Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 31.12.2024 г. в 12:38, neuromancer каза:

Аз все си мислех, че промоциите на Уиз важат от-до полунощ централноевропейско време (Будапеща). Без значение къде си, когато купуваш.

Намирам се 1 час назад от БГ и 5 мин. преди полунощ местно време купих билетите с 24% промоцията.  

• Харесвам 1
Публикувано:

Много странно видях сега,  че самолета от Лондон за София полет   W64302 кацна във Варна.

Времето е хубаво,а от София нормално си излитат и кацат. 

Публикувано:
преди 30 минути , nino каза:

Времето е хубаво,а от София нормално си излитат и кацат. 

Не мога да кажа точно за полета.

Ама това в София ми прилича на мъгла. Пък ти ако искаш му викай и "хубаво" време 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 14 минути , jorocontrola каза:

Не мога да кажа точно за полета.

Ама това в София ми прилича на мъгла. Пък ти ако искаш му викай и "хубаво" време 🙂

Може, аз от Варна гледам, че излитат и кацат.🙂

• Смея се 1
Публикувано:
6 hours ago, chochiani said:

Намирам се 1 час назад от БГ и 5 мин. преди полунощ местно време купих билетите с 24% промоцията.  

Щом си 1 час назад от България ти си точно в централноевропейската времева зона (според която е обявена и промоцията).

Примерно днешната промоция изтича в 23.59 CET , което означава че за  България ще изтече в 00.59ч.

Лесно може да се провери.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 часа, stanimir каза:

Щом си 1 час назад от България ти си точно в централноевропейската времева зона (според която е обявена и промоцията).

Примерно днешната промоция изтича в 23.59 CET , което означава че за  България ще изтече в 00.59ч.

Лесно може да се провери.

Незнаех и бързам ли бързам, когато съм в БГ и правя рез. по промоция. Благодаря за инфото.

Подскажете за флекс 9.95 дали сте срещали ?

• Харесвам 1
Публикувано:

Снощи в каква мъгла излетяхме за Абу Даби с нож да я режеш!

Май всичко опира до желание на пилоти или кула!

Публикувано:
преди 4 минути , Дани Магелани каза:

И все пак всичко опира до кацането 😉

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 6 минути , Дани Магелани каза:

И до това дали авиокомпаниите си рискуват лиценза, ако кацнат при някакво нарушение на правилата. Ето коментар, написан от стюард на Уизеър, в публична ФБ страница: 

image.png.5c333c57ceace1ce3bf6920883fae2fb.png

Публикувано:
преди 28 минути , Дани Магелани каза:

Излитането не е проблем. Софийското летище е сертифицирано като CAT III В ILS, т.е. разполага с инструментална радионавигационна система за кацане, която осигурява заход при намалена видимост при следните параметри: насочваща информация за самолета до височина на вземане на решение по-малка от 15 м и видимост на пистата за излитане и кацане (ПИК) не по-малка от 75 м.

А и все пак след като излети, самолет трябва и да кацне, там горе няма къде да изчака.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 50 минути , jorocontrola каза:

И все пак всичко опира до кацането 😉

Снощи при същата гъста мъгла кацнахме от Катания с обичайното за Уиз малко закъснение. За първи път не се подразних от бурните ръкопляскания и виковете "Bravo" на италианците,с които беше пълен самолета !

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Julian999
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.