Прескочи до съдържание

eSIM пакети и планове или как да имаме интернет навсякъде по света.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Dora Popova каза:

От много ровене и четене на ревюта се отказах от Airalo за Таджикистан и реших да пробвам Saily .

Успях да намаля цената с 5 $ с код  - тоест 1GB ми струва 2.99$ за 7 дни.

Някой дали ги е пробвал? 

Картата веднага ли се активира както пишат?

В app се появи и код за споделяне с отстъпка от 5$ за първа покупка.

Не знам дали мога да го споделя тук за да го използва някой .

Инсталирането и активирането е много по-лесно от airalo.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

И на мен ще ми трябва за Русия? Аiralo освен да видя или.... Някой да даде мнение, благодаря! 

Публикувано:

Здравейте, магеланчета :)

Отново ще търся помощ на готово... дано успея в следващите 10 години да се реванширам на форума :)

Ще бъдем в Турция една седмица. Кой сайт ползвате за есим за там? И от Турция ли трябва да активирам пакета или може предварително да си купя плана?

Публикувано:
преди 17 минути , Алекс каза:

Здравейте, магеланчета 🙂

Отново ще търся помощ на готово... дано успея в следващите 10 години да се реванширам на форума 🙂

Ще бъдем в Турция една седмица. Кой сайт ползвате за есим за там? И от Турция ли трябва да активирам пакета или може предварително да си купя плана?

Аз използвам BNE esim в Турция - никакъв проблем не съм имал с тях, а и са много евтини:

IMG_7511.jpeg.84b7a567cc68059b17ca26d6ca99d912.jpeg

Активирам си есим-а още в България и там включвам мобилните данни.

Ако не сте теглили това приложение, може да ми пишете на лично съобщение, за да Ви изпратя код за -5€ отстъпка от първата покупка. 😇

Публикувано:
преди 8 минути , Ivan Todorov каза:

Здравейте. Един ден ще сме в Монако.  Бихте ли предложили кой e-sim да ползвам. Gigsky ок ли са?

Тази седмица бях в Монако за ден. Почти навсякъде имаше покритие от френския оператор Orange, което върши работа като за без пари. На места беше доста слаб сигналът и респективно бавна скоростта. Ако се избере ръчно като оператор, не би трябвало да има допълнителни такси за роуминг. За всеки случай бях купил esim през Револют (1 GB за 8 лв.), но изобщо не ми даде покритие никъде. След като го деактивирах, писах през чата до поддръжката на Револют и те ми възстановиха веднага цялата платена сума.

Публикувано:
преди 4 часа, r_nikolov1 каза:

Аз използвам BNE esim в Турция - никакъв проблем не съм имал с тях, а и са много евтини:

IMG_7511.jpeg.84b7a567cc68059b17ca26d6ca99d912.jpeg

Активирам си есим-а още в България и там включвам мобилните данни.

Ако не сте теглили това приложение, може да ми пишете на лично съобщение, за да Ви изпратя код за -5€ отстъпка от първата покупка. 😇

Благодаря. Изпратете ми. 

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

До сега не съм използвал еSim, може ли да препоръчате каква eSim да взема за Индонезия? За 16 дни ще сме там като предимно за Grab, Gojec, Google Maps, Translator ще ми трябва. Хотспот също ще е добре дошъл. Доколкото прочетох и се ориентирах 10GB би трябвало да са достатъчни. Ето няколко опции, Jetpac e фаворит може би: 

- Airalo - 10 GB / 30 days / 19.50 EUR

- Jetpac - 10 GB / 30 days / 11.96 EUR

- Jetpac - 15 GB / 30 days / 16.46 EUR

- GoMoWorld - 17 GB / 30 days / 19.99 EUR

- GigSky - 10 GB / 30 days / 22.52 EUR

- Saily - 10 GB / 30 days / 20,89 USD

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 37 минути , oli_mali каза:

До сега не съм използвал еSim, може ли да препоръчате каква eSim да взема за Индонезия? За 16 дни ще сме там като предимно за Grab, Gojec, Google Maps, Translator ще ми трябва. Хотспот също ще е добре дошъл. Доколкото прочетох и се ориентирах 10GB би трябвало да са достатъчни. Ето няколко опции, Jetpac e фаворит може би: 

Използвай филтъра. Има по-изгодни варианти. https://esimdb.com/indonesia

Публикувано:
2 hours ago, oli_mali said:

Март месец за Бали взех от Trip.com 10GB 5G за 15 дни. Цената беше 5.5€ и покритието беше перфектно през цялото време.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Patrick K каза:

Използвай филтъра. Има по-изгодни варианти. https://esimdb.com/indonesia

Използвах го и докато правих предварителния анализ. Повечето от евтините са с някакви скрити условия, например лимит на максималната скорост, нямат хотспот и т.н. Ако някой конкретен можеш да препоръчаш - казвай.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, oli_mali каза:

Аз съм ползвал Airalo, GoMoWorld и GigSky. Без проблеми. Взимай най-евтиното. Виж и промоции, referral, бонуси за нови потребители, TCB, ...

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 часа, oli_mali каза:

Използвах го и докато правих предварителния анализ. Повечето от евтините са с някакви скрити условия, например лимит на максималната скорост, нямат хотспот и т.н. Ако някой конкретен можеш да препоръчаш - казвай.

Не видях такива ограничения. 

https://linkesim.com/countries/asia/?finalvrble=forfaits-multidestinations#643#asia

ytFhw56.png

• Харесвам 3
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.