Argentique Публикувано: 25 декември, 2025 Публикувано: 25 декември, 2025 На 22.12.2025 г. в 19:04, Argentique каза: „Проклятый город Кишинёв“. 😃 В Кишинев температурите са коледни 😬 🥶 (аз съм за другаде) 1 5 1
Argentique Публикувано: 25 декември, 2025 Публикувано: 25 декември, 2025 преди 1 минута , stanimir каза: Дано не за Щутгарт 🤣 А, не, аз студ вече брах в Германия този месец. Освен това на Коледа е тихо там и нищо не работи. 🫣 4 1
Дани Магелани Публикувано: 25 декември, 2025 Публикувано: 25 декември, 2025 преди 17 минути , Argentique каза: А, не, аз студ вече брах в Германия този месец. Освен това на Коледа е тихо там и нищо не работи. 🫣 Залагам за Италия или Испания. 2
Oshko Публикувано: 25 декември, 2025 Публикувано: 25 декември, 2025 Преди 1 час, Argentique каза: В Кишинев температурите са коледни 😬 🥶 (аз съм за другаде) Отивам да проверя😁 6 6
Anna Kalinovska Публикувано: 25 декември, 2025 Публикувано: 25 декември, 2025 Направих сефтето за догодина, купих малко билети за януари 😎. Май и за Аман ще грабна. Та: Малта, Палма и Виена 🤠 6 1
Argentique Публикувано: 25 декември, 2025 Публикувано: 25 декември, 2025 преди 1 час, Oshko каза: Отивам да проверя😁 Аз мярнах една физиономия отдалече на скенерите, който го имаше и на коледната сбирка, ама не съм се запознавала, може и ти да си бил. 😀 4
sasho_n2 Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Уиз днес са пуснали София - Варшава за 9.99 през Февруари - почти всички уикенди с излитане петък вечер - прибиране неделя вечер 9 2
bobbyfm Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Имайте предвид, че транспортът до града е доста сложен като кажнеш вечерта там. 6
Hakkâri Spor Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 3 часа, sasho_n2 каза: Уиз днес са пуснали София - Варшава за 9.99 през Февруари - почти всички уикенди с излитане петък вечер - прибиране неделя вечер По-скоро са пуснали София-Нови Двур Мазовиецки (на 50 км от Варшава, където е и летище Модлин). Даже и на табелите на терминалите, както и в сайта на летище София се изписва нака. До Варшава все още лети само LOT от София, а те пък имат някакво промо сега. Но да, 10 евро са си 10 евро и може би си заслужават другите неудобства. 5
sasho_n2 Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 1 час, bobbyfm каза: Имайте предвид, че транспортът до града е доста сложен като кажнеш вечерта там. А какви са опциите за придвижване до Варшава късно вечерта ( след 23 часа)? Виждам, че има Фликсбус, но дали има шатъли или нещо подобно до центъра на Варшава?
traveler Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 13 минути , sasho_n2 каза: А какви са опциите за придвижване до Варшава късно вечерта ( след 23 часа)? Не съм пътувал, но виждам някакви автобуси Kontbus. Ето разписанието. На сайта на летището има някакви влакове, но нещо не ги разбрах, не открих гарата. За автобусите има спирка и на Фликс Бус, но няма автобус за нашия полет. 2
sasho_n2 Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 7 минути , traveler каза: Не съм пътувал, но виждам някакви автобуси Kontbus. Ето разписанието. На сайта на летището има някакви влакове, но нещо не ги разбрах, не открих гарата. За автобусите има спирка и на Фликс Бус, но няма автобус за нашия полет. Благодаря . Аз също намерих разписание, иам автобуси на тази компания до 23.55 https://www.contbus.pl/zezwolenia-rozklady-cennik/ Фликсбус имат последен автобус в 23.15. Таксито е на цена от 280 злоти (66 евро).
