Прескочи до съдържание

eSIM пакети и планове или как да имаме интернет навсякъде по света.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз ползвам в момента от Trip.com.Работи без никакви проблеми. Вайбър и фейсбук ползвам без VPN. А и цената е много ниска. Около 5е за 10 дни.

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте , преди време ползвам airalo интернета който е за цяла Европа , как са нещата към момента всичко наред ли е , старата сим която ми седи в профила и пише изтекла я изтрих и сега на ново ще взема нов цял пакет за цяла Европа просто питам нещата към момента как са 

Публикувано:
преди 54 минути , Valentin Takev каза:

нещата към момента как са 

Няма проблем и промяна. Ползвам ги постоянно. Последно преди малко над два месеца в Тайланд и Лаос.

• Харесвам 1
Публикувано:

Хора нямам покритие в Германия не се опитай всичко пакета е инсталиран преди да замина но седи само на точки все едно няма обхват ?? Пакета ми в за цяла Европа и е активиране от приложението 

Дани Магелани
Публикувано:
преди 2 часа, Valentin Takev каза:

Хора нямам покритие в Германия не се опитай всичко пакета е инсталиран преди да замина но седи само на точки все едно няма обхват ?? Пакета ми в за цяла Европа и е активиране от приложението 

Трябва да имаш интернет при активирането в страната. Например при wf в хотела.

Публикувано:
преди 49 минути , Дани Магелани каза:

Трябва да имаш интернет при активирането в страната. Например при wf в хотела.

Няма такова нещо.

Активира се сама планът/картата, когато има мрежа за която е самия план/карта

• Харесвам 3
Публикувано:
3 hours ago, Valentin Takev said:

Виж и какъв е APN.  Мисля,че там имаше драма с airalo.

• Харесвам 3
Публикувано:

Ако си на андроид (то май не само), потърси в насторйките Acess point names, и там добави новия access point, който ти дават от eSim приложението. Това ми беше проблема на мен.

• Харесвам 3
Дани Магелани
Публикувано:
преди 3 часа, Alexander каза:

Няма такова нещо.

Активира се сама планът/картата, когато има мрежа за която е самия план/карта

Явно греша. Мерси!

Публикувано:
преди 23 часа, boogy83 каза:

Ако си на андроид (то май не само), потърси в насторйките Acess point names, и там добави новия access point, който ти дават от eSim приложението. Това ми беше проблема на мен.

С iPhone съм , явно е че съм объркал нещо с избора на мрежа , в бързината инсталирах един глобален пак 1 GBв движение който тръгна , но сега в Швейцария показва или една чертичка обхват или занулява тоест излиза само на точки……….. ?

сега имам два активни парка реално ,

Euro link 5гб  който пише че е инсталиран успешно но не тръгна 

и глобалният - гб който тръгна но обхвата или е една чертичка или не иска да тръгне ,седи само на точки

Публикувано:

Давам знак, че има промо код на Виза за отстъпка от Аирало -15% - VISA15-BR 

Работи и при плащане с Мастъркард/Епъл пей 😀

• Харесвам 6
Публикувано:

Бях в Швейцария за кратко. По предложение на изкуствения интелект на Google - Gemini, реших да използвам Global Yo. За сравнение А1 предлагат Roaming revolution зона 3 ( където попада Швейцария ) 2Гб за 9.99лв на ден. С Global Yo тези 2Гб си ги осигурих на цена от 5.70лв със 7 дни валидност. С цялото ровене в интернет, използване на Maps и публикуване във Фейсбук снимки успях да изразходя за 2 дни 800Мб. Картата се активира и свързва с мрежата, когато си на територията на дадената държава. Самото приложение съдържа и категория "Rewards", където се печелят Yo¢ като се играят кратки игри, които ви осигуряват допълнителна отстъпка при закупуването на нови пакети мегабайти и др. Доволен съм от услугата и препоръчвам.

• Харесвам 4
Публикувано:

Писах на съпорта , защо обхвата на глобалният пак е само една или две чертички като максимум да е се и изключва когато съм на улицата … каквото и да правих не се оправя 

Публикувано:

Писах на съпорта , защо обхвата на глобалният пак е само една или две чертички като максимум да е се и изключва когато съм на улицата … каквото и да правих не се оправя 

, след половин ден се оказа че съм изтрил на пака за Европа когато съм го инсталирал без да искам … сега изтрих всички заети имена останах с един глобален пак но този за Европа който беше е невъзможно да се инсталира засега пробвах както съпорта ми каза с QR код или ръчно инсталиране дава грешка че E sim  не може да бъде инсталиран 

Публикувано:

На 27.04.2025 г. в 11:20, Argentique каза:

За BNESIM кодове

-30%

Screenshot.png.bf5f7121097ff3120b19afb29e808f3f.png

-15%

Screenshot(1).png.bc077eaf09bae3374c777061e4acba98.png

Тук нали нямаше проблем да се купи пакет сега , а да се активира по- късно ?

Публикувано:

Airalo

По случай 20 милиона ползватели:

20% намаление за първите 20 хиляди пазаруващи.

Код: 20MILLION

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:

В момента сме в Истанбул и airalo просто не се активира на един айфон. Пробвах Saily и инсталацията и активирането се оказаха изключително опростени, така че ги препоръчвам пред airalo.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 час, Zaro каза:

В момента сме в Истанбул и airalo просто не се активира на един айфон. Пробвах Saily и инсталацията и активирането се оказаха изключително опростени, така че ги препоръчвам пред airalo.

Може да пишете на съпорта на Airalo. Веднъж имах проблем с тяхна карта и ми върнаха парите, за да мога пак да я купя и настроя.

Иначе за Турция съм забелязал, че на BNEsim са много по-евтини пакетите за интернет, в сравнение с Airalo.

Публикувано:
преди 18 часа, Dora Popova каза:

Някой с опит на eSim за Таджикистан?

Да, негативен. Търсих, търсих и накрая май само едни имаха Таджикистан в списъка и като влезнахме на място - ядец. Мислех да им пиша после, но докато се наканя и го махнаха от списъка. Обаче не мога да си спомня кои бяха, май Flexiroam.

• Благодаря 1
Публикувано:

От много ровене и четене на ревюта се отказах от Airalo за Таджикистан и реших да пробвам Saily .

Успях да намаля цената с 5 $ с код  - тоест 1GB ми струва 2.99$ за 7 дни.

Някой дали ги е пробвал? 

Картата веднага ли се активира както пишат?

В app се появи и код за споделяне с отстъпка от 5$ за първа покупка.

Не знам дали мога да го споделя тук за да го използва някой .

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 43 минути , Dora Popova каза:

Не знам дали мога да го споделя тук за да го използва някой .

Лични кодове не се споделят тук.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.