Mary Публикувано: 5 декември, 2025 Публикувано: 5 декември, 2025 преди 10 часа, r_nikolov1 каза: Милано 07-08.02.2026 за 100лв. двупосочен билет Само напомням, че ще има Олимпийски игри по това време в Милано(и околията) и цените на нощувките вероятно ще станат още по-неприятни. 8
Hakkâri Spor Публикувано: 5 декември, 2025 Публикувано: 5 декември, 2025 На 3.12.2025 г. в 10:11, Alexander каза: Много съм доволен от съботно -неделния Ливърпул. Супер. На мен сега ми предстои такъв уикенд. (А идеята за него дойде точно от тази тема). Имам питане, кеш ползвали ли сте изобщо, на мен ще ми трябва ли (например за бус от летището до центъра и обратно) или може целия уикенд всичко с карта? Питам, за да знам дали след работа днес да ходя да обменям паунди. За интернет попитах в другата тема, явно вече няма ЕС роуминг и ще трябва да заредя еСИМ пакет. 2
Velmar Публикувано: 5 декември, 2025 Публикувано: 5 декември, 2025 Да сте попадали на нещо изгодно осмомартенско ?
jorocontrola Публикувано: 5 декември, 2025 Публикувано: 5 декември, 2025 преди 30 минути , Hakkâri Spor каза: За интернет попитах в другата тема, явно вече няма ЕС роуминг и ще трябва да заредя еСИМ пакет. Провери си мобилният план. Поне Виваком имат включени МБ за роуминг и в Англия (+ доста Европейски държави извън ЕС и Турция): Не е много, но ще стигне за ден-два 🙂 2
jorocontrola Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 Най-накрая ниски цени за новите дестинации. Не е точно уикенд, ама е само с един ден отпуска. Италия за БГ Великден 2026: И всички други съседни седмици, но ще трябват 2 дни отпуска, а както знаем, те все не стига... 12 2
Alexander Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 90% ще се сменят датите и часовете, особено за нова дестинация. 4
Alexander Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 Аз взех за Бари, целта е Lecce, отдавна съм го загледал. има всеки ден полети за сега, 10-13 или 11-13 април са добри цени 35-40лв в посока 5
Zaro Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 Това вторник-четвъртък-събота ми бърка в здравето. Колко по-културно е петък-неделя и както още решат. 5
Anna Kalinovska Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 Гледам януари, богоугодни цени за забежки в Европа, все ми е едно по-кое време, но с максимум една нощувка.. След това отново са по-скъпи. 1
Климент Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 преди 22 минути , Zaro каза: Това вторник-четвъртък-събота ми бърка в здравето. Колко по-кълтурно е петък-неделя и както още решат. А събота е кофти ден за кацане в Римини, ако искаш кола под наем, Не стига че има само една фирма за отдаване на коли под наем ами работи до обяд в събота. 1
Kosta Grudov Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 На 5.12.2025 г. в 11:23, Hakkâri Spor каза: Супер. На мен сега ми предстои такъв уикенд. (А идеята за него дойде точно от тази тема). Имам питане, кеш ползвали ли сте изобщо, на мен ще ми трябва ли (например за бус от летището до центъра и обратно) или може целия уикенд всичко с карта? Питам, за да знам дали след работа днес да ходя да обменям паунди. За интернет попитах в другата тема, явно вече няма ЕС роуминг и ще трябва да заредя еСИМ пакет. Не съм похарчил никакви паунди в кеш в Ливърпул, всичко беше с карта, включително автобуси. 2
jorocontrola Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 преди 13 минути , Климент каза: А събота е кофти ден за кацане в Римини, ако искаш кола под наем, Не стига че има само една фирма за отдаване на коли под наем ами работи до обяд в събота. Разшири си малко мирогледа. Според мен фирми има достатъчно, дори и да не са точно на терминала: Цените не съм гледал де... 3
jorocontrola Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 преди 16 минути , Anna Kalinovska каза: Гледам януари, богоугодни цени за забежки в Европа, все ми е едно по-кое време, но с максимум една нощувка.. След това отново са по-скъпи. Къде и кога ти се ходи? За първите 2 месеца след нова година евтини цени да искаш.... 2
Anna Kalinovska Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 преди 9 минути , jorocontrola каза: Къде и кога ти се ходи? За първите 2 месеца след нова година евтини цени да искаш.... Ръководя се на първо място от цената на полета. Виена, Брюксел, Палма на Майорка, Малта..., не знам къде не ми се ходи.. За неделя имам еднопосочен за Будапеща, но по-далече от Aspire няма да стигна.. За Виена е реално да се метна, евентуално и с брат ми, при един съученик, като си нося спален чувал за тясната му квартира От февруари цените стават по-високи, но гъвкаво следя краткосрочно. Уикендно не мога, ходя на училище целодневно. 1
jorocontrola Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 преди 3 минути , Anna Kalinovska каза: Ръководя се на първо място от цената на полета. Виена, Брюксел, Палма на Майорка..., не знам къде не ми се ходи.. За неделя имам еднопосочен за Будапеща, но по-далече от Aspire няма да стигна.. За Виена е реално да се метна, евентуално и с брат ми, при един съученик, като си нося спален чувал за тясната му квартира Задължително ли е да е събота-неделя? Щото иначе опциите нямат край... 4
Anna Kalinovska Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 преди 38 минути , jorocontrola каза: Задължително ли е да е събота-неделя? Щото иначе опциите нямат край... Нее, напротив. Тогава ходя на училище, маг. програма, по цял ден. 1 1
jorocontrola Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 преди 4 минути , Anna Kalinovska каза: Нее, напротив. Тогава ходя на училище, маг. програма, по цял ден. Връщането може да се направи и от Станстед с Раянеър 😉 1 1
bibi Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 Преди 1 час, Климент каза: А събота е кофти ден за кацане в Римини, ако искаш кола под наем, Не стига че има само една фирма за отдаване на коли под наем ами работи до обяд в събота. ... а през останалите дни е в обедна почивка м/у 12.30 и 15 ч. 😁 3
Bellaero Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 преди 5 часа, Alexander каза: Аз взех за Бари, целта е Lecce, отдавна съм го загледал. има всеки ден полети за сега, 10-13 или 11-13 април са добри цени 35-40лв в посока На мен това скъпо ми се вижда за Бари 😅. Онзи ден взех за януари по 28 кинта. Много приятно се пътува с влака до Лече. Старият град също е приятен. Не разбрах ти за април ли си взел, но да кажа, че през януари в Лече е леко поумряло, доста неща не работят. Дори туристическата информация. Има комбиниран билет за музея и църквите, май беше 12€. Дотолкова е не туристическо, че не продават дори магнити и картички. 2 1
jorocontrola Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 Цените специално за Великден ще скочат гаранция, така че вземайте сега. За съседните седмици може и да паднат малко, ама колко ще избиете - 20 кинта за отиване и връщане? Така чаках да паднат цените за Болоня една ученическа ваканция, че чак до Бордо стигнах… 7
Argentique Публикувано: 15 декември, 2025 Публикувано: 15 декември, 2025 Преди 1 час, Bellaero каза: Дотолкова е не туристическо, че не продават дори магнити и картички. Какво продават, не знам, но два пъти съм била в Лече - април и август и беше пълно с народ, основно французи и италианци. Там (и в Саленто като цяло) е топ за кулинарни туристи - и най-обикновеният хляб в ресторанта е ядеш и ревеш... Бароковите църкви и центърът се обикалят за ден. По темата - януари малко ги орязват полетите райънци, но от февруари пак се появява еднодневната неделна Малта. Вие си следете цени и дати. Не е уикенд, но вариант за Коледа на Майорка за хора, почиващи на 23-ти. Вероятно няма да има много бюджетни места за настаняване. Та в този ред на мисли, в началото на месеца пак бях там за два дни (просто нямаше друго слънчево и евтино от Кьолн) и се нагласихме не къде да е, а до плаж Ballermann (Плая де Палма), където се вихрят обикновено пияните германци. Понеже бяхме с обществен транспорт, решихме да спим по-близо до летището. И да ви кажа, зимата става. Няма хора въобще, работят няколко хотела (3 Riu-та едно до друго) и един испански бар. Ние бяхме в Riu Concordia, за 2 нощувки HB платихме 152€ през Агода за стая. В Палма за тази цена само базова стая по кварталите едвам се намира. А HB им е много добър – богат избор на месо, сирена, сьомга и скариди вечер. Вкусно беше. Хотелът пълен с немски баби, ама те са тихи. За Коледа нямало места. Само не ходете извън зимата, че вероятно ще е кошмарно. 😃 11
Alexander Публикувано: 16 декември, 2025 Публикувано: 16 декември, 2025 преди 11 часа, Bellaero каза: На мен това скъпо ми се вижда за Бари 😅. Онзи ден взех за януари по 28 кинта. Много приятно се пътува с влака до Лече. Старият град също е приятен. Не разбрах ти за април ли си взел, но да кажа, че през януари в Лече е леко поумряло, доста неща не работят. Дори туристическата информация. Има комбиниран билет за музея и църквите, май беше 12€. Дотолкова е не туристическо, че не продават дори магнити и картички. Писал съм точни дати, за които съм взел и това е Великден у нас.
Argentique Публикувано: 16 декември, 2025 Публикувано: 16 декември, 2025 преди 14 часа, Argentique каза: януари малко ги орязват полетите райънци, но от февруари пак се появява Болоня от февруари. Не са най-прекрасните часове, но @master_of_germs ходиха по схемата и не се е оплаквал. И един Краков за НГ 11
Argentique Публикувано: 21 декември, 2025 Публикувано: 21 декември, 2025 За по-нестандартно мислещи съфорумци - незабравима НГ в Бари 😂 По всичко личи, че нощувка не е нужна. 😂 Програма: 12 1 3 7 1
Argentique Публикувано: 22 декември, 2025 Публикувано: 22 декември, 2025 (редактирано) Ако някой още тъжи за пропуска с уикенд в Кишинев, има вариант догодина с оптимален бюджет на 10-11 януари. Ред. Случайно вчера ми изникна във фейса стихотворение на Пушкин „Проклятый город Кишинёв“. 😃 Явно тогава не е бил особено привлекателен. 😃 (Пратили са човека насила там, вероятно и затова). Спойлер https://ru.wikisource.org/wiki/Из_письма_к_Вигелю_(Проклятый_город_Кишенёв_—_Пушкин) Редактирано 22 декември, 2025 от Argentique 7 1 1 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега