Argentique Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март Да повторя за Будапеща: При желание за ОР 😃 в австралийския edreams десктоп има намаление, примерно 16 май връщането е 29.99€, но 42 aud без прайм. Което е Отиването за един човек е 18 aud - 11€, вместо 15 16 1
Argentique Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март За фенове 😉 Не е уикенд, а да речем, за темата "Днес обядвам във". или С един удар се минава през две варшавски летища и има време за обяд и бърза разходка из града. В София става и с градския транспорт. Който държи да нощува, има вариант от събота: В ден събота може за спорта да се направи Ламеция, има и други съботи 7
Argentique Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март И на 16 май Будапеща е съвсем тънкаж - 36 евро 10 1 1
Doctor Who Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Великденски дни в Истанбул. При пътуване на 9 април цената остава същата, отпуск не е необходим, а за една нощувка се печели целият ден петък. 5 2
iMari Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Това с Ламезия за един следобед го видях преди няколко дни и се чудих дали да не го направим на 11.04., с тайната идея да напазаруваме хубава храна за нашия Великден. 🙂 А за Варшава също е страхотна идея. Освен да питам в горещата тема за Полша за актуални препоръчани места за обяд във Варшава.😉 5 1
Argentique Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март преди 26 минути , iMari каза: Това с Ламезия за един следобед го видях преди няколко дни и се чудих дали да не го направим на 11.04., с тайната идея да напазаруваме хубава храна за нашия Великден. 🙂 А за Варшава също е страхотна идея. Освен да питам в горещата тема за Полша за актуални препоръчани места за обяд във Варшава.😉 Полудневната Ламеция си става за града+кашкавал или като постопли бърз плаж в Lido Gizzeria и пак пазаруване в близкия Iper Sisa di Gizzeria Ligea Center или Conad. Аз засега съм с билети за три дни за там, пък ще видим дали ще ида. 4
stormbringer Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март преди 43 минути , iMari каза: Това с Ламезия за един следобед го видях преди няколко дни и се чудих дали да не го направим на 11.04., с тайната идея да напазаруваме хубава храна за нашия Великден. 🙂 А за Варшава също е страхотна идея. Освен да питам в горещата тема за Полша за актуални препоръчани места за обяд във Варшава.😉 На думи добре, ама то Ламеция не е Тропеа и там много, много няма какво да се прави. Ние си бяхме изпуснали влака, следващият беше след бая време и висяхме в някакво кафе с двор, тип селски, защото само то работеше. Сега - нещата може да са се раздвижили в последните 8-9 години, ама все пак си е едно село с летище. 4
iMari Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Е, не очаквам нещо уау, въпреки, че на снимки не ми изглежда зле. То само между Лидото и Кастелото да се разходим и то времето е минало. 4
Doctor Who Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Един ден отпуск и приемлива цена за полети след две седмици. 5
Argentique Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Поносима цена за дълъг уикенд на Родос, с ден отпуска: 8
Kristiyan Desev Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март От много време го следя тоя Родос и все не падат цените 🙄. Освен Райън, Уиз също летят 4 пъти в седмицата и се надявам да има някакво раздвижване. Миналата година билети до Скиатос с Райън през юли, купени 2 седмици по-рано, бяха по 16 евро на посока. 7
Argentique Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Линията за Загреб изчезва след края на май, ако на някой не му се свиди ден отпуска, има за три дни. @Kristiyan Desev, Уиз нямат полети юни, а Райън имат само петък-неделя. Според мен до 20 евро няма да стигнат. Хората са склонни да дадат повече пари за почивните дни. Аз взех Родос за септември с Уиз за 70 € двупосочни за седмица през посредник, иначе са 90, но гоня конкретни дати. И на Родос ще съм минимално, иншалла. Много ме съмнява да няма размествания от Уиз... 🤨 8 1
Doctor Who Публикувано: 1 април Публикувано: 1 април преди 19 часа, Doctor Who каза: Без отпуск - три пълни дни с две нощувки. Към горното предложение за Брюксел - 2 нощувки за двама в хотел със закуска, на 500 метра от центъра (цената в Букинг е х2) . 2
neuromancer Публикувано: 1 април Публикувано: 1 април преди 19 минути , Doctor Who каза: цената в Букинг е х2 А тази цена откъде е?
Doctor Who Публикувано: 1 април Публикувано: 1 април Преди 1 час, Doctor Who каза: цената в Букинг е х2 А тази цена откъде е? Voyage prive 2
Doctor Who Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април Цените до Римини паднаха масово за април и май, а събота и неделя с общ престой малко над 24 часа дава възможност съботна разходка до Сан Марино и неделно Римини с обяд преди полета. април: май: 14
Doctor Who Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април Майски празници с един ден отпуск: Напомням, че Болоня е на 2 часа с регионалния влак, а при повече въображение и добра организация Флоренция също е възможна, включително с нощувка. 5
Eva eva Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април Точно седнах да проучвам обяд във Варшава и сега с това Римини .... се раздвоих 😄 Та, в тази връзка се чудя: - за Варшава дали ще се получат 4 ч. чисто време в града? - за Римини - от летището до Сан Марино какъв е най-бързият начин да се транспонтираме? Виждам транспорт, но го дава 1:30 мин придвижването. Евентуално кола под наем - от летището до Сан Марино, разглеждаме го и връщам колата на летището. Нощувка и на другия ден мотаене из Римини до обяд. Блгодаря 🙂 2
bibi Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април Другия петък пътуваме до Римини и не можах да намеря рент -а -кар на летището, която да НЕ почива от 12.30 до 15.30 ч. 🙂 Ние ще сме 4 дни там, та не ми е фатално, даже съм избрала заведение да се завлечем с куфарите и да хапнем и да се върнем за колата, но го имайте предвид за кратък престой. Нашата най-малката е дърта магарица, но си избра атракции като Italia in miniatura, Acquario di cattolica, Safari park край Равена, та има какво да се прави в района. 5
master_of_germs Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април Не видях досега някой да го спомене из темите, където пише за Римини, но за феновете на средновековни замъци, а и за почитателите на творчеството на Данте замъкът Градара е много подходяща отбивка 🙂 11 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега