Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

виж изобщо дали ще се случи нещо и ще можеш да промениш полетите чрез опцията Start rebooking, имах подобен случай този месец с два отменени от тях полета, за които имах флексове и не можех абсолютно нищо да направя, при Start rebooking всички полети и дестинации, които избирах излизаха разпродадени, което определено не беше вярно

накрая се наложи да се обаждам в кол центъра и от там те да приемат от мое име промените за анулираните от самите тях полети и чак след това ми излезе опцията да си активирам флексовете

Публикувано:

Не може ли направо да го смениш, безплатно, както ти е отказан полета? Ако не става от сайта, по телефона?

Публикувано:

Ама ако го сменя по този начин (който те предлагат, не през флекс), изглежда ще загубя флекса и няма да мога да го ползвам повече. Защото наистина я няма опцията change flight, която я има при флекса (проигравал съм я много пъти), сега изобщо не може да се отиде до този полет, защото явно вече не съществува в схемата им. Искам да го прехвърля за полет на същата цена, по-напред във времето. И като искам да купя билет до място, до което реално ще пътувам, да си ползвам флекса. В крайна сметка за това е купуван този флекс, да мога да правя размествания. Затова питах някого, който го е проигравал това нещо. Хем да има флекс, хем да са му променяли/канселирали полета с опция за смяна от сайта. ОК, ще пробвам да звънна на безплатния телефон, да видим какво ще кажат. Не искам да използвам опцията за безплатна смяна, която сега ми дават, заради канселирания полет и да си изгубя флекса. А ако дам refund, ще върнат само парите от билета, не и от флекса.

Благодаря за отговорите.

• Харесвам 1
Публикувано:

С рефънд трябва да върнат и парите за флекса, защото е по тяхна вина. Друг е въпроса, че ти искаш да си го ползваш този флекс по принцип за друг полет.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

Ама ако го сменя по този начин (който те предлагат, не през флекс), изглежда ще загубя флекса и няма да мога да го ползвам повече. Защото наистина я няма опцията change flight, която я има при флекса (проигравал съм я много пъти), сега изобщо не може да се отиде до този полет, защото явно вече не съществува в схемата им. Искам да го прехвърля за полет на същата цена, по-напред във времето. И като искам да купя билет до място, до което реално ще пътувам, да си ползвам флекса. В крайна сметка за това е купуван този флекс, да мога да правя размествания. Затова питах някого, който го е проигравал това нещо. Хем да има флекс, хем да са му променяли/канселирали полета с опция за смяна от сайта. ОК, ще пробвам да звънна на безплатния телефон, да видим какво ще кажат. Не искам да използвам опцията за безплатна смяна, която сега ми дават, заради канселирания полет и да си изгубя флекса. А ако дам refund, ще върнат само парите от билета, не и от флекса.

Благодаря за отговорите.

при мен се наложи да звъня на платения телефон, горе-долу отне около пет минути разговор, за да ми оправят двата отменени по тяхна вина полета и да мога да си ползвам флекса и да си избера нови полети

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
преди 2 часа, antea каза:

при мен се наложи да звъня на платения телефон, горе-долу отне около пет минути разговор, за да ми оправят двата отменени по тяхна вина полета и да мога да си ползвам флекса и да си избера нови полети

При отменени полети се звъни на безплатния, за да се активира флекс, когато няма алтернатива при отменен полет - също. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

имаме купени билети с Уиз до Мадрид. Току що получавам мейл, че полетът ни на отиване е сменен. Бяхме взели отиване сряда, а връщане в неделя. От средата на януари срядата отпада и остават само понеделник, петък и неделя. Понеже билетите са на една резервация, можем ли да ги сменим от сряда(който не съществува вече)-неделя, на петък-понеделник? И ако има такава възможност, мога ли да го направя сам през профила или трябва да се свържа с тях по телефона?

Публикувано:
преди 14 минути , The rider каза:

можем ли да ги сменим от сряда(който не съществува вече)-неделя, на петък-понеделник? И ако има такава възможност, мога ли да го направя сам през профила или трябва да се свържа с тях по телефона?