traveler Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 5 минути , stanimir каза: От летището има автобус до жп гарата. Да открих и гарата. Автобуса е в 00:15. 1
Фил Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 15 минути , traveler каза: Да открих и гарата. Автобуса е в 00:15. А кой е този автобус, понеже този, който гледам аз, изглежда да е до 22:50? kopia_zapasowa_rozklad_jazdy_lotnisko_-_pkp_od_14.12.2025_do_7.03.2026_swieta_0.pdf То това с трансфера от това летище някъде беше коменитрано вече, ама не се сещам къде/ в коя тема. 4
Argentique Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари (редактирано) И като закъснее Уиз с час-два и десетте евро стават повече... Понеже имах полет Рим-София с тях края на декември и следях как се развиват нещата за последните полети – тогава да е имало един навреме, останалото + час-два закъснение при кацане (ние само 50 мин.) Да не говорим, че успяха единия ден полета София-Рим, кацащ по разписание преди 22 ч., така да го завъртят, че да кацне в около три през нощта, а Рим-София да замине преди това. По план беше обратното. Да е в град, как да е. Аз в този час до незнайно градче в полето зимата и безплатно няма да летя, ако ще трябва да си мисля сама транспорта. Ако ме чакат с кола, става. 😃 Ето от последната седмица. Има и след 2 часа кацане. 😃 Редактирано 9 януари от Argentique 10 2
Фил Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 2 минути , Argentique каза: Ако ме чакат с кола, става. 😃 ти сега и червен килим ще поискаш 3 1
stanimir Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Затова са по десет кинта.Другото за такси до Нови двор 🙂 3
Hakkâri Spor Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Мда, аз бих си резервирал първата нощувка просто да е в Нови Двур, има си хотели, на пешеходно разстояние от летището, в букинг ком се намират. И на другия ден кратка разходка (има си река, паркче, крепост, езеро, патици...), после влак до Варшава, има на всеки час Или просто отиването да ми е в по-ранен час, с Раянеър. преди 28 минути , Фил каза: То това с трансфера от това летище някъде беше коменитрано вече, ама не се сещам къде/ в коя тема. Аз бях пуснал (мисля, че в темата за летищните трансфери) това видео: 10 1
Argentique Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 11 минути , Фил каза: ти сега и червен килим ще поискаш Това са непрактични неща. 😛 Но тази линия не я виждам. Лятното разписание е изцяло с късни часове в 22.10 от София. Ще закъснеят 5-6-10 полета, ще пишат бгмамите тук-там из форуми и фейсбук групи и ще има отлив и за 10 евро. Поляците може и да си ги забира някой. Аз нямам против да я има линията за тия пари, даже имам билет с флекс и багаж за 2 евро (от преди 3 г. го влача), преместен до Модлин за юни заради евтиния билет. Не мога и не мога да го оползотворя.
traveler Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 52 минути , Фил каза: А кой е този автобус, понеже този, който гледам аз, изглежда да е до 22:50? kopia_zapasowa_rozklad_jazdy_lotnisko_-_pkp_od_14.12.2025_do_7.03.2026_swieta_0.pdf То това с трансфера от това летище някъде беше коменитрано вече, ама не се сещам къде/ в коя тема. В Google maps 3
deyan Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 3 часа, sasho_n2 каза: А какви са опциите за придвижване до Варшава късно вечерта ( след 23 часа)? Виждам, че има Фликсбус, но дали има шатъли или нещо подобно до центъра на Варшава? Имайте предвид, че Bolt между Варшава-център и Летишето Варшава Модлин излиза около 25 евро (цена от 04.01.2026) и със сигурност си заслужава, освен ако не се пътува самостоятелно. Uber е малко повече, но пак е поносимо 9
Alexander Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Това е промоция ли? в този момент с Болт струва 30€, а за късно вчера ще е над 40€ поне. 2
Argentique Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари За кратък майски уикенд в момента промо с Лот в удобни часове - около 100€. Могат да се включат още дни с OJ до Гданск и всякакви вариации. Кой както иска. :) 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега