Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2021

Препоръчани мнения

Публикувано:

:laugh:

преди 3 минути , Lindt каза:

Ако дойде утре, добре, ама ей така наготово ли да й пращаме колети, без да сме й видели очите?

Еййй скръндзи бе. Нищо не дават на готово :sleep:

Няма да съм в София утре, иначе щях тайничко да се вмъкна ( даже и без записвания)

• Смея се 7
Публикувано:

Извинявам се за зябавянето, но цяла седмица съм в командировка, та благоверният взе подаръка от Еконтата (както казва свеки 😁).

После проведох разследване, че е много  срамежлива моята Снежанка. ☺️

Скъпа @wiliko, благодаря ти за коледното "ковчеже", пълно с изненади.❤️🍷❤️!  Стопли ми душицата и ме усмихна до уши в края на една тегава за мен седмица.

Та, драги ми съфорумци, имам си практична кутия, пълна с благини и хубавини: голям буркан, пълен с шоколадови бонбони (5 от 5 вкъщи сме луди по сладкото), коледна кухненска кърпа, "световен" ключодържател, жИстока коледна свещ, която ще ми е жял да запаля, защото е много изящна, нова играчка за елхата, картичка с мили пожелания и дървена светеща къщичка. Сега си седя в тъмното, пиша, гледам я и ми става хууубаво на душата. Благодаря от сърце !

@Mary, неуморима си момиче ! 😘 Сигурна съм, че усещаш положителните емоции, които ти пращаме всички, участващи тук !

Здрави бъдете ! Светли празници !

🌲🍷🌲🍷🌲🍷🌲🍷🌲🍷🌲🍷🌲🍷🌲🍷

20211210_155307_HDR.jpg

20211210_155726_HDR.jpg

20211210_155901_HDR.jpg

20211210_155907_HDR.jpg

20211210_155923_HDR.jpg

20211210_160000_HDR.jpg

20211210_172422_HDR.jpg

20211210_172351_HDR.jpg

20211210_160008_HDR.jpg

• Харесвам 27
  • Браво 13
Публикувано:
преди 1 час, zvezda9001 каза:

Следващата Коледа DMS да нахраним. @funny 😄

Моля, моля, но дотук само аз скромно и @Mary майсторски се усмелихме да пратим домашни сладки. 

Хич не говори в множествено число, а в понеделник кръгом отново към Спиди-то в обратна посока😄. Плюс това аз ти издействах хубавата част от подаръка - първо като спрях @funny да го праща преди Никулден и второ като я забавих цял следобед 😜

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Ох помагайте, половината легло е в различни компоненти, паниката ме обзе и се чудя от къде да започна 🤔моля опитните с кашоните и кутиите да помагат, че утре куриерът ме зове 😆 

• Шок 1
  • Смея се 4
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 минута , D_Ivanova каза:

Ох помагайте, половината легло е в различни компоненти, паниката ме обзе и се чудя от къде да започна 🤔моля опитните с кашоните и кутиите да помагат, че утре куриерът ме зове 😆 

Пращай на части. Така получателя ще има забавление ... до Ивановден

• Смея се 13
Публикувано:
преди 9 минути , D_Ivanova каза:

Хвърляй ги отсрещна аз ще ги опаковам 😛 имам кутии от @funny, която се надява да хапне горката нещо сладичко ама....

За незнаещите живеем близко една до друга 😛

• Смея се 5
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 16 минути , D_Ivanova каза:

Има възможност да пратиш на няколко части с една товарителница и всеки компонент да ти е отделно опакован. 

Та след като Мари учтиво напомни крайния срок, Жижо гордо заяви, че е логистичен мениджър за ... регион, а не складов работник и ... а ние с котарака Бен забелязахме, че нямаме вкъщи дори тиксо, пък правилна кутия съвсем и ще ни се натрошат частите.  Без много паника изрязахме кутия за обувки, за да защитим от 5 страни подаръка. После го увихме в крайно неподходяща хартия, която е твърде твърда, за да направя бонбон и вероятно ще се скъса по ръбовете. Но в този дом сме само двама левичари и една котка, та не можем да режем с ножица и да правим нещо, пък обяснимо защо и няма с какво да лепим 😊

С две думи затваряш очи, пращаш подаръка и въобще не си мислиш колко човека тук  са се радвали на хубаво опаковани дарове. Ако можеш да мълчиш, обвиняваш куриерите за вида на пристигналото, а ако си като мен, търсиш публично опрощение 🙃

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 21
Публикувано:
преди 9 минути , Lindt каза:

Има възможност да пратиш на няколко части с една товарителница и всеки компонент да ти е отделно опакован. 

Та след като Мари учтиво напомни крайния срок, Жижо гордо заяви, че е логистичен мениджър за ... регион, а не складов работник и ... а ние с котарака Бен забелязахме, че нямаме вкъщи дори тиксо, пък правилна кутия съвсем и ще ни се натрошат частите.  Без много паника изрязахме кутия за обувки, за да защитим от 5 страни подаръка. После го увихме в крайно неподходяща хартия, която е твърде твърда, за да направя бонбон и вероятно ще се скъса по ръбовете. Но в този дом сме само двама левичари и една котка, та не можем да режем с ножица и да правим нещо, пък обяснимо защо и няма с какво да лепим :nyam:

С две думи затваряш очи, пращаш подаръка и въобще не си мислиш колко човекатук  са се радвали на хубаво опаковани дарове. Ако можеш да мълчиш, обвиняваш куриерите за вида на пристигналото, а ако си като мен, търсиш публично опрощение 🙃

Ох, милите ми! 🤗

• Смея се 9
Публикувано:
преди 23 минути , funny каза:

Пращай на части. Така получателя ще има забавление ... до Ивановден

Ааа Снежанка не разрешава, казала е до кога, не е лоша идея сега като се замисля, нооо не бих го причинила на моето късметче, ще му се изчака не чакалото, ами не знам какво 😄😄

Пък и аз как ще издържа, ще взема да се терзая и чудя, дали ще му хареса..

преди 12 минути , Lindt каза:

Та след като Мари учтиво напомни крайния срок, Жижо гордо заяви, че е логистичен мениджър за ... регион, а не складов работник и ... а ние с котарака Бен забелязахме, че нямаме вкъщи дори тиксо, пък правилна кутия съвсем и ще ни се натрошат частите.  Без много паника изрязахме кутия за обувки, за да защитим от 5 страни подаръка. После го увихме в крайно неподходяща хартия, която е твърде твърда, за да направя бонбон и вероятно ще се скъса по ръбовете. Но в този дом сме само двама левичари и една котка, та не можем да режем с ножица и да правим нещо, пък обяснимо защо и няма с какво да лепим 😊

С две думи затваряш очи, пращаш подаръка и въобще не си мислиш колко човека тук  са се радвали на хубаво опаковани дарове. Ако можеш да мълчиш, обвиняваш куриерите за вида на пристигналото, а ако си като мен, търсиш публично опрощение 🙃

Хахха ти поне имаш помагачи, макар и левичари да сте, а аз седя сама с ножицата и хартията и се кумя 😊 😄 сега ще видим какво ще излезе... Stay tuned

• Смея се 5
Публикувано:
преди 1 минута , D_Ivanova каза:

Ааа Снежанка не разрешава, казала е до кога, не е лоша идея сега като се замисля, нооо не бих го причинила на моето късметче, ще му се изчака не чакалото, ами не знам какво 😄😄

Пък и аз как ще издържа, ще взема да се терзая и чудя, дали ще му хареса..

Ама ти първото ще го пратиш в срок. 

И после (гледай назад в темата как се прави ) пишеш бележка : "очаквайте продължението".

Ние вече всички се заредихме с пуканки, видяхме че и работата няма да избяга , пък и почивни дни идват...

• Смея се 8
Публикувано:
преди 41 минути , ДиянаВ каза:

Моля, моля, но дотук само аз скромно и @Mary майсторски се усмелихме да пратим домашни сладки

Искам да се поправя, че да бързам да захапя моята приятелка Звездето, пропуснах още две майсторски изпълнения на сладки. Прощавайте не съм забравила кой какво може.

Да се чувстват освободени от пращането на помощи-сладки @Цвете и @Kalina Ivanova 👏 Ако има и други, извинявайте. Все се заричам да не се захващам с изброяване🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 1 минута , savagejo каза:

Ще ме побъркате бе хора :lol: Вече почвам да се срамувам, че май подаръка ми е хем скучен, хем много скучно опакован :girl_hide:

Скучни подаръци няма! Всеки един е купен с мисъл за конкретен човек и носи радост. :wub:

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 34 минути , zvezda9001 каза:

Хвърляй ги отсрещна аз ще ги опаковам 😛 имам кутии от @funny, която се надява да хапне горката нещо сладичко ама....

За незнаещите живеем близко една до друга 😛

Ти стой на повикване, че имаш вече опит в носенето на голеееми кашони 😊 

• Смея се 2
Публикувано:
преди 40 минути , D_Ivanova каза:

И при мен беше така. 7-10 дни преживявах опаковането. През това време на няколко пъти изяждах бонбоните от подаръка и трябваше да ги възстановявам...😎

Накрая срам-не срам, защото крайният срок наближаваше катастрофално, пратих с каквато кутия намерих вкъщи, решавайки, че все пак съдържанието е по-важно и надявайки се на благосклонност от страна на получателя.

преди 32 минути , Lindt каза:

... а ние с котарака Бен забелязахме, че нямаме вкъщи дори тиксо,

Аз от 2 години се опитвам да не използвам тиксо при опаковане. Този път това ми донесе безсънна нощ, изпълнена с притеснения дали няма да се разпадне всичко и подаръкът да не стигне (цял) до получателя.

• Харесвам 3
  • Браво 2
  • Смея се 7
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 7 минути , funny каза:

Ама ти първото ще го пратиш в срок. 

И после (гледай назад в темата как се прави ) пишеш бележка : "очаквайте продължението".

Ние вече всички се заредихме с пуканки, видяхме че и работата няма да избяга , пък и почивни дни идват...

Ох @funny ентусиазирах се и пропуснах твоя коментар, и като се върнах да чета, не мога да спра да се смея, да не стая беля само с тая пуста ножица накрая. Само държа да допълниш класацията, че и може и да се подремва 😄😄

• Смея се 3
Публикувано:

Напълних кашона с  разни неща. Уточнявам, че онова в бутилката не е уиски, а домашна ракия - "Не си истински българин, ако в хладилника нямаш бутилка от уиски пълно с ракия" 

Опитах да опаковам подаръка и се получи някакво произведение на Пикасо. Не си личеше, кое е тясна страна, кое широка. 

С опаковането се зае Благоверната и го направи перфектно. Само че това не се хареса на котарака Мърморко и той скъса опаковката. Всъщност Мърморко си хареса кашона и остана крайно разочарован, че напълнихме собствеността му с разни глупости.

В крайна сметка с общи усилия опаковахме подаръка и утре ще пътува към получателя си.

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 8 минути , Childish каза:

И при мен беше така. 7-10 дни преживявах опаковането. През това време на няколко пъти изяждах бонбоните от подаръка и трябваше да ги възстановявам...😎

Накрая срам-не срам, защото крайният срок наближаваше катастрофално, пратих с каквато кутия намерих вкъщи, решавайки, че все пак съдържанието е по-важно и надявайки се на благосклонност от страна на получателя.

Аз от 2 години се опитвам да не използвам тиксо при опаковане. Този път това ми донесе безсънна нощ, изпълнена с притеснения дали няма да се разпадне всичко и подаръкът да не стигне (цял) до получателя.

Ох, Лили, прекрасно е чувството на спокойствие, което ме спохожда като прочета,че не съм сама в странностите като това да се събудя в 3 сутринта и започна да размишлявам над подробностите за подаръка си :sun_bespectacled: 

А защо не го ползваме това гадно и противно тиксо? Веднага прегръщам каузата. 

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 5 минути , Lindt каза:

Защото е лепкаво ? ( Харесва ли ти каузата?)

Ако не , смени "лепкаво" с:  прозрачно, навито, тясно, дълго....

• Смея се 8
Публикувано:
преди 9 минути , Childish каза:

През това време на няколко пъти изяждах бонбоните от подаръка и трябваше да ги възстановявам...😎

Не си само ти.

Получих две кутии бонбони Линд от @Миланкаи @alienad.

Скрих ги в зимната градина,където има парно.За по -сигурно Да има за Коледа.Да,ама не.Не мирясахме,докато не ги хапнахме доволно.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 5 минути , Lindt каза:

Защото понякога не се маха от кашона, а кашоните след прилично използване ги изхвърлям в разделния боклук

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 15 минути , jungfraujoch каза:

Не си само ти.

Получих две кутии бонбони Линд от @Миланкаи @alienad.

Скрих ги в зимната градина,където има парно.За по -сигурно Да има за Коледа.Да,ама не.Не мирясахме,докато не ги хапнахме доволно.

Така или иначе, от парното щяха да се разтопят и пак нямаше да има за Коледа :grin:

• Смея се 6
Публикувано:
преди 23 минути , ДиянаВ каза:

Искам да се поправя, че да бързам да захапя моята приятелка Звездето, пропуснах още две майсторски изпълнения на сладки. Прощавайте не съм забравила кой какво може.

Да се чувстват освободени от пращането на помощи-сладки @Цвете и @Kalina Ivanova 👏 Ако има и други, извинявайте. Все се заричам да не се захващам с изброяване🙂

А, моля ви се, мен пък къде ме наредихте "барабар Петко с мъжете..."

Аз след тия огромни буркани и пълни кошници, отивам да се срамувам в ъгъла 

• Смея се 9
Публикувано:
преди 9 часа, Граф Вронски каза:

Шок и ужас: трима developer-и опаковаме една част от подаръка (най-нормална опаковка, не сложна като вашите с кашони, кутии и т.н. 😄 ). Много тегава работа е. 😄 Остават ми още 2 части ... Вече се притеснявам дали ще ми стигне деня. 😄 

Графе опаковахте ли го тоз подарък, че те мисля ?

Ако не - да пращаме още ... компютърджии...  :umnik:

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 6 минути , funny каза:

Графе опаковахте ли го тоз подарък, че те мисля ?

Ако не - да пращаме още ... компютърджии...  :umnik:

Опаковахме го. Готов е (имам снимка, но няма да я споделя), но не успях да се обадя на Х. Утре ще правя телефонно обаждане. 😃😎

• Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.