Argentique Публикувано: 20 октомври, 2025 Публикувано: 20 октомври, 2025 преди 16 минути , jorocontrola каза: Бих избрал нощувка във Фрайбург - един чудесен град 😉 Бе признай си, че като за средата на ноември по-скоро би избрал някоя Катания – един чудесен град. 😜 Ред. Всъщност, то има варианти, ама на пръв поглед куци - хем с някаква отпуска в петък, хем с ранно прибиране в неделя: Който има много отпуска, да хваща от декември понеделниците. Ноември няма. Хайде и еднодневна Малта, то не остана неходил, ама като ви завали в Софийското поле ноември... 8 1
jorocontrola Публикувано: 20 октомври, 2025 Публикувано: 20 октомври, 2025 преди 13 минути , Argentique каза: Бе признай си, че като за средата на ноември по-скоро би избрал някоя Катания – един чудесен град. 😜 Ред. Всъщност, то има варианти, ама на пръв поглед куци - хем с някаква отпуска в петък, хем с ранно прибиране в неделя: Не ме кефят часовете. Аз лично си мисля за: Което значи да се ходи до Мюнстер, че съм сигурен, че Дортмунд освен за футбол и за дюнери не става, ама немската есен сериозно ме безпокои… 6 1
Bellaero Публикувано: 20 октомври, 2025 Публикувано: 20 октомври, 2025 Каква готина тема! Сигурно доста съм изпуснала не влизайки редовно във форума. Аз напоследък мога да пътувам само в неделя и понеделник. И в събота вечер с късен полет, но пък с настоящите неприятни цени в Европа, не си заслужава да се плаща нощувка отгоре. Засега съм отразила един Лондон, предстои едно Бари. Няма особено удобни полети като за моя случай в този сезон. С тази никому ненужна информация се записвам в темата 😜🤘 В Дъблин ми се ходи иначе 🙂 11
jorocontrola Публикувано: 21 октомври, 2025 Публикувано: 21 октомври, 2025 преди 5 часа, Bellaero каза: Засега съм отразила един Лондон, предстои едно Бари. Няма особено удобни полети като за моя случай в този сезон. Винаги има опции за Милано. Примерно: Или Меминген примерно: 8
Argentique Публикувано: 21 октомври, 2025 Публикувано: 21 октомври, 2025 преди 15 часа, Bellaero каза: Засега съм отразила един Лондон, предстои едно Бари. Няма особено удобни полети като за моя случай в този сезон. Неделя-понеделник, ноември обаче няма понеделници. Следи си за удобни дати и цени 5
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 22 октомври, 2025 Популярно мнение Публикувано: 22 октомври, 2025 Реших, че тук ще е най-подходящото място да разкажа за моя дълъг уикенд до Ларнака 🙂 Може да се лети петък-неделя, да си стане топ уикенд без отпуска 🙂 - полети - wizzair /четвъртък вечер - понеделник вечер/ - 70 лв., без багаж; - нощувки - Eligonia Hotel Apartments в Агия Напа, много приятно хотелче, евтинко, чисто, даже бях букнала апартамент за 220 лв. на човек за 4 нощувки общо; - трансфер от летището до Агия Напа в деня на пристигането - 30 лв. през https://www.shuttledirect.com/en/; - тур до Фамагуста и Вароша - 70 лв. https://www.theoriginalredbus.com/tours/famagusta-varosha/ Общо 390 лв. на човече 🙂 Време - перфектно 28-30 градуса 🙂 Водата - страхотия. Единия ден бяхме на плажа в Агия Напа, в едната му част има камъни, но с аква обувки няма проблеми. В другата част е пясък, но там имаше и повече дечица. На следващия ден бяхме на тура до Фамагуста и Вароша, плажът при Вароша е мечта просто 🙂 Третия ден отидохме с градския транспорт до Ланда бийч, постояхме там до обяд и теглихме един преход до Агия Напа, като минахме през Ниси бийч. Много, много красота видях 🙂 Последния ден отидохме пак с градски автобус до Ларнака и стояхме на плажа до следобяд. След това с друг автобус - до летището. Препоръчвам ресторанти в Агия Напа: - Sesoula Kalamaki, до пристанището, много вкусно и порциите са големи. Цените са доста приятни. - Taverna Napa est.1976 - необходима е резервация, поръчахме си мезе, страхотно беше и не можахме да изядем всичко 🙂 Мезе и голяма бира - по 30 Е на човек. 49 2 1
Ивайла Публикувано: 22 октомври, 2025 Публикувано: 22 октомври, 2025 Тъкмо се чудех до Лимасол или до Агия Напа от Ларнака... Мерси за инфото:) 3
Argentique Публикувано: 23 октомври, 2025 Публикувано: 23 октомври, 2025 преди 13 часа, Eva eva каза: трансфер от летището до Агия Напа в деня на пристигането - 30 лв. Ева, трансферът бързо ли се случи? Че в Кипър не съм ги ползвала, а по други места (Даламан, Крит) е бил с микробус с малко хора или даже с такси само за нас. Иначе излиза картинка на автобус при резервация за споделен трансфер.
DryGuy Публикувано: 23 октомври, 2025 Публикувано: 23 октомври, 2025 преди 11 часа, Ивайла каза: Тъкмо се чудех до Лимасол или до Агия Напа от Ларнака... Мерси за инфото:) Ако сте с кола, може да се разходите и до Пафос (със спирка в Омодус - планинско селце с манастир и калрадръмени улички, и/или скалаката на Афродита)
Ивайла Публикувано: 23 октомври, 2025 Публикувано: 23 октомври, 2025 Много благодаря за съвета. Тъкмо купихме уикенд билетите и тепърва ще избираме накъде да тръгнем:)
Eva eva Публикувано: 23 октомври, 2025 Публикувано: 23 октомври, 2025 преди 1 час, Argentique каза: Ева, трансферът бързо ли се случи? Че в Кипър не съм ги ползвала, а по други места (Даламан, Крит) е бил с микробус с малко хора или даже с такси само за нас. Иначе излиза картинка на автобус при резервация за споделен трансфер. Да, автобус беше. Почакахме около 30 минути докато се напълни в автобуса. 5
Яничка Публикувано: 24 октомври, 2025 Публикувано: 24 октомври, 2025 По мое скромно мнение Кипър е за поне 2 уикенда - кеф ти Пафос, кеф ти Ларнака, Лимасол - навсякъде е хубаво. 13 1
Популярно мнение Alexander Публикувано: 26 октомври, 2025 Популярно мнение Публикувано: 26 октомври, 2025 Направих един много успешен уикенд забежка. Вчера / събота рано сутринта, връщане неделя следобед или преди малко. София-Базел-София, Уиз по 40лв в посока, но реално платени с кредити от кешбека на КК. Взех за първи път кола под наем от апликацията getaround. Панда за 2 дни за 105 евро, всичко мина перфектно, имаше дори винетка за Швейцария Ходихме до Eguisheim, Riquewihr, Kaysersberg и следобед стигнахме в Colmar, където и спахме в Appart Hotel Odalys City Colmar La Rose d'Argent, супер място за цели 78 евро за двамата. Уцелихме и време и като цяло това беше от най-добрите ми уикенд забежки, страхотни места са всичките. На другия ден сутринта бяхме спечелили 1 час от смяната на времето и отидохме в Базел, поразгледахме го и следобед на летището. Накупихме и стабилно количество кашкавали. 54 5 17
Argentique Публикувано: 28 октомври, 2025 Публикувано: 28 октомври, 2025 С отпуска И еднодневна Малта има някои недели от края на ноември нататък. 15
Hakkâri Spor Публикувано: 30 октомври, 2025 Публикувано: 30 октомври, 2025 На 14.10.2025 г. в 16:29, Alexander каза: Чукнах един Ливърпул, че не съм ходил. Пфуу, и аз. За уикенд е идеално. 2
iaia_mama Публикувано: 30 октомври, 2025 Публикувано: 30 октомври, 2025 Една уикенд забежка и от Варна за еднодневна разходка до Меминген, Улм, Линдау, Кемптен, Оберстдорф, даже до Фюсен може + вечерта на Коледния базар в Меминген. После от гарата хващате бус 810 за летището, спите в FММ хостел, който е на 500м от летището и сутринта в неделя летите обратно. За дати 29-30 ноември; 6-7 и 13-14 декември. 13
Tim Публикувано: 30 октомври, 2025 Публикувано: 30 октомври, 2025 преди 6 минути , iaia_mama каза: Една уикенд забежка и от Варна за еднодневна разходка до Меминген, Улм, Линдау, Кемптен, Оберстдорф, даже до Фюсен може + вечерта на Коледния базар в Меминген. После от гарата хващате бус 810 за летището, спите в FММ хостел, който е на 500м от летището и сутринта в неделя летите обратно. За дати 29-30 ноември; 6-7 и 13-14 декември. Най-сетне нещо тематично и от Варна :)) 5
Oshko Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 Няколко уикенд забежки и от мен. Тази година ни беше рекордна. 15-16 Февруари Кувейт с Пегасус: Полетите бяха много удобни от петък след обяд до понеделник сутринта 22-23 Март Бахрейн с Пегасус: София - Вроцлав - Катовице - Малта - София за 3-ти Март без отпуск с тръгване петък след обяд тук се комбинира с карнавал в Малта, за който не подозирах: 34 13
Zaro Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 преди 25 минути , Oshko каза: София - Вроцлав - Катовице - Малта - София Браво, човек не трябва да подминава кратките отбивки пътьом. 6 9
Alexander Публикувано: 24 ноември, 2025 Публикувано: 24 ноември, 2025 Все забравям да пиша, че взех събота сутрин /неделя сутрин до Хамбург. Не съм фен на Германия, ама не съм бил в този град. Само на 10-11 януари има такава възможност. Сега гледам са вдиганли отиването 8
jorocontrola Публикувано: 1 декември, 2025 Публикувано: 1 декември, 2025 Нещо замря темата. Който му се ходи в Лондон. Не знам дали времето е ОК зимата де... Ама за тия пари оплаквания не се приемат 🙂 Или поне за сирИнИ за ден: 10 1
wiliko Публикувано: 1 декември, 2025 Автор Публикувано: 1 декември, 2025 отдавна не съм се отчитала в темата... но се поправям и давам кратка справка на приключилото ни уикенд забягване до Ливърпул ( на летището се засякохме и с @Alexander - та може и той да се отчете с тяхната забежка) та ето и детайлите накратко: дати - 29-30.11.2025 - Ryan хотел - Iris Hotel Llandudno кола - Alamo - директно от сайта им програмата - волна и свободна...но както е видно с наличието на кола не планирахме изобщо посещение на Ливърпул ...а се понесохме из провинцията на North Wales... Е с времето не уличихме много, но то какво да очакваш ... съботата почти през целият ден дъждът ни следваше по петите опитвайки се да открием местенце на което все пак да разтъпчем туристическите се крака...и почти успяхме да реализираме две спирки без дъжд: - Bodelwyddan Castle - Aber Falls (Rhaeadr Fawr) неделята още от сутринта се очартаваше по оптимистична прогноза и потънахме из дебрите на Snowdon (Iryri) National Park - за любители на планината като нас има множество от маршрути ..но както се очаква за времето с което разполагахме можехме да пообиколим колкото ни позволи атмосферното състояние с колата.. . - Llyn Padam - Lonely Tree - Conwy Castel - Betws-y-Coed доволно като за 2 дни и близо 350 мили 36 12
Oshko Публикувано: 3 декември, 2025 Публикувано: 3 декември, 2025 И аз си го мисля Ливърпул, но за догодина, че сега ни предстои Меминген (цените са добри и на Ryan и на Wizz). Тази година се отчетохме и с един Загреб + Плитвицките езера и за по-пряко връщане през Пиза: Също и един Скиатос с един ден отпуск, там се засекохме и с други Магеланци @Tedy 28
Alexander Публикувано: 3 декември, 2025 Публикувано: 3 декември, 2025 Много съм доволен от съботно -неделния Ливърпул. Не бях ходил и ми хареса много, има страхотна атмосфера, даже смятам да го посетя пак. Спахме в Ню Брайтън което е срещу Ливърпул. Имаше хапване, пиене, кашкавал туризъм и не само. 45
r_nikolov1 Публикувано: 4 декември, 2025 Публикувано: 4 декември, 2025 Милано 07-08.02.2026 за 100лв. двупосочен билет Day trip до Бергамо на 07.02.2026: Day trip до Виена само за 100 лева на 07.02.2026 с RyanAir Има вариант и с нощувка: Бари 21-22.02.2026: За ученическата ваканция (02.02.2026 - понеделник): 19
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега