iMari Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 45 минути , Eva eva каза: - за Варшава дали ще се получат 4 ч. чисто време в града? Със сигурност и повече. Уиз кацат на летище Шопен, което си е почти в центъра, с придвижване с Bolt - бяха доста икономични по спомен във Полша, всичко ти е удобно и бързо за достигане. Транспорта до Модлин е по-тегав, но пак според мен ще има над 5 часа в града. 4 1
sasho_n2 Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 2 часа, Eva eva каза: Точно седнах да проучвам обяд във Варшава и сега с това Римини .... се раздвоих 😄 Та, в тази връзка се чудя: - за Варшава дали ще се получат 4 ч. чисто време в града? - за Римини - от летището до Сан Марино какъв е най-бързият начин да се транспонтираме? Виждам транспорт, но го дава 1:30 мин придвижването. Евентуално кола под наем - от летището до Сан Марино, разглеждаме го и връщам колата на летището. Нощувка и на другия ден мотаене из Римини до обяд. Блгодаря 🙂 За Варшава, имайте предвид, че този полет е до Модлин, което е на час път от Варшава в автобус/влак и около 40 мин в посока с такси/BOLT/Uber. Т.е. за обяд ще може да отделите около два часа 🙂 1
master_of_germs Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 3 минути , sasho_n2 каза: За Варшава, имайте предвид, че този полет е до Модлин, което е на час път от Варшава в автобус/влак и около 40 мин в посока с такси/BOLT/Uber. Т.е. за обяд ще може да отделите около два часа 🙂 Не, не е. Само връщането на Райън е от Модлин, а УИЗ вече летят до Варшава Шопен 6
Argentique Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април Уикенд забежките съм ги махнала, че ме мързи толкова път до София да бия за няма нищо, пък и бях си казала, че никъде няма да ходя април, обаче заради вас си взех уикенд до Римини. Отивам да чета как се стига до Сан Марино в ден събота 9
jorocontrola Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 17 минути , Argentique каза: Отивам да чета как се стига до Сан Марино в ден събота Както и другите дни от гарата в Римини 😉 От летището виж кое ще дойде първо - директен градски автобус или до тази спирка, че са 2 там (1). Или от близката гара (2): "Преценя" се на място и в движение 🙂 14 2
Otnesen Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 15 минути , Argentique каза: обаче заради вас си взех уикенд до Римини. Мноооого долни съфорумци има...цъкаш си спокойно из форума и без планове за пътешествия и в един момент някой вземе та плесне неустоимо предложение....обмислям да не поглеждам някой теми вече....🫣.... Иначе по темата - от преди месец съм с билети за Римини за 30.4 - 3.5 та може да заформим мини инвазия в тази посока. 2 9
Doctor Who Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 18 минути , jorocontrola каза: Както и другите дни от гарата в Римини 😉 От летището виж кое ще дойде първо - директен градски автобус или до тази спирка, че са 2 там (1). Или от близката гара (2): "Преценя" се на място и в движение 🙂 Имам спомен, че буса за Сан Марино спира на градска спирка близо до хотел Наполеон, та е добре да се види дали цитирания бус не минава в близост. 4
jorocontrola Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 3 минути , Doctor Who каза: Имам спомен, че буса за Сан Марино спира на градска спирка близо до хотел Наполеон, та е добре да се види дали цитирания бус не минава в близост. Всички опции, които съм предложил те карат до гарата по един или друг начин и там е спирката, от където се товарим за Сан Марино. Аз чак наесен се каня да ходя, но правих проверка, че да знам какво ме чака 😉 4
Argentique Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 19 минути , Otnesen каза: Мноооого долни съфорумци има...цъкаш си спокойно из форума и без планове за пътешествия и в един момент някой вземе та плесне неустоимо предложение....обмислям да не поглеждам някой теми вече....🫣.... Иначе по темата - от преди месец съм с билети за Римини за 30.4 - 3.5 та може да заформим мини инвазия в тази посока. Аз съм след две седмици. А в началото на май смятам да тествам АО-то в Лондон. Както и пловдивското летище, откъдето живот и здраве ще летя за първи път. На връщане сме до Бургас за по-интересно 😃 с оптималното съчетание между нормален час на излитане и цена, пък и вероятно ще гастролирам пътьом една вечер в Стара Загора. 😃 6
ДиянаВ Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 5 минути , Argentique каза: Аз съм след две седмици. Ааа, и там ли ще ходиш? 😆 Тц-тц-тц😜 8
Argentique Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 1 минута , ДиянаВ каза: Ааа, и там ли ще ходиш? 😆 Тц-тц-тц😜 Там ще ходя от най-отдавна, в началото на ноември запазих - AO-то не беше отворено още. 😃 1 2
ДиянаВ Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април Преди 1 час, Argentique каза: Там ще ходя от най-отдавна, в началото на ноември запазих - AO-то не беше отворено още. 😃 Ао-то ти го знам, за Римини имах предвид и този твой цитат😆 На 1.04.2026 г. в 21:51, Argentique каза: И там ли ще ходиш? 😃 Ей, слаб ти е ангела 😂 3
Alexander Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април И аз се записах за Римини с последния съботно-неделен полет 4
Нелчо Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 2 часа, Argentique каза: Аз съм след две седмици. А в началото на май смятам да тествам АО-то в Лондон. Както и пловдивското летище, откъдето живот и здраве ще летя за първи път. На връщане сме до Бургас за по-интересно 😃 с оптималното съчетание между нормален час на излитане и цена, пък и вероятно ще гастролирам пътьом една вечер в Стара Загора. 😃 Може и в Бургас, да направим и сбирка. 1 1
Eva eva Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април Аз боцнах едни билетки за Варшава 🙂 Даже и нещо като програмка сглобих. С Болт до Стария град. Ако вървим по график може да влезем и в двореца. След това пазарния площад, Барбаканът, Терасата над Висла, Президентския дворец. Към 16 ч. се ориентираме за Болт към летище Молдин, неделя няма да има много движение 🙂 Добре ли ви звучи? 6
traveler Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 24 минути , Eva eva каза: Аз боцнах едни билетки за Варшава 🙂 Даже и нещо като програмка сглобих. С Болт до Стария град. Ако вървим по график може да влезем и в двореца. След това пазарния площад, Барбаканът, Терасата над Висла, Президентския дворец. Към 16 ч. се ориентираме за Болт към летище Молдин, неделя няма да има много движение 🙂 Добре ли ви звучи? Само затова съжалявам, че не живея в София. 3
Argentique Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април Преди 1 час, traveler каза: Само затова съжалявам, че не живея в София. Аз пък се радвам за себе си донякъде, че тогава при мен съвсем щеше да иде конят у ряката Но и това е до време. В момента ми е по-интересно да пътувам за повече от три-пет дни. 3 5
Гост Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 1 час, traveler каза: Само затова съжалявам, че не живея в София. Недей - нямаш представа с какъв материал е пълно тук. Особено орките "кореняци" ... 🙂
Bellaero Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април Не разчитайте много на разписанието на автобусите в Римини. Например сега в неделя автобусът тръгна от летището с три минути по-рано. Точно колкото да му видя задницата. Отидох на спирка на друг рейс 124, който дойде десет минути и повече след разписанието си, гледах го от третата спирка на тролея Мирамаре, който също закъсня. 🙂 Едни по-бавни госпожи казаха, че са чакали 40+ минути 9-ката на летището. Тоест единия курс може да е пропуснат изобщо. Иначе на връщане във вторник по разписание тръгна от Римини. За Сан Марино без кола се ходи само от Римини с рейс. Билети е желателно да си купите от едно магазинче за цигари срещу автогарата в Римини, само в брой. Дори в умрелия сезон сега автобусът се пълни. Имаше хора с електронни билети, но първо качи тези с хартиените. Не качи правостоящи, както пише в нета, но пък за сметка на това събра останалите хора, звъня разни телефони и накрая ги качи в друг автобус, който тръгна дори преди нашия 🙂 Тоест и там закъснение 15 мин докато организира всичко. После спира по път да си говори с друг шофьор на улицата и изобщо някак гръцко ми беше :). В Сан Марино се продават билети пак в една табакерия малко след спирката. Иначе може и в автобуса да се плати, ако успеете да се качите. Летощето на Римини ни посрещна с една единствена леля, която ни махна да слизаме от самолета. Друг служител нямаше, нито пък поне един карабинер за разкош. Има хубава голяма тераса за пушачите, няма питейна вода, дават я по 2,30 малката в единственото кафене. На 4-те служителки във вторник им отне 20 минути да ни проверят на скенера 4 човека. Седят на една масичка след двуметровата лента и се взират в един лаптоп. Много беше смешно, смениха се всичките на лаптопа 🙂 Иначе имам билети за нед-пон първите на май за Лондон, че не се трае. 😃 А, също и до Пафо другата седмица, една нощувка с два почти цели дни и за Великден съм си тук. Да допълня инфо за Римини. Ако някой ще спи в частта под гарата към морето, гугъл ще ви преведе по заобиколен маршрут покрай канала. Има си подлез под гарата, от първия перон е. 19 2 3 3
sasho_n2 Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април На 3.04.2026 г. в 19:40, Eva eva каза: Аз боцнах едни билетки за Варшава 🙂 Даже и нещо като програмка сглобих. С Болт до Стария град. Ако вървим по график може да влезем и в двореца. След това пазарния площад, Барбаканът, Терасата над Висла, Президентския дворец. Към 16 ч. се ориентираме за Болт към летище Молдин, неделя няма да има много движение 🙂 Добре ли ви звучи? Задрасти. Звучи ми леко напрегнато, но реалистично като програма. Аз бих отделил време за един джолан тук: https://maps.app.goo.gl/QxaYF9x2zi6PsyQ69 (хубаво да е имате резервация преди това). 3
Argentique Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април Щутгарт събота-неделя с Уиз, цените са с WDC: Ако на някой му се занимава и иска да заобиколи WDC, аз онзи ден взех за Римини през opodo.de десктоп и по 1 билет ми даде най-голяма отстъпка (излязоха по 17). Примерно София-Щутгарт на 2 май е 29,69 без WDC, а в оподо без прайм - 23. 13
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега