533 евро, явно се е променила, затова ви иска това доплащане.

Не се е вдигнала аз съм се объркала нещо. Благодаря за отделеното време.

Връзка към коментар

преди 2 часа, chochiani каза:

Здравейте!  Купих Анкона - Тирана 4 билета- 128.96. Реалния полет ми е София - Меминген на 21.04. - 4 билета 360.00. Значи имам да доплатя 231.00 общо. Когато правя промяната ми иска доплащане 388.00. Всички суми са в евро.  Товари ме със 157 евро близо 40 на билет.

Какви са тези баснословни цени? Анкона-Тирана са по 9.99 евро на човек за половината февруари.  Аз купих флексове за две февруарски на тази дата и дадох 20 евро за билетите и още толкова за флексовете. (За двете резервации общо).

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 4 минути , r_nikolov1 каза:

Попаднах на интересно съобщение от Wizz във Фейсбук група:

36DBD08E-5844-4885-9FC2-CCAF32788201.jpeg

Е, поне вече се показва официално тая такса, не е нужно да се пита във форума каква е... Напредък има.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , neuromancer каза:

Напредък има

Голям напредък... Начисляват ти такса 10 евро, ако не я дължиш, е твое задължение да се свържеш с тях на импулсния им телефон, на който ще платиш повече от въпросните 10 евро... 😫 Това си е чиста проба рекет! 

• Харесвам 13
Връзка към коментар
преди 1 час, chandni каза:

Голям напредък... Начисляват ти такса 10 евро, ако не я дължиш, е твое задължение да се свържеш с тях на импулсния им телефон, на който ще платиш повече от въпросните 10 евро... 😫 Това си е чиста проба рекет! 

Точно така… Чух за такива ситуации, когато даден човек често купува от своя профил билети на негови приятели без титуляра на профила да присъства в резервациите. Но в случая жената от публикацията пише, че дори и от на майка ѝ профила ѝ излиза това съобщение, а с него не е правила резервации от повече от година.

Та явно отново изкуственият интелект на Wizz се е включил където не трябва… 🥲

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Нещо не намирам как да откажа един полет за един от пътниците, а другите двама ще си летят.

Титуляра на Уиз диск лети, всички имат флекс.

Излиза ми смяна на полет само или отказ за всички.

от къде се отказваше полет само на единия пътник?

Намерих, избира се на следващите стъпки, за модификация първо се избира пътника, затова се чудих.

Пише, че до 15мин се бави и през това време не може да се прави нищо по резервацията, върти отказване в действие.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Имам да взимам шест билета от Уиз и имам въпрос. Ако, взема групов дискаунт и взема и билет за мен като седми човек само, че моя билет с Флекс и после го заменя за друга дестинация или го канселирам за кредит към профила, останалите шест човека могат ли да пътуват без мен или няма шанс? Ако има значение билетите трябва да са Дортмунд - София. Благодаря!

Връзка към коментар

Членството е общо за шест сред които трябва да присъстваш и ти.Няма как да си седми.Може после  да отмениш само твоя билет и останалите пет да пътуват без теб , но губят отстъпката за членство и трябва да доплатят разликата до редовната цена 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , stanimir каза:

Членството е общо за шест сред които трябва да присъстваш и ти.Няма как да си седми.Може после  да отмениш само твоя билет и останалите пет да пътуват без теб , но губят отстъпката за членство и трябва да доплатят разликата до редовната цена 

Ясно, благодаря много. Значи ще ги взимам на редовна цена.

Връзка към коментар
Преди 1 час, Йосиф Милчов каза:

Ясно, благодаря много. Значи ще ги взимам на редовна цена.

Сметни как излиза сметката. Може да е по-тънко някои с пълно членство да ти ги купи, дори и да не лети....

И евентуално се обади 😉

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Може да платиш членство за някой от шестимата...

Или както се каза, ако билета е евтин може титуляра просто да не се появи на летището. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Привет 😉

Интересува ме все още работи ли схемата с евтините билети, flex и багаж?

След като закупя първите билети трябва ли да изчакам да мине време или мога веднага да ги променя и доплатя за реалните?

Местата кога се купуват в случая?

Нали може да се променят датите и дестинациите?

Някой дали вчера/днес си е играл да търси?, защото не намирам особено добра цена на флекса, но пак е наполовина от реалния полет

Благодаря

Връзка към коментар
На 7.11.2024 г. в 10:21, Hakkâri Spor каза:

Какви са тези баснословни цени? Анкона-Тирана са по 9.99 евро на човек за половината февруари.  Аз купих флексове за две февруарски на тази дата и дадох 20 евро за билетите и още толкова за флексовете. (За двете резервации общо).

128 от които 44 флекс и 13 евро -20кг. багаж. Билета е по 17 евро. Не ме бърка че е висока цената, защото реалния ми билет е доста висок за Великден.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 часа, divna_ каза:

Привет 😉

Интересува ме все още работи ли схемата с евтините билети, flex и багаж?

След като закупя първите билети трябва ли да изчакам да мине време или мога веднага да ги променя и доплатя за реалните?

Местата кога се купуват в случая?

Нали може да се променят датите и дестинациите?

Някой дали вчера/днес си е играл да търси?, защото не намирам особено добра цена на флекса, но пак е наполовина от реалния полет

Благодаря

Преди няколко дни взех Анкона - Тирана. Билет - 14,99, флекс - 9,90, Priority беше - 13,80. За реалните плащаш, когато цената ти хареса. Места не купувам, но те не се прехвърлят. Т.е. ако искаш - чак за търсения полет. Всичко подлежи на смяна, като ако цената на нов полет след смяната е по-ниска, горницата се губи, а не се връща.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Всеки е свободен да споделя и да попита каквото намери за добре, разбира се, но може би някои неща не е препоръчително да се обсъждат прекалено шумно и подробно, ако искаме да останат налични като възможност...

• Харесвам 13
Връзка към коментар
1 hour ago, Фил said:

Всеки е свободен да споделя и да попита каквото намери за добре, разбира се, но може би някои неща не е препоръчително да се обсъждат прекалено шумно и подробно, ако искаме да останат налични като възможност...

При това не са някаква тайна , просто трябва човек да прегледа последните 1-2-3 страници вместо описанията  да излизат отново и отново  на челно място.Дори да няма, всеки може да го проиграе за минути и сам да разбере след като е давано тук десетки пъти.Накрая пак ще махнем с ръка ... и "само да сме живи и здрави , Бог дал - Бог взел" 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Уиз са пуснали зимно разписание до декември'25-та. На мобилно даже и януари'26-та излизат.
Ако някой нещо - има София-Катания за 19.99 лв с wdc (23.10.25 най-късна дата, има и по-ранни). 

• Харесвам 14
Връзка към коментар

В информацията към инвеститорите Уиз ер обещава да увеличи приходите от продажба на багаж и глоби от по стриктна проверка на ръчния багаж.

Focus on increasing baggage sales over winter season, in part from improved monitoring of carry-on luggage

В същото време обещават да намалят закъсненията и да глобяват клиентите с усмивка 😉

Launched a ‘Customer First’ internal initiative –focused on reducing delays and improving overall experience

• Харесвам 5
  • Смея се 1
  • Замислям се 3
Връзка към коментар

Имаме семеен повод догодина през лятото и се замислям как да организирам празнуването от сега.Оглеждам се за дестинация,до която да пътуваме и така да  отбележим повода.Та-доколко мога да се доверя на разписанието,което има в момента за търсения период?Да изчакам ли смяната с лятното разписание ? (Кога се случва това).Ако купя билети как да ги закупя с най-малко риск?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.