Doctor Who Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари преди 25 минути , Argentique каза: То това на нас ни пречи. 😃 На други явно не. Мой близък е треньор по футбол в Лондон на деца 6 ....12 години, като тренировките са след училище до последни начални часове към 20 ч. - декември, януари, февруари и т.н., 60 минути под отрито небе, в дъжд и сняг /ако има/, три пъти седмично и деца обикновено не отсъстват. 8
iMari Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари преди 22 минути , jorocontrola каза: И пак английски хумор от ББС: Слънце с комбинация от 80+% дъжд... Изкушавам се да ти покажа температурите във Варшава и Краков за същия период. 😄 Щото и за там има много добри уикенд цени. Ей така, за сравнение. 😂 1 5
jorocontrola Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари преди 1 минута , iMari каза: Изкушавам се да ти покажа температурите във Варшава и Краков за същия период. 😄 Щото и за там има много добри уикенд цени. Ей така, за сравнение. 😂 То в Англия не е толкова студено, но просто е гадно със ситен дъжд и вятър и ние не сме му свикнали. В Полша предполагам ще е по-студено, но с друго усещане. Кажи за ресторантите в Ларнака. Тия на север няма какво да ги мислим... 😉 4
Argentique Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари В момента, jorocontrola каза: То в Англия не е толкова студено, но просто е гадно със ситен дъжд и вятър и ние не сме му свикнали. В Полша предполагам ще е по-студено, но с друго усещане. Кажи за ресторантите в Ларнака. Тия на север няма какво да ги мислим... 😉 Имаше отзив за таверна с неизядаеми мезета в Ларнака някъде от лятото, върнете се и прочетете 😃 В Кипър съм била само март и октомври. И двата пъти март беше зелено, топло и супер за разходки. Специално за студеното време - мен просто не ме влече. Имам стара приятелка в Бон и ходя на посещения, ама след последното декември казах, че повече зимата не отивам. В района има една особеност, че е в ниското, често с ниска облачност и противен микроклимат. Т.е. пише +5-7 градуса, но духа пронизващ „бриз“ и усещането е за минус. При минус е още по-зле. И понеже и коледните базари ги видях в две различни години, вече съвсем няма какво да търся там зимно време. А на местните не им пречи времето. Бонското дете също тренира сериозно футбол всеки ден в топ лига и ходим в други градове на мачове, които зимата едвам изтрайвам с чаша греяно вино в ръка (ако има). Но на мен и в София ми е студено, то си е. 4
Бръмбар Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари В Краков бяхме по 2-4 януари, във Вроцлав сме били пред коледно време, също в Лондон и Единбург. За мен, студенто време не пречи за такива city breaks ако си подходящо облечен на пластове, плюс много от атракциите са на закрито. Лятото ние предпочитаме да ходим на плажни дестинации и основно зимата остава при нас за разни градски обиколки и забележителности. 9
iaia_mama Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари На 27.01.2026 г. в 13:56, Hakkâri Spor каза: А отиде ли до Бъркенxед, градчето оттатък канала, дето се вика... Аз не можаx. Бях за уикенд, точно по предложение от тази тема, събота рано сутрин, до неделя следобед. Валя дъжд почти през цялото време. Зарежи Бъркенхед, освен ако не държиш да спиш в хотела с кръчмата на партера. Предлагам от Ливърпул да прескочиш до Честър, който мнооого си струва! Ако си вземеш дневен билет за Ливърпул и района, с влака се отива за двайсетина минути, доколкото си спомням, и влаковете са достатъчно начесто. 6
iaia_mama Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари И от Варна има някой-друг вариант за уикенд забежки 🙂 Например: 6
Седем Два Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Не е точно само уикенд, но ако на някого му се ходи в събота до Братислава/Виена 3
Aureliano Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари Прага за уикенд в началото на август с дискаунт клуба за 40 евро. Далеч във времето и с Уиз означава, че може и да не се осъществи непременно в този вариант, но най-малкото цената е добра и може ще може да се местят полетите после, ако има промени. 13
Barfly Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари Като доста добър вариант е и да се тръгне на 30 ти, като се има впредивд, че 1 май е почивен. Дори цената е по ниска 6
Климент Публикувано: 4 февруари Публикувано: 4 февруари За 80 евро може да се тагнете във Венеция , със супер неудобен полет за връщане. 2
Doctor Who Публикувано: 5 февруари Публикувано: 5 февруари Дълъг уикенд. Отиването може с Райън за 21 евро в 10.50 часа и се пести от такси. 🙂 5 1
master_of_germs Публикувано: 5 февруари Публикувано: 5 февруари преди 25 минути , Doctor Who каза: Дълъг уикенд. Отиването може с Райън за 21 евро в 10.50 часа и се пести от такси. 🙂 Edit: Май ми трябва преглед от колегата офталмолог, с когото делим кабинет. Не довидях, че за Краков иде реч... 2
bobbyfm Публикувано: 5 февруари Публикувано: 5 февруари Има нощен транспорт, не е нужно да се пести от такси 🙂 1,50 евро повече ми излезе на човек връщането, ама ще го преживея 😄
master_of_germs Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 13 часа, bobbyfm каза: Има нощен транспорт, не е нужно да се пести от такси 🙂 1,50 евро повече ми излезе на човек връщането, ама ще го преживея 😄 За къде става въпрос?
Alexander Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари Аз съм така до Баден Баден и с такива цени утре и връщане в неделя 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега