master_of_germs Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари За лятото имаха доста добри връзки с ранни полети към Норвегия от Модлин. Няколко часа нощем лятно време все ще се издържат... Иначе аз го заглеждам и за посока Торунь, че някога преди половин живот време не ми стигнаха свободните летни уикенди и студентската стипендия да отида и до него, а градчето е чудничко! 6
deyan Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 5 часа, Alexander каза: Това е промоция ли? в този момент с Болт струва 30€, а за късно вчера ще е над 40€ поне. Не знам защо има такива разлики. На мен и в момента ми дава 92 злоти от Стария град. Всеки да си преценя. Просто предлагам алтернатива на втобуса. 5
Биксбит Публикувано: 10 януари Публикувано: 10 януари преди 9 часа, master_of_germs каза: Иначе аз го заглеждам и за посока Торунь, че някога преди половин живот време не ми стигнаха свободните летни уикенди и студентската стипендия да отида и до него, а градчето е чудничко! За там Фликс имат директен от летището. Миналия месец кацнахме в Модлин, спахме в хотел до летището и на другия ден в 10.00 се върнахме пак на летището за Фликс бъса към Торун 12
Bozhidar1978 Публикувано: 10 януари Публикувано: 10 януари преди 18 часа, master_of_germs каза: За лятото имаха доста добри връзки с ранни полети към Норвегия от Модлин. Няколко часа нощем лятно време все ще се издържат... Иначе аз го заглеждам и за посока Торунь, че някога преди половин живот време не ми стигнаха свободните летни уикенди и студентската стипендия да отида и до него, а градчето е чудничко! Да, в Torun бях през май 2019 година по програма Еразъм за 4 дни. Наистина е добре да се посети, ако има удобен транспорт. За настаняване препоръчвам хотел Gotyk. 7
Argentique Публикувано: 11 януари Публикувано: 11 януари Няма много билети по 10 евро, но такова е международното положение. 😃 Само Р. съм гледала, че ми трябваха някакви неща от тях. Ливърпулските уикенди са възможни само в зимното разписание до края на март. Нюрнберг, петък-събота (@jorocontrola) Меминген Карлсруе, пускам само дати по около 20€ Малко Берлин за ден, там е над 50€ Пафос, не са най-добрите часове. Има алтернативи до Ларнака (петък вечер-неделя вечер). Март в Кипър е много зелено. Има куп варианти за еднодневно Бергамо в събота без нощувка с Р. и У. или комбинация от двете. 12 3 2
Argentique Публикувано: 11 януари Публикувано: 11 януари Има и Неапол за ден комбинация. От другия уикенд. Обаче на уиз не вярвам и не бих си взимала билети много напред във времето, че да не изчезне прибирането в неделя. 🙃 12 1
Anna Kalinovska Публикувано: 11 януари Публикувано: 11 януари Страх ме е да погледна 🙃.. Таман купих и за FRA, чак за средата на февруари, дотогава 13 зобежки плюс една Йордания за сефте.. Довечера на летището продължавам. 7
Hakkâri Spor Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари От 29 март полетите до Прага на W!Zz стават ежедневни, така че може да се скалъпи някаква уикенд забежка. В събота полетът е сутрешен в 07.00 ч, в неделя на връщане полетът е от 20.00 ч, така че са два пълни дни. 16
Argentique Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари И там за 100€ на вечер двойна стая вече трудно се намира в центъра... 🫣 Търсих за приятели тия дни за април. 2 1 1
Argentique Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари Неапол продължава да е евтин и за другия уикенд. Дето се вика, може на прогноза да се иде. От петък денем или от събота до неделя. От мен леко шантав маршрут за повече пари, но пък с евтино спане. Другия петък заран - Шарлероа Убиваме някой час и следобед за Сараево В неделя сутрин Рим, 38.69 босненски марки са равни на същата сума в лева 😉 Обикаляме там и вечер към София Примерно спане в Сараево, цена 2 нощувки, има и по-скъпо 🙂 Тотал за полети 75.73 евро 13 3 2
jorocontrola Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 11 минути , iMari каза: Къде? 🙂 Е как къде, в Неапол… 😉 https://maps.app.goo.gl/bikM1nYBbkWRiJ696?g_st=ic 6 1 2
Argentique Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари Залагам на Йордания (видях му попълнените държави). P.S. Една неделна Малта. Не е много евтино връщането, ама без нощувка. 4
Hakkâri Spor Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари На 17.01.2026 г. в 17:58, Argentique каза: 38.69 босненски марки са равни на същата сума в лева 😉 E да, и Босна с валутен борд, а босненската марка беше също прикрепена като лева за германската марка 1 към 1. И като се появи еврото.. германската марка стана 1.95583 към еврото. Затова от над 25 години левчето и босненската марка бяxа 1 към 1. Иначе Сараево е супер и определено си струва. Присъединявам се към @new one по темата за Неапол. Мръсотия до шия, боклуци, мизерия, престъпност, мигранти.. а околията е супер. Особено амалфийското крайбрежие 😉 4
jorocontrola Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари И нещо по темата все пак - гледам, че полетите до Римини са в събота и неделя през април и май поне. Който не е преброил Сан Марино, може да го направи без отпуска 🙂 23
neuromancer Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари аз отделих неаполската дискусия тук че стана прекалено голяма 12
Kristiyan Desev Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари Райън са заредили Загреб 6 пъти в седмицата за няколко седмици през април и май. Има възможност за пътуване през почивните дни: В събота има два полета също. 10 3
Alexander Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари Това няма как да оцелее според мен. Дори по един полет на ден, камо ли по два.. 1
jorocontrola Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари Офертите ценово са много добри, ама зимата в Германия или Англия освен да се пропиеш... 5 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега