Прескочи до съдържание

Гората на магеланци - втори етап - окопаване. 13.06, 09:00

Препоръчани мнения

преди 2 часа, Elena каза:

от няколко минути се опитвам да фиксирам "гората" и си оставам само с опитите 😀

Аз и затова не бързах да се хваля, че пак съм минал от там, трябваше да им казвам на моите да внимават в краката да не настъпят някоя фиданка 🙂

• Смея се 1
Връзка към коментар

Може ли пак да се организираме като миналия път с колите? Имам предвид да направим списък в коя кола има място за попълване с пътници.

Аз се записвам, но съм без транспорт. 

Връзка към коментар

Датата е потвърдена, 13.06 около 09:00 на същото място. Моля още веднъж да потвърдите желание, защото трябва да имаме бройка, за да знаем колко хора от горското ще ни помагат, колко инструменти да има и т.н. 

За транспорта ще се организираме, не очаквам да има проблем, за който няма кола 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Ние също ще дойдем (2-ма възрастни и едно дете). Както и предния път имаме едно свободно място в колата и тръгваме от Люлин 7. Не е проблем да вземем и някой, който ни е по път. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ситуацията според мен е следната:

С коли със свободни места: @Цвете, @Roberto Baggio (от Люлин), @Victoria, @tolysgg???, @Брани

Търсещи си транспорт: @Elena, @Monika_Koko, @patilana, @iliana_t

Има достатъчно места, ама ще трябва да се организирате малко 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Оф, ама съм зле. Чак сега направих асоциация, че 13-ти е неделя, тогава сигурно и аз ще дойда, и аз ще съм с кола. Работя късни смени тази седмица, до 3 сутринта и нямаше как да дойда в събота, но за неделя засега е ок 🙂

Връзка към коментар

Мда, в официалния имперски транспорт остана едно място.

Движа се по маршрут жк. Сухата река - бул. Цар Борис III/Околовръстното - Гората. Като са възможни отклонения, разбира се.  🙂

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.