Прескочи до съдържание

Зимни олимпийски игри Пекин 2022


jungfraujoch

Препоръчани мнения

преди 5 часа, stanislavpp каза:


 По - голяма глупотевина не бях чел много отдавна - “ да си припомним скиорката Мартина Сюндби “, хахахаха , ами да си я припомним де - само дето е мъж ( Мартин ) и е скибегач …

Апропо, канабиса отдавна не е считан за стимулант , а е “recreational “ и е на път да отпадне от забранените средства в списъка на МОК.

Ти да не очакваш от пропагандатори точност?! Този пасквил след половин абзац не се чете.

Връзка към мнение

Темата с допинга винаги ме забавлява. Как едва ли не абсолютно невинните РОК са прецакани от "злия запад", където всички се друсат до козирката. 
Само едно име - Ланс Армстронг и трябва тази опорка да приключва, ама как все минава покрай ушите. Ланс не е имал нито един позитивен тест, беше най-популярният спортист и един от големите герои и звезди в САЩ, беше се пенсионирал отдавна. Никоя международна организация не е е мъчила да го натиска за нищо. WADA (тези лоши американци, дето си прикриват надрусаните спортисти, за сметка на добрите източноевропейци) направиха брутален лов на вещици, изнудваха бивши съотборници, познати, роднини, треньори и пр. за да стигнат до самопризнание, защото положителен резултат нямаше от къде. И накрая го постигнаха. Първо Армстронг отказа да се яви на поредното дело, което автоматично го направи виновен, после просто призна за цялата схема, за което беше изритан от всички възможни места, спонсори и пр., постиженията му изтрити (включително и такива, които са преди цялата допинг история с Тура). Просто казано - американската антидопингова агенция буквално размаза символа на американсия спорт, големия идол на поколения, без да се замисли как ще изглежда това навън. И тук идва сравнението - цялата държавна агентура в една друга страна, беше ангажирана да прикрива допинг проби, за да изглеждат те по-силни от другите. Т.е. бе държавна политика да надрусаме спортистие за да бият другите страни. Не мога да разбера, как това има нужда да се обяснява 

  • Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.