Прескочи до съдържание

Европейско първенство 2020... през 2021-ва + игра

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, Gentleman Basta каза:

Няма да е така, ако Англия победи. @Duke ще го вмъква във всеки разговор в следващите 60 години

За щастие, @Duke няма да го вмъква във всеки разговор. Но ние ще го правим.

Duke, съболезнования, човече, ама... карма. Нямаше как да им се размине след онова с датчаните.

Респект за кадията. Безупречен!

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 2
Мирослав Василев
Публикувано:

Страшно много се радвам за победата на Италия и даже не предполагах, че ще позная крайния победител на Европейското в играта.

А иначе, за хейта към Англия, мисля че си го заслужават, нека не забравяме кой освирка химновете на други държави, за кого беше отсъдена доста спорна дузпа миналия кръг и т.н.

• Харесвам 8
  • Браво 2
Публикувано:

Сега като се замисля... Папата май има пръст в цялата тая работа. За три дни и двата му отбора спечелиха европейското по футбол (на Европа и на Южна Америка).

• Харесвам 3
  • Смея се 5
Публикувано:

"Най-лошото, което се случва в резултат на загубата на мача на Англия, са расистките коментари по отношение на чернокожите футболисти" - коментар от наша журналистка, позициониран в Англия. 

Еми явно не страдат от загубата хората, какво. 

П. С. Браво, Италия! 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 14 минути , luba_rizova каза:

"Най-лошото, което се случва в резултат на загубата на мача на Англия, са расистките коментари по отношение на чернокожите футболисти" - коментар от наша журналистка, позициониран в Англия. 

Еми явно не страдат от загубата хората, какво. 

П. С. Браво, Италия! 

Това, пък и фенщината:

"Напрежение в една от изборните секции в Лондон. Английски фенове взеха българското знаме за италианско и се опитаха да го унищожат.

Това се случи в секцията в Ийлинг до стадион „Уембли”.

В хотела, в който се намират три от секциите в Ийлинг, са настанени и футболните фенове.

„През деня видимо почерпени фенове забелязаха знамето. Объркаха го с италианското и искаха да го скъсат. Имаше няколко сблъсъка и опити да обясним на феновете, че това не е италианското знаме. Обяснявахме им, че имаме избори за парламент”, разказа Атанас пред Нова. „Чувствахме се като опълченци. Но успяхме да го спасим”.

Копирано от standartnews.com
  • Харесвам 2
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Добро уто….наистина добро утро!

Първо, честито на @bobole4e и @Zencheg. За мен са си и в тази поредица, все пак е дама боболечето и ни преби нас, (уж) мъжлетата.

Второ, перфекнтата неделя беше вчера и се спа малко, но сладко:

1. Меси взе дългоочакван трофей. Насред Маракана

2. Джокович закова Беретини и се изравни заслужено с две легенди, срещу които иначе има положителна статистика.

3. Италианчетата ми напълниха душата. Насред Уембли. Хем биха надутите богаташчета по най-болезнения начин, хем и си ги надиграха, надтичаха  и особено най-вече тактически бяха по-добри. Оставиха сърца и дробове на терена, а англичанчетата пак с елките в джобовете играха мача. Особено се радвам за Магуайър, Кейн, Стърлинг и Пикфорд. Заслужиха си среброто, честито да им е.

• Харесвам 11
  • Благодаря 3
  • Браво 4
Публикувано:
преди 59 минути , luba_rizova каза:

"Най-лошото, което се случва в резултат на загубата на мача на Англия, са расистките коментари по отношение на чернокожите футболисти" 

Ама как бе, в Англия няма расизъм. Кви са тия внушения...

Заслужено, жалко, че не стана в редовното време. Малкият Киеза е голям играч, дано надмине баща си. Саутгейт и цяла Англия ще продължават да имат кошмари от дузпи. Типично английска тъпа грешка да вкараш играч за дузпи в последната минута. Той даже двама. И, не че е проява на расизъм, не, проста статистика е, но на дузпи в 99% от случаите губи отборът с повече черни изпълнители.

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 57 минути , Sun4o каза:

Джокович закова Беретини и се изравни заслужено с две легенди, срещу които иначе има положителна статистика.

Няма никакво съмнение,че Джокович е уникален!Успехите не му падат от небето,заслугата си е изцяло негова!Аз лично съм безкрайно щастлива.Радвам се много на победите на всички спортисти,независимо дали съм фенка или не.Особено на комшиите 🙂

Преди 1 час, Sun4o каза:

Италианчетата ми напълниха душата. Насред Уембли

И на мен!Направо пощурях от радост!

Поздравления за този коментар!Честен,точен и много готин!

@bobole4eмного си яка!

Поздравления за всички любители на спорта!И уважение към всички спортисти,които ни радват и внасят толкова много динамика и прекрасни моменти в живота ни!

• Харесвам 6
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 7 часа, Djgeorgie каза:

@DukeСъболезнования за загубата. Аз не съм футболен фен изобщо, но винаги се радвам, когато Англия побеждават и ми е жал, че едва ли ще дочакам да ги видя отново на финал скоро.

П.С. Като чета коментарите по разните форуми и направо се ужасявам какъв див расизъм и хейт към Англия се вихри повсеместно. НАправо не съм предполагал, че у Българина има толкова злоба към тая страна.

Личи си, че не си футболен фен. Този хейт изобщо не е българска черта, а е световно разпространено течение в отговор на арогантността на английските клубове, експерти и фенове. Абсолютно цяла Европа подкрепяше Италия вчера и това бе напълно разбираемо. Дори не мога да си представя сценарий, в който някоя страна би подкрепила Англия в определен мач. 

Аз съм много доволен. Не знам как изобщо стигнаха до финал англичаните. Това просто не беше в техен стил. Добре, че не спечелиха, че щяхме 60 години да слушаме песни за подвизите на четата на Саутгейт, който щеше да стане Сър, на домашното европейско първенство. 

Италия е заслужен шампион, колкото и да се поизмъчиха в последните 2 мача. От самото начало на турнира показваха най-добра игра и много трудно допускаха голове. 

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
  • Браво 4
Публикувано:
преди 7 часа, Djgeorgie каза:

@DukeСъболезнования за загубата. Аз не съм футболен фен изобщо, но винаги се радвам, когато Англия побеждават и ми е жал, че едва ли ще дочакам да ги видя отново на финал скоро.

П.С. Като чета коментарите по разните форуми и направо се ужасявам какъв див расизъм и хейт към Англия се вихри повсеместно. НАправо не съм предполагал, че у Българина има толкова злоба към тая страна.

Извинявай, ама никак не си прав. Английският футбол има страшно много почитатели в България. Що се отнася до отношението към Англия след снощния мач, то е заслужено от гледна точка на това, че английските национали се държат като тънкообидни принцеси при всеки удобен повод, продължават да живеят на пиедестала на Британската империя, над която слънцето никога не залязва. Че даже BBC излиза със заглавие, че е техен ред да спечелят, щото Италия била спечелила Евровизия. Никой на никого не е длъжен в тая игра.

А расизмът, от който е оплакват англичаните, е любимото им оправдание да прикрият проблема с него на вътрешна почва. Англия има огромен проблем с това, поради което всеки външен повод той да бъде заметен, се експлоатира до максимум.

А и в крайна сметка, що да печелят, като винаги са странели от Европа :crazy:

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • Браво 4
Публикувано:

По-добрият отбор спечели напълно заслужено снощи! Безобразна игра на Англия след 15-та минута на мача, че до неадекватното изпълнение на дузпи. Не бих искал да хвърлям вината върху Гарет, но съдбата го покри срещу Дания и вместо да извади поуки, той се провали тактически в най-важния мач с ненавременни и неправилни смени. Както и да е, лично аз съм безкрайно доволен защото този отбор ме изненада изключително приятно. 39 години очаквам класиране на финал и го дочаках. Сега остава да направим още една крачка напред, а световното идва...

Неразбираем е за мен хейта срещу англичаните, а още по-неразбираеми са расистките коментари във форум за пътешествия, но всеки има глава на раменете си...

• Харесвам 6
  • Браво 2
Публикувано:
преди 3 минути , Duke каза:

Сега остава да направим още една крачка напред, а световното идва...

2076 г. още не е ясно къде ще се проведе.

• Смея се 7
Публикувано:

Изкарваш опитните играчи и пускаш двама студени в 120мин. за да бият дузпи, като последната я оставяш на 19 годишно момче. С грозния си, но практичен футбол стигнаха полуфинал преди 3 години и финал сега, ама да направиш такава аматьорщина в дузпите ... 
Браво на жабарите, браво и на Манчини. Аз забравих да си пусна прогнозата за мача и щях да мръдна до подножието не топ 10, то всички мачове напоследък отиваха на 1:1, ама късно .... 

• Харесвам 7
Публикувано:
Преди 1 час, Zaro каза:

2076 г. още не е ясно къде ще се проведе.

По цял свят, но Англия ще играе всичките си мачове на отново обновения, в рамките на 20 години, Уембли.

• Смея се 9
Публикувано:
преди 1 час, Duke каза:

Неразбираем е за мен хейта срещу англичаните, а още по-неразбираеми са расистките коментари във форум за пътешествия, но всеки има глава на раменете си...

Ами няма как да е иначе, при положение, че тихичко всичко беше в тяхна полза - всички отбори пътуват, само те - не. Че и домакини, на Уембли. Да бяха играли поне в Германия или Италия. Финалът - и той на Уембли, феновете - 90:10 %. Е малко попрекалиха с побутването от Уефа. После и супер смешната дузпа за мач-полуфинал, в продълженията....Та как да не съберат хейт - събираха, и то с кофи.

Принципно гледам да гледам доста безпристрастно на мачовете, с изключение на португалския Роналдо, там съм краен винаги и то заради егоизма и нарцисизма му. Мразя и мръснишките номера - ритане, симулации и бавене.

Започнах европейското като фен на няколко отбора, включая и Англия, понеже имат страхотно първенство и атрактивен и атакуващ футбол, кой не иска да гледа такъв...за футболисти да не говорим, по мое мнение никога не са имали толкова много качествени играчи. Могат да смачкат всеки отбор.

Но с течение на мачовете, те ставаха все по-противни откъм пестене, сметки, симулации, бавене и и взех да ги понамразвам лекичко...

И накрая си пополучиха заслуженото.

• Харесвам 6
  • Браво 4
Публикувано:
преди 2 минути , Zaro каза:

Това видео изчерпва темата за "незаслужения хейт" срещу англичаните:

https://gospodari.com/английски-фенове-нападнаха-и-биха-при/?fbclid=IwAR1i3aW-Maiiez-RbjrGGt_LRrkqSKLOrIpPW_imHCrpnCHbSAsGijStDQo

Нали по-нагоре и аз цитирах, как са се опитали да скъсат българското знаме, в изборна секция до Уембли, вземайки го за италианско.

Така че, няма какво да се оплакват.

• Харесвам 2
Публикувано:

През изминалия спортен уикенд на мен най-много радост ми донесе победата на Аржентина. Беше ми мъчно, че Меси не може да спечели голям трофей със страната си, вече съм спокойна, може повече да не спечелят нищо 🙂 . На второ място стисках палци за Джокович, не го харесвам достатъчно, обикновено почти  винаги съм против него, но при открилия се шанс за Златен шлем тази година, ще го подкрепям до ЮСО-то плътно. Сърчицето ми бие за Италия, но исках Англия да спечели от чисто егоистични подбуди( абсолютно потресаващото развитие на играта с прогнозите и крайния резултат), но както обикновено се удавих накрая на Дунава.   

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 31 минути , Zaro каза:

Това видео изчерпва темата за "незаслужения хейт" срещу англичаните:

https://gospodari.com/английски-фенове-нападнаха-и-биха-при/?fbclid=IwAR1i3aW-Maiiez-RbjrGGt_LRrkqSKLOrIpPW_imHCrpnCHbSAsGijStDQo

Хейтът е повече от заслужен и е резултат от много години 'цялостно творчество' на всички, замесени във футбола - от играчи и треньори, през журналисти и експерти, и стигнем до феновете.

• Харесвам 5
Публикувано:

Ще бъда малко краен..... Винаги са били такива тия помияри! Навсякъде, където идат, ядат бой, ама вкъщи са много силни. Още им държи влага случката от Марсилия преди 5 години, когато руснаците им е.... майката. Преди три години на световното в Русия никакви ги нямаше из улиците. Не смееха да покажат знамена и шалове, гледаха като мишоци.  И да - опротивяха на всички с малоумното "It's coming home".... Както казва баща ми: "Е, не може тия да са измислили футбола"!

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 1 час, vino4erpec каза:

Ще бъда малко краен..... Винаги са били такива тия помияри! Навсякъде, където идат, ядат бой, ама вкъщи са много силни. Още им държи влага случката от Марсилия преди 5 години, когато руснаците им е.... майката. Преди три години на световното в Русия никакви ги нямаше из улиците. Не смееха да покажат знамена и шалове, гледаха като мишоци.  И да - опротивяха на всички с малоумното "It's coming home".... Както казва баща ми: "Е, не може тия да са измислили футбола"!

Значи не си съвсем прав. Първо, тия московити в Марсилия и в Москва имат толкова общо с футбола и футболното хулиганство, колкото Боби Михайлов с класическата музика. И второ, когато баш английските хулигани вилнееха, на картата нямаше други. В наши дни публиката им е съвсем друга, нямат нищо общо с онези от 70-те и 80-те. За добро! А московитите още живеят в миналото, както винаги е било. 

За генезиса на английското хулиганство има много интересна теория - бидейки на остров, когато нападнеш чужда територия, нямаш връщане назад. За тях винаги е било въпрос на чест да се опънат на германеца на негова територия. До закона Тайлър. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Поздрав за шампионите от Svet Music :))

Видеото е в маркираната дума.

40A6356B-5761-4491-8974-7B6AE08445FD.jpeg.5969994c90e2959db26318cda70b9256.jpeg

А в Сицилианското джорнале казват, че най-хубавите снимки в Инстаграм, са  от празненствата снощи, от Виа Рома в Палермо. Палермитанците знаят, как се празнува!

BDB5ADE2-7F9E-44EF-B607-990D74A993AE.jpeg.24f64aa3083e45a526cdc1daaadb1fe6.jpeg

C5A6CDCC-8620-42B5-A824-C47457EA43DF.jpeg.2b31093982de4361587ee00b07fc87eb.jpeg

19794AF0-8E63-4B4F-9821-FB93311D381A.jpeg.5e9666bb19dae4e44b70f4799478935c.jpeg

5FEF1896-7A69-4A77-BD27-419F87C1D1A0.jpeg.b09b4bc6a127f02eb971d6217ebc63bf.jpeg

C76ECF76-DB4B-466F-B542-FC424B4B1BBF.jpeg.e225be813f039606c75ddafa178c0b47.jpeg

10BB681E-D292-4280-9467-19F12E523484.jpeg.a95709f963a85f73d8b5efc31985662e.jpeg

D868E765-5BA5-445E-BBB0-04D20650699A.jpeg.c5b95859aa1e92ae42241cc29fb9988a.jpeg

Честито, Шампиони!

75466A01-83AD-44B8-8EEB-EE55B4E4581D.jpeg.ebda9a893b1a2567a9dda8547d293ca8.jpeg

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 2 часа, Zaro каза:

Значи не си съвсем прав. Първо, тия московити в Марсилия и в Москва имат толкова общо с футбола и футболното хулиганство, колкото Боби Михайлов с класическата музика. И второ, когато баш английските хулигани вилнееха, на картата нямаше други. В наши дни публиката им е съвсем друга, нямат нищо общо с онези от 70-те и 80-те. За добро! А московитите още живеят в миналото, както винаги е било. 

За генезиса на английското хулиганство има много интересна теория - бидейки на остров, когато нападнеш чужда територия, нямаш връщане назад. За тях винаги е било въпрос на чест да се опънат на германеца на негова територия. До закона Тайлър. 

За справянето с хулиганизма основната роля там изиграват Хейзел и Хилзбъро, особено второто, въпреки че точно трагедията на Хилзбъро няма нищо общо с хулиганизма. Този феномен там се заражда в края на 60-те и основна роля имат мизерията и класовото неравенство. Само че днешните "имперски" измекяри, също както "московитите", нямат нищо общо с хулиганството от едно време. Те просто са надменни помияри. Виждаме ги навсякъде - БГ Черноморие, Гърция и каквото ти хрумне.

Снощи даже ми стана жал за тях - не че паднаха, а за начина, по който стана. Защото да решиш цял турнир с десет дузпи е най-голямата простотия измислена някога. Да, в елиминациите преди финала да бият дузпи, да хвърлят монета ако щат..... Ама във финален мач?!? Да играят три дни ако трябва, решава се Шампионът за четири години напред! Веднага давам пример - Донарума хвана две дузпи и стана Играч на турнира! Пикфорд колко дузпи спаси снощи - и той две! Допусна два гола в хода на турнира, Донарума - 4. Е, защо не е Пикфорд Player of the Tournament?!?!?!?! Защото в неговия отбор имаше няколко манг....., пардон, чернокожи в повече......

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, vino4erpec каза:

Веднага давам пример - Донарума хвана две дузпи и стана Играч на турнира! Пикфорд колко дузпи спаси снощи - и той две! Допусна два гола в хода на турнира, Донарума - 4. Е, защо не е Пикфорд Player of the Tournament?!?!?!?!

Защото се усетиха, че ако дадат наградата на Пикфорд, рискуват да я тресне в земята пред камерите 🙂

• Смея се 8

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.