Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Вероятно в този случай не е имало полети по този маршрут в рамките на месец след датата на отменения полет, а също и са липсвали алтернативни летища за евентуален rebooking.

• Харесвам 3
Публикувано:
2 hours ago, anifg said:

Здравейте! Имам нужда от помощ. Полетът ми от Абу Даби до Рим на 22 март ми е канселиран. Въобще са спрени полетите  на Wizz Air по тази дестинация. Откривам възможност за придвижване по този маршрут, но с прикачване в  Кутаиси  /и двата полета са на Wizz Air/. Формата за ребукинг на нов полет, заменящ канселирания, не дава възможност да направя този избор.  Какво ще ме посъветвате да направя? 

Рим крайната дестинация ли е или от там ще продължаваш до някъде другаде?

Публикувано:
преди 20 минути , Седем Два каза:

Вероятно в този случай не е имало полети по този маршрут в рамките на месец след датата на отменения полет, а също и са липсвали алтернативни летища за евентуален rebooking.

Ох...  Очевидно знаеш по-добре от нас (които имахме този проблем) какво точно ни се е изписвало на сайта и какво са ни казали от колцентъра... Със сигурност имаме опит със сайта и приложението на Уизеър и с преместването на полети с флекс. За да опрем до колцентър, сигурно е имало причина.

Ама на това му се казва нахлуване с бутонките. Регистрация преди 2 часа, но вече похлупак на всичко. Че и с последователни постове.

Аз спирам по темата.

Screenshot 2024-12-21 at 0.49.46.png

• Харесвам 3
Публикувано:
5 minutes ago, Hakkâri Spor said:

Ох...  Очевидно знаеш по-добре от нас (които имахме този проблем) какво точно ни се е изписвало на сайта... Със сигурност имаме опит със сайта и приложението на Уизеър и с преместването на полети с флекс. За да опрем до колцентър, сигурно е имало причина.

Ама на това му се казва нахлуване с бутонките. Регистрация преди 2 часа, но вече похлупак на всичко. Че и с последователни постове.

Аз спирам по темата.

Screenshot 2024-12-21 at 0.49.46.png

Предположението ми бе за полета на antea.

Твоя случай вече го обсъдихме.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, Седем Два каза:

напротив, имаше, но при опит да се избере какъвто и да е било друг полет за същата отсечка или от алтернативно летище, и то за месеци напред, излизаше съобщение, че са разпродадени, което не беше вярно, т.е. пълен блокаж да си направя промените сама

Публикувано:

Аз си спомням преди време имах отменен полет до Миконос, купен заедно с флекс за 1 евро. Не можех да потвърдя промените през сайта -- само опция за refund или reschedule имаше, като втората беше безсмислена поради липсата на алтернативи. Тогава се обадих на безплатния телефон и операторката "прие" от мое име промените и после можех да задействам флекса.

По-късно имах аналогична ситуация, не помня по кое направление, и операторката тогава ми каза, че не може да приеме промените, защото полетът е отменен и единствено мога да си получа парите обратно. Явно зависи на какъв служител се попадне.

• Харесвам 4
Публикувано:

На мен така ми смени София - Тирана с Букурещ - Тирана, за да мога после сам да си активирам флекса , въпреки че Букурещ не излизаше като алтернативно летище , нито изобщо имаше някаква алтернатива на отмения полет.

В друг случай не помня коя дестинация закриха Wizz от София , но най-близкото летище беше Будапеща и същата операторка отказа да смени София.с Будапеща,щото било далеч от София. Разпитах и ми обясни , че те си имат някаква вътрешна схема с алтернативни летища и не могат да излизат от нея.Тогава обаче ми смени крайната дестинация за да мога да си ползвам флекса и каза че опцията ще е активна само за кратко време през което мога да направя промените.Имат разни трикове.През сайта и в двата случая опцията беше само рефънд.

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте да попитам някой имал ли е този проблем предстои ми полет с Луиз аер от София до Абу Даби и обратно направих чекинг от София до Абу Даби но обратния полет не ми дава бордна карта а ме кара да ходя 3ч преди полета за да се чекиран на гише що за глупост е това и малко съм притеснен защото съм с малки деца.Та ако някой знае нещо моля за съвет

Публикувано:
преди 21 минути , v_al каза:

Здравейте да попитам някой имал ли е този проблем предстои ми полет с Луиз аер от София до Абу Даби и обратно направих чекинг от София до Абу Даби но обратния полет не ми дава бордна карта а ме кара да ходя 3ч преди полета за да се чекиран на гише що за глупост е това и малко съм притеснен защото съм с малки деца.Та ако някой знае нещо моля за съвет

Точно така е, както ви изписва - трябва да се явите на летището в Абу Даби по-рано и да минете през гише, за да ви издадат бордна карта.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Седем Два каза:

Ако някой се е затъжил за Aeroportul Baneasa    https://www.romania-insider.com/wizz-relocates-bucharest-flights-otopeni-baneasa-2025

Мои преместени резервации до и от Абу Даби са променени от 2 дни, но още не ми излизат опциите. Надявам се, че ще имам такива.
Първоначално се чудех дали да искам рифанд или да ги местя. И още се чудя. На обща стойност 375€ са за трима човека с флекс, 1 приорити и 1 чекиран багаж. При положение, че идната година няма да отидем, май е по-добре да ги изхарча за няколко испански пътувания примерно🙂

@Argentique, одобряваш ли?😃

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

На обща стойност 375€ са за трима човека с флекс, 1 приорити и 1 чекиран багаж.

Вай, вай, каква е тази цифромания? :shok: Тъкмо се чудех кой им купува скъпите билети... Че и чекиран багаж за топла дестинация. Ама така е, като плащат обезщетения всяка година. 😜 

Преди 1 час, ДиянаВ каза:

При положение, че идната година няма да отидем, май е по-добре да ги изхарча за няколко испански пътувания примерно🙂

@Argentique, одобряваш ли?😃

1. @Argentique тази година в Испания не е била ни веднъж и ѝ се ходи неистово, та поне други да прати.
2. Същата от т. 1 не би си купила билет за Абу Даби. Има някакви билети през там с прекачване, но inshallah, дано не излезе пеш извън летището въобще.
От 1+2 => че @Argentique одобрява разширяването на испанската география. Сама тя иска да иде на някой Канарски остров (Лансароте, Фуертевентура, ГК и малките западни) есен/много ранна зима. 

=====
@ДиянаВ, извинете, чукчата пак не е прочел, че сумата е за трима. За трима май си е нормално да е толкова. 

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 53 минути , Argentique каза:

Вай, вай, каква е тази цифромания? :shok: Тъкмо се чудех кой им купува скъпите билети... Че и чекиран багаж за топла дестинация. Ама така е, като плащат обезщетения всяка година. 

Доколкото четох тук, 100-120€ на човек по дестинацията е добре за декември и зимните месеци. Чекираният багаж беше от онези от пролетта по 10€, по точно 9.99, заради които съших балтон към копчето😆. Много добре знаех за какво се ползва и да те открехна, ако някой ден се озовеш за натам - алкохол в отиващата посока и покупки навръщане със 70% реални намаления от края на ноември и през декември . Ама колко пари ще изхарчиш още и колко е смислено това упражнение е отделен въпрос😄 Дестинацията беше уж за кеф на дъщерята, но тя като е решила да учи в учебно време и един ден, като много успяваща, да прави мен много пътешестваща, няма да я спирам😄. Дотогава ще гледам все пак да си оползотворявам кредите и заплатата по-егоистично, че я съм жива, я не😜

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Tani
    • kakadu
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.