Можете сам през профила.
Даже, ако влизат в допустимите времеви рамки, можете да ги направите за НГ. 😎

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, antea каза:

E предполагам, няма да се налага на място да избирам, тоест.. докато говорим по телефона да посочвам за коя дата и дестинация искам да премествам полетите.  Ще ги преместя за някаква фиктивна дестинация, на същата цена, напред във времето.. а като дойде време да искам конкретни полети, които ще ползвам, тогава да си ползвам  флекса. Нали за това е купен, в крайна сметка. Луда работа...

В понеделник ще звъня и ще видим какво ще кажат.  

Благодаря за съветите, още веднъж.

• Харесвам 3
Публикувано:

точно така, просто казваш, че не ти излиза опцията за активиране на флекса, те приемат промените по анулирания полет вътре в тяхната система и след това вече когато искаш си действаш както решиш

и аз исках да се оправям сама, бях им пуснала жалба през сайта и след два дни получих този отговор на имейла ми

Във връзка с Вашия иск, бихме искали да Ви информираме, че тъй като полета е отменен от наша страна, за промяна е необходимо да се свържете с нашия кол център, където колегите ни ще се радват да Ви асистират подобаващо.

• Шок 3
Публикувано:

Съжалявам за може би досадния въпрос, но след много ровене и тук и в търсачки за полети, пак опирам до вашата компетентна помощ. Търся билети от София за Тенерифе за края на март, но не откривам възможност с Wizz. Знам за Букурещ, но пътуването до там ми изглежда безсмислено. Така че остава версията с едно прекачване, но ми се иска поне единия полет да е с Wizz, за да си ползвам кредитите. Моля за съветите ви! Сигурна съм, че имате идеи, за които не съм се сетила.

Публикувано:
преди 2 минути , Helloweena каза:

Съжалявам за може би досадния въпрос, но след много ровене и тук и в търсачки за полети, пак опирам до вашата компетентна помощ. Търся билети от София за Тенерифе за края на март, но не откривам възможност с Wizz. Знам за Букурещ, но пътуването до там ми изглежда безсмислено. Така че остава версията с едно прекачване, но ми се иска поне единия полет да е с Wizz, за да си ползвам кредитите. Моля за съветите ви! Сигурна съм, че имате идеи, за които не съм се сетила.

Да се ползва директен с wizz до кое да е летище в Испания и после има много възможности.
Също до Рим, Бергамо, Шарлероа и т.н. от София.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , Helloweena каза:

Как ги търсите тези възможности?

Коригирайте линка спрямо нуждите си:

https://www.kiwi.com/en/search/results/sofia-bulgaria/tenerife-spain/2025-03-17_2025-03-30/5-8?sortBy=price&sortAggregateBy=price

Но като цяло опции колкото искате. Примерно:

image.png.cd459bc5e48e9729b0437395f0266914.png

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 43 минути , jorocontrola каза:

Как ги търсите тези възможности?

Коригирайте линка спрямо нуждите си:

https://www.kiwi.com/en/search/results/sofia-bulgaria/tenerife-spain/2025-03-17_2025-03-30/5-8?sortBy=price&sortAggregateBy=price

Но като цяло опции колкото искате. Примерно:

image.png.cd459bc5e48e9729b0437395f0266914.png

Много благодаря, тук нещата изглеждат постижими!!!! Знаех си аз, че съм в лигата на начинаещите...

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Helloweena каза:

Зависи къде на Тенерифе искате да отидете. Ако искате да сте на север - гледайте прекачване през Испания, тъй като летище Тенерифе Север обслужва основно, ако не и само вътрешни испански полети. Ако искате да отидете на юг - тогава имате повече избор с прекачване къде ли не. Имайте предвид, че за връзката от София през Милано е добре да търсите полет за Тенерифе от Бергамо (само Райън), защото Малпенза (откъдето летят Уиз, ИзиДжет и Райън за Тенерифе) е на около 100 км от Бергамо, минава се покрай Милано, самият трансфер не е много евтин, а и отнема време, особено в пиков момент на трафика.

Апропо - съответно въпросът с различните летища стои и в Тенерифе. Ако кацнете на Север (TFN), а се връщате от Юг (TFS), ще ви е по-сложно.

• Харесвам 3
Публикувано:

Ако мога да изкажа мнение за Тенерифе, въпреки че темата е за уиз. Няма особено значение до кое летище ще летите, защото островът е малък и ако наемете кола или дори и с обществен транспорт, придвижването от единия край на острова до другия е лесно и бързо. 

• Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.