Фил Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 преди 16 минути , Duke каза: Още по-студено... дай някой топъл жокер 2
Duke Публикувано: 2 юли, 2021 Автор Публикувано: 2 юли, 2021 преди 1 час, Фил каза: дай някой топъл жокер Не вярвах, че толкова ще ви затрудни... Ето и един "топъл жокер": фонтан
Duke Публикувано: 2 юли, 2021 Автор Публикувано: 2 юли, 2021 преди 5 минути , Marisha каза: Лондон Боя се, че не е достатъчно... преди 3 минути , AlexandraKo каза: Sefton park Liverpool Студено...
Duke Публикувано: 2 юли, 2021 Автор Публикувано: 2 юли, 2021 преди 7 минути , Marisha каза: Piccadilly circus Точно така, ти си наред... 1
Marisha Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 преди 16 минути , Duke каза: Точно така, ти си наред... Итнересна е историята на този фонтан. Ще те помоля да я разкажеш. Всъщост вобще не е Ерос.
Дани Магелани Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 преди 42 минути , Marisha каза: Синьо око. Албания? 1
Фил Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 преди 2 часа, Marisha каза: Piccadilly circus преди 2 часа, Duke каза: Точно така, ти си наред... Ама тогава ще е добре който задава загадката да каже още в началото дали търсим държава, област, район, град, улица, площад, остров, планина, река, море, езеро или нещо друго.
Светославов Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 преди 2 часа, Duke каза: Точно така, ти си наред... Там май беше брат му.
Marisha Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 преди 2 часа, Дани Магелани каза: Албания? Топло.
iMari Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 Или е Blue eye cave в Палеокастрица или аз само за Корфу вече мисля. 🏝️ 1
Marisha Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 преди 3 минути , Мари Николова каза: Или е Blue eye cave в Палеокастрица или аз само за Корфу вече мисля. 🏝️ Да, Blue eye cave в Палеокастрица. И аз вече мисля за Корфу. Спонтанно купих билети за там за рождения ден на половинката. Запазих апартамент в Палеокастрица и мисля да пообиколим пещерите. Ти си наред. 3
Duke Публикувано: 2 юли, 2021 Автор Публикувано: 2 юли, 2021 преди 3 часа, Marisha каза: Итнересна е историята на този фонтан. Ще те помоля да я разкажеш. Всъщост вобще не е Ерос. Точно така, неправилно се свързва с Ерос... Преди 1 час, Фил каза: Ама тогава ще е добре който задава загадката да каже още в началото дали търсим държава, област, район, град, улица, площад, остров, планина, река, море, езеро или нещо друго. Ами, не е ли по-интересно предварително да не се казва?
Роми Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 преди 24 минути , Мари Николова каза: Босонога Кабо верде, заради Сезария Евора 4 2
iMari Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 Ехеее, браво, това беше бързо! Точно така, ходи ми се в Кабо Верде и го свързвам с босоногата дива! 🙂 Роми, ти си! 2
Роми Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 преди 5 минути , Мари Николова каза: Ехеее, браво, това беше бързо! Точно така, ходи ми се в Кабо Верде и го свързвам с босоногата дива! 🙂 Роми, ти си! Сезария ми е страст. Била съм на 4 нейни концерта и съм я виждала и в Кабо верде. Невероятна е! Пеперуда 3 1
Pantelej Putnik Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 преди 56 минути , Роми каза: Пеперуда Астипалея? Остров на границата между Цикладите и Додеканезите с формата на пеперуда. Поне така го водят, но на мен ми прилича повече на прилеп или хайде да речем, на Батман. 🙂 2
Роми Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 преди 3 часа, Pantelej Putnik каза: Астипалея? Остров на границата между Цикладите и Додеканезите с формата на пеперуда. Поне така го водят, но на мен ми прилича повече на прилеп или хайде да речем, на Батман. 🙂 Остров е, но е в друг континент 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега