Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте вчера запазих пътуване за края на януари, като си мислех, че запазвам за Салерно , съответно билетите са купени. В последствие установих, че пише Неапол и като загледах датите и цените и за полет до Неапол в уиз са едно към едно с тези до Салерно, та да разбирам, че няма да кацна в Салерно, някой ако е запазвал по тази линия дали има същата дилема ?

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодарям , аз че не съм прочел си е мой проблем, но и доста подвеждащо от тяхна страна още да стои опцията да се купува до Салерно

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 28 минути , Barfly каза:

Здравейте вчера запазих пътуване за края на януари, като си мислех, че запазвам за Салерно , съответно билетите са купени. В последствие установих, че пише Неапол и като загледах датите и цените и за полет до Неапол в уиз са едно към едно с тези до Салерно, та да разбирам, че няма да кацна в Салерно, някой ако е запазвал по тази линия дали има същата дилема ?

Имаш доста бърз влак между Неапол и Салерно, ако държите да сте там.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 15 минути , Дани Магелани каза:

Имаш доста бърз влак между Неапол и Салерно, ако държите да сте там.

Както итало така и фречиияроса , сега като разцъках има и R регионален , даже не е RV а просто регионален за 5.50 евро и вози само 37 мин. 

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Barfly каза:

Благодарям , аз че не съм прочел си е мой проблем, но и доста подвеждащо от тяхна страна още да стои опцията да се купува до Салерно

Те подвеждат постоянно, това е Wizzair.  Иначе влакове Неапол-Салерно има на всеки час, бързите пътуват 35 мин - 9.50-9.90 евро  (FrecciaRossa), по-бавните са 90-95 мин. 5.50 евро.  А от летище Неапол до жп гарата Napoli Centrale с Alibus,  5 евро беше последно

В момента, yavorfly каза:

Както итало така и фречиияроса , сега като разцъках има и R регионален , даже не е RV а просто регионален за 5.50 евро и вози само 37 мин. 

Freccia - Фреча  🙂

Имат и за 34 мин, 9.50 евро

Screenshot 2024-12-23 at 10.18.21.png

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Barfly каза:

И аз така. Не че толкова държа на Салерно, но исках да избегна Неапол. Нищо, карай да върви, ще се организираме по друг начин. 

Публикувано:

На тях им е навик да пишат две летища, и после да избират едното, като с Дубай и Абу Даби преди време. Явно освен часа на полета и летището не е сигурно.

Публикувано:
преди 1 час, Бръмбар каза:

И аз така. Не че толкова държа на Салерно, но исках да избегна Неапол. Нищо, карай да върви, ще се организираме по друг начин. 

Да същата работа, но вероятно може да избера Соренто пред Салерно, благодаря на всички

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 44 минути , Barfly каза:

Да същата работа, но вероятно може да избера Соренто пред Салерно, благодаря на всички

От Неапол до Соренто и от Неапол до Салерно с влак се пътува почти за едно и също време и цена. Даже за Салерно е малко по-кратко и по-спокойно. В началото на ноември се предвижих с регионален влак за около 40 мин. 5.50€, по спомен.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Barfly каза:

До Соренто има директен автобус от летище Неапол - 13 евро по спомен

• Харесвам 1
Публикувано:

Има директен автобус от летището в Неапол до Соренто, ама ако на някого му става лошо по завоите с влак е по-добре. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.