Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Автобуса е денонощен , но.от Ibn Batuta (спирката му в Дубай) няма нощен транспорт , така че ще трябва да си хванеш такси докъдето си тръгнал.Такситата там са много евтини:

https://www.zayedinternationalairport.ae/en/Transport/Airport-shuttle

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 21 часа, Wizan каза:

Здравейте, за пръв път ще пътувам с wizz и имам нужда от малко помощ. Трябва да съм в Дубай от 21.02.24 до 24.02.24 вкл. Видях че за 24 няма полет наобратно и

IMG_8490.png

Здравей!

А варианта с анулиране на полета от София разиграл ли си? По-добре да си готов и за това, според мен.

• Шок 1
Публикувано:

От каква възраст деца могат да пътуват сами със самолет? Едното ни дете на 14 навършени години и с ЛК се налага да пътува само София -Барселона, 2 дни след нас. Какви документи трябва да представи? Ние ще го посрещнем на летището в Барселона.

Публикувано:
преди 7 минути , Madonna каза:

От каква възраст деца могат да пътуват сами със самолет? Едното ни дете на 14 навършени години и с ЛК се налага да пътува само София -Барселона, 2 дни след нас. Какви документи трябва да представи? Ние ще го посрещнем на летището в Барселона.

Прочете ли ОУ на превозвача.  Търсене в нета е 10 секунди, пост тук още толкова. 

https://wizzair.com/bg-bg/pomoshten-centar/informaciya-i-uslugi-za-rezervacii/s-deca/rezervaciya-na-polet-s-dete

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:

Ако е "възрастен" според авиокомпанията предполагам.

За излизане от България - декларация от родителите (за непълнолетни).

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес точно една колежка ми сподели това: направила са експеримент: 16 годишно дете и майка му. Взимат си билети (по отделно), отиват на летището като непознати и всичко минало без проверки (освен проверката лична карта - бордна карта от самолетната компания) и въпроси дали е сам за полета.

Линк

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 16 минути , Граф Вронски каза:

Днес точно една колежка ми сподели това: направила са експеримент: 16 годишно дете и майка му. Взимат си билети (по отделно), отиват на летището като непознати и всичко минало без проверки (освен проверката лична карта - бордна карта от самолетната компания) и въпроси дали е сам за полета.

Линк

16 годишни могат да пътуват непридружени.

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Madonna каза:

Не, но ти благодаря!

Публикувано:
преди 14 часа, chochiani каза:

Здравей!

А варианта с анулиране на полета от София разиграл ли си? По-добре да си готов и за това, според мен.

Не, има ли такъв вариант? В този случай какво може да се направи в последния момент? Хубаво ли е полетите за отиване и връщане да са на една и съща резервация?

Публикувано:
преди 3 часа, Wizan каза:

Не, има ли такъв вариант? В този случай какво може да се направи в последния момент? Хубаво ли е полетите за отиване и връщане да са на една и съща резервация?

По-гъвкав си при отделни.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• vl_stamboliev
    • ne_de_mo
    • Wizan
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.