Argentique Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април Хора с желание и възможност за рентакар и били в Рим амнайсет пъти спокойно могат да направят автотур из околията на север от петък вечер до неделя вечер. 4
Alexander Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април Прежалих се за Кишинев средата на юни за една съботна вечеря и нощувка. През прайма ми излязоха по 6,50-7€ в посока на човек. 6
jorocontrola Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април преди 34 минути , Alexander каза: Прежалих се за Кишинев средата на юни за една съботна вечеря и нощувка. През прайма ми излязоха по 6,50-7€ в посока на човек. Коя версия ползваш? ЦОМ.АУ, ДЕ?
Jorro Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април преди 35 минути , Alexander каза: Прежалих се за Кишинев средата на юни за една съботна вечеря и нощувка. През прайма ми излязоха по 6,50-7€ в посока на човек. E голямо прежалване е било....хахахаха 1
Anna Kalinovska Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април Идната седмица 15/16 април съм в Милано. Някой още следпразнично и предизборно?
zon Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април преди 7 часа, Argentique каза: Имах предвид снимката ти на бирата в летищния салон Като най-доброто от града Има и още по-добро място на летището, бира с гледка на rooftop терасата ;))) 10
bibi Публикувано: 11 април Публикувано: 11 април Актуално раб.време на Sicily by car летище Римини, че когато букваш дава друго: 8
zon Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април Не съм пътувала от Шарлероа отдавна и реших да видя какво предлагат Райънейр и да си избера дестинация, на която не съм била. Букнах си самостоятелна забежка 29 май, петък - 1 юни, понеделник Banja Luka 🤩 Добре ми звучи. Проверих и баня имат 😄хот спрингс. 17 4
Zaro Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април преди 3 часа, zon каза: Проверих и баня имат 😄хот спрингс. А лук? 7
zon Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април преди 38 минути , Zaro каза: А лук? Това на място ще го проверявам 😅колко са люти сърбите.
Дани Магелани Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април преди 4 часа, zon каза: Не съм пътувала от Шарлероа отдавна и реших да видя какво предлагат Райънейр и да си избера дестинация, на която не съм била. Букнах си самостоятелна забежка 29 май, петък - 1 юни, понеделник Banja Luka 🤩 Добре ми звучи. Проверих и баня имат 😄хот спрингс. И езеро с лебеди. Бяхме в хотел до езерото с добър ресторант, но отдавна. Има няма 20 години. 1
chandni Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април преди 20 минути , zon каза: Това на място ще го проверявам 😅колко са люти сърбите. За Сърбия си носи кеш, не обичат плащания с карта. 1
zon Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април В момента, chandni каза: За Сърбия си носи кеш, не обичат плащания с карта. Република Сръбска е в Босня. Ще нося евро. Би трябвало да ги приемат. Ако не, ще обменя.
chandni Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април преди 1 минута , zon каза: Република Сръбска е в Босня. Ще нося евро. Би трябвало да ги приемат. Ако не, ще обменя. Не съм обърнала внимание на предишния ти пост за Баня Лука и реших, че ще ходиш в Сърбия. 2
Hakkâri Spor Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април Република Сръбска е в Босна и Херцеговина, няма евро. Само босненски марки (KM) и с карта. 1 евро = 1.95583 КМ 3
master_of_germs Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април Ако някой босненец откаже да приеме евро, долари, сръбски динари (в република Српска... , а навремето и хърватски куни в останалите части на страната), аз сам бих си отсякъл ръката, за да не пиша повече във форума 😉 2 1 8 1
stanimir Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април Това им е хубавото на тия държави - винаги ще се оправиш.Я цъфни в Германия с долари или в Щатите с евро, ще те гледат като извънземен. 1 5
zon Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 6 часа, Hakkâri Spor каза: Република Сръбска е в Босна и Херцеговина, няма евро. Само босненски марки (KM) и с карта. 1 евро = 1.95583 КМ Във Вишеград приемаха и евро. Ще обменя и ще нося кеш, и от двете. Наясно съм, че отивам на Балканския полуостров, а не на Скандинавския :))) Дъщеря ми като ѝ казах къде ще ходя, ме попита първо "Това къде е?" и второ "Къде ще ходиш сама, там не е ли опасно?". Попитах я защо да е опасно. Тя ми отговря "В Босна не са ли мюсюлмани?". Викам ѝ "Споко. При сърбите ще ходя. Там съм тяхна" 😄 5 1 2
Дани Магелани Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 2 часа, stanimir каза: Това им е хубавото на тия държави - винаги ще се оправиш.Я цъфни в Германия с долари или в Щатите с евро, ще те гледат като извънземен. Или ще ти дадат такъв курс, че ти ще гледаш като извънземно. При нормален 1,17 , на мен ми ги сметнаха на 1,11 долара за евро. 3
Argentique Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 20 часа, zon каза: Букнах си самостоятелна забежка 29 май, петък - 1 юни, понеделник Banja Luka Това като покана за присъединяване ли да го разглеждаме? 😜 преди 20 часа, zon каза: Banja Luka 🤩 Добре ми звучи. Проверих и баня имат 😄хот спрингс. От моя скромен опит, във всяко село на Балканите с име Баня има хот спрингс Както и във всяко село с terme в името си. В Ламеция, дето ѝ точим зъб половин форум, също трябва да има топъл гьол. Ето примерна локация: @master_of_germs, ти няма ли да се чекнеш и там? Тия колене искат грижи... 😊 9
Argentique Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април Море в Кипър юни, цени с wdc. Струва ми се, че имаше повече обявени седмични полети за летния сезон преди месец-два. Промени са възможни и може би не е ок да се купуват еднопосочни през ota. 6
zon Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 1 час, Argentique каза: Това като покана за присъединяване ли да го разглеждаме? 😜 You are welcome :))) преди 1 час, Argentique каза: От моя скромен опит, във всяко село на Балканите с име Баня има хот спрингс Да, затова и проверих дали имат. Да не е подвеждащо името😄 2
zon Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 1 час, Argentique каза: @master_of_germs, ти няма ли да се чекнеш и там? Тия колене искат грижи... 😊 Ох, това сега го виждам. 😅 @master_of_germs да идва с целият лейдис тийм :))) 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега