Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, Георги Василев каза:

не мога да се ориентирам къде каца. Имало повече от едно летище

Има едно летище с един терминал, но с два изхода. Единият излиза директно във Франция, а другият на паркинга/спирката за Швейцария. Важно е да знаеш предварително в коя държава искаш да излезеш, защото ако сбъркаш, няма връщане, а с обществен транспорт е сложно и заобиколно. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 13 часа, Romana каза:

Оправиха деня ми направо wizz! Усещам безплатни полетии от Варна може и до Абу Даби или до Малдиви 😜 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 11 часа, Дънди каза:

Здравейте! Някой с актуално инфо колко се доплаща пре превишени кг чекиран багаж? Барселона е летището , ако има значение..

Благодаря!

Есента пред мен на чеки ин заплашваха една леля в Ларнака с ‎13 EUR/кг такса, Нещо размества из бохчите и й се размина.

Иначе не мисля, че има значение летището. 

Публикувано:
преди 9 часа, домосед каза:

Единият излиза директно във Франция, а другият на паркинга/спирката за Швейцария. Важно е да знаеш предварително в коя държава искаш да излезеш, защото ако сбъркаш, няма връщане, а с обществен транспорт е сложно и заобиколно. 

Не е чак пък да няма връщане, а и двете страни са в зона Шенген. Има си място на летището за минаване от френска в швейцарска част и vice versа, така че е добре да се внимава за правилния изход наистина, но ако се сбърка, не е фатално. 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 14 часа, Георги Василев каза:

Здравейте. Чувствам се много балъшки. За пръв път ще летя до Базел с Wizz и въобще не мога да се ориентирам къде каца. Имало повече от едно летище, не мога да си формулирам въпроса на английски, така че гугъл да ме "заведе" където да разбера повече. Отделно имам голяма дилема с транспортирането си до конкретна точка, вече във Франция и започвам да се напрягам, за това моля за малко инфо относно летището, а за останалото ще пиша в швейцарската тема, за да не илизам от темата. Благодаря! Лека и спокойна вечер. 🙂

Летището е едно, но обслужва 3 държави- затова се казва Базел (Шв)- Мюлуз (Фр)- Фрайбург (Гер). Има 2 изхода- Към Франция/Германия и Швейцария, но има табели на много места. От там- автобус 50 до Базел или шатъл до Сен Луи и от там влак, има и Фликсбус. 

image.png.f6ae42b2b17d5d64a48222cabcefbe09.png

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 15 часа, Дънди каза:

Здравейте! Някой с актуално инфо колко се доплаща пре превишени кг чекиран багаж? Барселона е летището , ако има значение..

Благодаря!

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/prices-discounts/all-services-fees

13 евро е явно, без значение от летището и дължината на полета. В сайта може да се избере и друга валута за проверка, предполагам в София е в левове.

• Благодаря 1
Публикувано:

искам да си активирам флекса на три полета, които премятам насам-натам от маса време, като даже два от тях са и отменени от Уиз, и изобщо не ми излиза сега опция за Cancel/Change Flight

следобяд я имаше опцията, но какъвто и друг маршрут да си избрах, все даваше, че полетът е разпродаден, което определено не беше вярно, тогава реших, че е някакъв временен проблем, а сега пък изобщо я няма опцията

евентуално ако някой има полет с флекс, би ли погледнал дали при него е възможно да си променя полета?

Публикувано:
преди 9 минути , antea каза:

искам да си активирам флекса на три полета, които премятам насам-натам от маса време, като даже два от тях са и отменени от Уиз, и изобщо не ми излиза сега опция за Cancel/Change Flight

следобяд я имаше опцията, но какъвто и друг маршрут да си избрах, все даваше, че полетът е разпродаден, което определено не беше вярно, тогава реших, че е някакъв временен проблем, а сега пък изобщо я няма опцията

евентуално ако някой има полет с флекс, би ли погледнал дали при него е възможно да си променя полета?

Сутринта сменях 2 полета! Сега погледнах-мога да си ги промемям! 

Публикувано:
преди 10 минути , antea каза:

ако някой има полет с флекс, би ли погледнал дали при него е възможно да си променя полета

Всичко е наред при мен, проверих две резервации в приложението, дава ми опция да променя полет, излизат ми и налични билети за други дати.

Публикувано:
преди 35 минути , antea каза:

Виж от сайта. Аз имам променен час на един полет. В приложението си стои все едно съм го потвърдила,а в сайта си ги има опциите за промяна и рифънд.

Публикувано:

ясно, някакъв конкретен бъг е явно само в моя акаунт, нито през приложението, нито през сайта имам опция да си ползвам трите флекса за промяна, ще пробвам тия дни през съпорта

Публикувано:
На 30.11.2024 г. в 12:32, iMari каза:

Сега виждам, че полетите до Аликанте са до средата на декември. Явно нещо съм изпуснала, коментирано ли е вече?

Спират ги най-вероятно защото не излизат и в лятното 25-та заедно с Лисабон.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Hakkâri Spor
    • terli
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.