Прескочи до съдържание

eSIM пакети и планове или как да имаме интернет навсякъде по света.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 29 минути , swimmer каза:

Някой знае ли защо e-sim картата на airalo за 2 седмици за Латинска Америка е по-скъпа от глобалната за 136 държави?

И аз съм се чудила защо карта за една държава е по-скъпа от регионална, която включва същата държава, но е факт.

Купи по-изгодната за теб.

Аз си бях взела годишна глобална и останах много доволна.

• Харесвам 4
Публикувано:

И аз ползвам глобалната на Айрало. По спомен платих около 100 лв. за 20 GB. Използвах я в Турция, Панама, Колумбия, Тунис, Сърбия и Бахрейн. И все още имам останали GB. Препоръчвам я с две ръце.

• Харесвам 4
Публикувано:

Възможно

преди 2 часа, swimmer каза:

Някой знае ли защо e-sim картата на airalo за 2 седмици за Латинска Америка е по-скъпа от глобалната за 136 държави?

Може би мобилните оператори на еСима за Латинска Америка да са повече в сравнение с тези на глобалната. 

А може да е просто "ако мине номерът". 

• Харесвам 1
Публикувано:

Мисля е споменавано в темата, но да го напиша и аз от личен опит - като си смениш телефона и картата заминава.

От моята годишна глобална карта на Аирало остана месец и около 10ГБ, но няма как да се прехвърлят на нов телефон.

Публикувано:
преди 2 минути , Mary каза:

Мисля е споменавано в темата, но да го напиша и аз от личен опит - като си смениш телефона и картата заминава.

От моята годишна глобална карта на Аирало остана месец и около 10ГБ, но няма как да се прехвърлят на нов телефон.

Дъщеря ми така смени телефона, писа им и са й върнали парите пропорционално на израсходеното.

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:

Малко глупав въпрос, но за Лихтенщайн необходимо ли е еSIM или си важи роумингът, дето си го имаме за ЕС (както си важи за Норвегия например), не им знам споразуменията... Имам 24 часов престой в Лихтенщайн и затова питам. 

Публикувано:
преди 33 минути , Hakkâri Spor каза:

Малко глупав въпрос, но за Лихтенщайн необходимо ли е еSIM или си важи роумингът, дето си го имаме за ЕС (както си важи за Норвегия например), не им знам споразуменията... Имам 24 часов престой в Лихтенщайн и затова питам. 

Не важи. Но там има интернет обществен безплатен и ако не ти е за нещо спешно, според мен няма смисъл да купуваш

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 26 минути , Hakkâri Spor каза:

Обществен, в смисъл... Wi fi everywhere? Хммм, окей, благодаря.

В центъра и по цялата главна улица на Вадуц, за другите градове не знам де

Публикувано:

Лихтенщайн, както и Норвегия, и Исландия са част от роуминг споразумението и за тях би следвало да важат същите правила, както за ЕС: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_en.htm#inline-nav-8

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 часа, Mary каза:

Аз опитах да си инсталирам едни стари неизползвани изобщо планове  но правен опит за инсталация на стария телефон. И сега на новия не се инсталираха. Не знам защо. 

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, yordanov каза:

Лихтенщайн, както и Норвегия, и Исландия са част от роуминг споразумението и за тях би следвало да важат същите правила, както за ЕС: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_en.htm#inline-nav-8

Явно не съм го знаел това, бях предупреден за мобилните данни от магеланец и не го проверих😃

@Hakkâri Spor сори за подвеждането.

• Харесвам 2
Публикувано:

Бях в Лихтенщайн лятото на 2022г. Би трябвало да имам интернет с моята карта, но такъв така и не се появи колкото и да сменях операторите. Обществен безплатен също не засякох.В същото пътуване ползвах немски и австрийски оператори без проблем.

И нещо важно. Пътувайки към Лихтенщайн има голяма вероятност телефона ви да се закачи за швейцарски оператор. Това ще ви струва поне 25лв, дори да се случи само за секунда. Изключете всичко, което може да изключите като роуминг, мобилни данни, най-добре телефона, ако го избегнете. 😃

• Харесвам 6
Публикувано:
7 hours ago, iMari said:

Бях в Лихтенщайн лятото на 2022г. Би трябвало да имам интернет с моята карта, но такъв така и не се появи колкото и да сменях операторите. Обществен безплатен също не засякох.В същото пътуване ползвах немски и австрийски оператори без проблем.

И нещо важно. Пътувайки към Лихтенщайн има голяма вероятност телефона ви да се закачи за швейцарски оператор. Това ще ви струва поне 25лв, дори да се случи само за секунда. Изключете всичко, което може да изключите като роуминг, мобилни данни, най-добре телефона, ако го избегнете. 😃

Или ръчно си изберете оператор и махнете отметката за автоматично връзване.

• Харесвам 5
  • 2 седмици по-късно ...
Георги Матеев
Публикувано:

GoMoWorld има промоция - €3 дискаунт от всичките им планове с код ESIMDB.

Наглед нищо особено, но тъй като отстъпката е фиксирана като сума, а не е % от стойността на пакета, това създава интересни възможности. Току-що си купих 7 дневен / 1.5 GB esim за Филипините за... €0.99

• Харесвам 16
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 1 час, Георги Матеев каза:

Наглед нищо особено, но тъй като отстъпката е фиксирана като сума, а не е % от стойността на пакета, това създава интересни възможности. Току-що си купих 7 дневен / 1.5 GB esim за Филипините за... €0.99

А мина ли през topcashback.co.uk за още 12.5%.

Не вярвам да си се прецакал. :wink:

Георги Матеев
Публикувано:
преди 20 минути , ven62 каза:

А мина ли през topcashback.co.uk за още 12.5%.

Не вярвам да си се прецакал. :wink:

Ако се мине през topcashback и се ползва код за намаление, то кешбекът е невалиден и не се потвърждава. Бакалската сметка показа, че при цена €3.99 то €3 дискаунт е доста повече от 12.75% кешбек 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
На 9.01.2025 г. в 12:37, Георги Матеев каза:

А ,може ли да се закупят 2 седемдневни и да се ползват една след друга ?

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.