Прескочи до съдържание

eSIM пакети и планове или как да имаме интернет навсякъде по света.

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 26.04.2022 г. в 15:00, Марин каза:

Като бях в Бразилия си купих карта на..... абе не си спомням оператора. Излезе ми 8лв наши пари и имаш 12GB за 12 дни. 😀 Господ ми се усмихна. 

Четох в публикации, че е много трудно да се закупи предплатена сим карта в Бразилия. Искали  данъчен номур. Моля споделете опита си - от къде я закупихте  и ..........?

Публикувано:
преди 6 минути , anifg каза:

Четох в публикации, че е много трудно да се закупи предплатена сим карта в Бразилия. Искали  данъчен номур. Моля споделете опита си - от къде я закупихте  и ..........?

Погледни закаченото горе мнение и потърси. Ползвали сме Airalo в Бразилия. Сега проверих и видях, че и при BNSim. Пиши ми , ако искаш линк за отстъпка при регистрация .

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 56 минути , Цвете каза:

Погледни закаченото горе мнение и потърси. Ползвали сме Airalo в Бразилия. Сега проверих и видях, че и при BNSim. Пиши ми , ако искаш линк за отстъпка при регистрация .

Благодаря!

Публикувано:

Тази сутрин си отворих имейла и имам получен подарък от https://yozax.com - тяхната е-сим. Активирах и засега изглежда работи нормално. Скоростта на сваляне в UK e 9 mbps, което за 4G телефон е добре.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

Положителен опит с eSIM-а на Breeze в Мароко. При регистрация ми даде 20% промо код(не знам дали винаги е така) и 5gb за 30 дни ми излязоха 8,76€. Още след кацането се свърза веднага с Марок телеком и нямах никакви проблеми. Дори и в пустинята. Досега съм използвал само Аирало, а за Бриза прочетох в темата.

За пореден път съм благодарен за информацията получена от форума!

• Харесвам 9
Публикувано:

И аз точно ще пътувам и видях за тази опция. Сега и с този код излиза доста по-евтино от Аирало картата. Като се върнем ще споделя как е било покритието.

Публикувано:

16 дни из Турция с bne sim.

Без грешка. На мен ми стигнаха 5 гига - 7.25 лв. На съпругата 2 х 5гига за да си гледаме едно сериалче. Станах фен на този ап. Препоръчвам 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 26 минути , bay_kolio каза:

16 дни из Турция с bne sim.

Без грешка. На мен ми стигнаха 5 гига - 7.25 лв. На съпругата 2 х 5гига за да си гледаме едно сериалче. Станах фен на този ап. Препоръчвам 

Къде активирахте картата ? На мен ми казаха, че за Турция става само , като си на турска територия. И аз така направих.

Не съм пробвал от България, защото специално за Турция не ставало, затова питам. И аз останах много доволен от Bnesim.

Публикувано:

Като чета какво хубави скорости имате, се ядосвам, че ползвам Виваком във Франция. Много им е зле интернета тук. Доставчик Orange- F. Ако не издържа, ще пробвам с eSIM.

Публикувано:
1 hour ago, Stryper said:

Като чета какво хубави скорости имате, се ядосвам, че ползвам Виваком във Франция. Много им е зле интернета тук. Доставчик Orange- F. Ако не издържа, ще пробвам с eSIM.

Пробвайте ръчно да смените оператора към който се закачате. Така не един път съм лекувал бавен нет.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 18 минути , Жанета Иванова каза:

Някой има ли код за bne sim?

Онзи ден ползвах този

Screenshot_20241029_204914_Chrome.jpg.0c4f0dd601ddd16518e897bf5cdcf499.jpg

Взех Bnesim две отделни карти карти за Турция и Грузия. Турската за неограничен период от време. Активирах в Капъкуле, тръгна на турския ГКПП. Доволна съм. В Грузия малко куца покритието, но според мен е от мрежата. По-ниски цени не видях за 5ГБ.

• Харесвам 5
Публикувано:

@Argentique на Капъкуле се заkaчи някъде , където има WIFI ,или ползва мобилен интернет , докато се активира картата?

Благодаря за кода , на мен засега ми даваше код с 20% отстъпка.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 57 минути , nino каза:

@Argentique на Капъкуле се заkaчи някъде , където има WIFI ,или ползва мобилен интернет , докато се активира картата?

Благодаря за кода , на мен засега ми даваше код с 20% отстъпка.

Не съм ползвала нет на границата, не ми е трябвал.  Сканирах си кодовете на картите вкъщи и те се добавиха, изключих ги и после си ги включих.

Публикувано:
преди 4 минути , Argentique каза:

Не съм ползвала нет на границата, не ми е трябвал.  Сканирах си кодовете на картите вкъщи и те се добавиха, изключих ги и после си ги включих.

Благодаря ! Питам, защото на мен ми казаха, че може да се активира само в Турция. И аз като влязох в Турция там намерих нет и го активирах.

Явно може и от Бълагария.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 28.10.2024 г. в 19:56, nino каза:

Къде активирахте картата ? На мен ми казаха, че за Турция става само , като си на турска територия. И аз така направих.

Не съм пробвал от България, защото специално за Турция не ставало, затова питам. И аз останах много доволен от Bnesim.

Както останалите, инсталирам от дивана в хола. Ако обаче нещо не работи, то може да се види само на място. Ако това се случи, най често трябва да се пипне APN, но си е описано с картинки.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 15 часа, bay_kolio каза:

Както останалите, инсталирам от дивана в хола. Ако обаче нещо не работи, то може да се види само на място. Ако това се случи, най често трябва да се пипне APN, но си е описано с картинки.

Не си изчерпателен.

Дивана в Турция ли е?:wink:

• Смея се 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

На 11.11 Bne сим  ще дава двойно данни за цената. Клиентите, които допълват съществуваща eSIM карта, ще получат двойно повече данни при покупката си на презареждане.

Избираемост

Промоцията важи само за презареждане и не включва закупуване на нова eSIM карта.

• Харесвам 9
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Да споделя мнения за Breeze в Колумбия - нямаше ядове, нормални скорости. По градовете покритието е на макс, по разли диви места няма много много, но това важи за всички оператори.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.