deyan Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април На 3.04.2026 г. в 12:14, bibi каза: Другия петък пътуваме до Римини и не можах да намеря рент -а -кар на летището, която да НЕ почива от 12.30 до 15.30 ч. 🙂 Ние ще сме 4 дни там, та не ми е фатално, даже съм избрала заведение да се завлечем с куфарите и да хапнем и да се върнем за колата, но го имайте предвид за кратък престой. Има едно компания, която не почива - Galdieri, но не излиза на всички търсачки. Има ги на discovercars. Става бавно, но поне не се губи целия следобед. 2
Argentique Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април В Оподо дава някакво намаление за Райън, до стъпката преди плащане не изчезва поне. В случая – от 20,10€ на 15€ - десктоп, по 1 билет. 8 1
Doctor Who Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април Два пълни дни с една нощувка и отпуск в петък. 9
Doctor Who Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април За живеещите в София - с малко закъснение за работа в понеделник. 10
bibi Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април преди 2 часа, deyan каза: Има едно компания, която не почива - Galdieri, но не излиза на всички търсачки. Има ги на discovercars. Става бавно, но поне не се губи целия следобед. Aз вече букнах, платих (през приятелка за да ползвам агентска цена и т.н. дълга и широка). В гугъл мапс излиза едно по-оптимистично раб. време за събота специално (силно се надявам това да е актуалното), защото на резервацията ми пише 8.00 -12.29 и от 15.30 до 23.00: 3
Doctor Who Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април Полети от 13 юни с отиване преди обяд в събота и връщане късно в неделя с РАЙЪН. 9 1
Бръмбар Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април На 3.04.2026 г. в 16:08, Argentique каза: Аз съм след две седмици. А в началото на май смятам да тествам АО-то в Лондон. Както и пловдивското летище, откъдето живот и здраве ще летя за първи път. На връщане сме до Бургас за по-интересно 😃 с оптималното съчетание между нормален час на излитане и цена, пък и вероятно ще гастролирам пътьом една вечер в Стара Загора. 😃 Понеже ми е слаб ангела и на мен, се сдобих изненадващо с едно съботно-неделно Римини май една седмица след вас или ще се засечем. Тъй като основно заради Сан Марино го взех, а не съм проучвала още нощувките сега се чудя дали има смисъл да се спи в Сан Марино (единствената нощувка), или два-три часа там и обратно в Римини за една нощувка. Полета по разписание пристига в 12.35 - докато стигнем до Римини и ще е станало 15ч. 2 4
Argentique Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април преди 21 минути , Бръмбар каза: Понеже ми е слаб ангела и на мен, се сдобих изненадващо с едно съботно-неделно Римини май една седмица след вас или ще се засечем. Тъй като основно заради Сан Марино го взех, а не съм проучвала още нощувките сега се чудя дали има смисъл да се спи в Сан Марино (единствената нощувка), или два-три часа там и обратно в Римини за една нощувка. Полета по разписание пристига в 12.35 - докато стигнем до Римини и ще е станало 15ч. Ключовата дума е „изненадващо“. Все така става. На 18-19 сме. Имало избори този уикенд, но понеже живеем в собствен свят 😃, максимално лишен от новини и тв, някак съм го пропуснала това. Нищо, следващия път. Ще спим в Римини и там ще се разгледаме из центъра в неделя. Според разни мнения за Сан Марино няколко часа са достатъчни, примерно 15-19 ч. Пък и ни е такъв форматът – скоростен. *Аз за пет часа половин централен Париж видях 😃, та едно Сан Марино няма. (да не се възприема сериозно това изявление) 6
Бръмбар Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април преди 6 минути , Argentique каза: Ключовата дума е „изненадващо“. Все така става. На 18-19 сме. Имало избори този уикенд, но понеже живеем в собствен свят 😃, максимално лишен от новини и тв, някак съм го пропуснала това. Нищо, следващия път. Ще спим в Римини и там ще се разгледаме из центъра в неделя. Според разни мнения за Сан Марино няколко часа са достатъчни, примерно 15-19 ч. Пък и ни е такъв форматът – скоростен. *Аз за пет часа половин централен Париж видях 😃, та едно Сан Марино няма. (да не се възприема сериозно това изявление) Е, жалко, няма да се засечем, ние ще сме 25-26. Ще поразгледам за нощувките дали Сан Марино или Римини, може би и ние в Римини ще финишираме. 3
Дани Магелани Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Преди 1 час, Бръмбар каза: Понеже ми е слаб ангела и на мен, се сдобих изненадващо с едно съботно-неделно Римини май една седмица след вас или ще се засечем. Тъй като основно заради Сан Марино го взех, а не съм проучвала още нощувките сега се чудя дали има смисъл да се спи в Сан Марино (единствената нощувка), или два-три часа там и обратно в Римини за една нощувка. Полета по разписание пристига в 12.35 - докато стигнем до Римини и ще е станало 15ч. Летището е много близо до южния край на плажа на Римини. Аз резервирах там хотел. Има и такива с безплатен трансфер от летището. Ще ги видиш в Букинг. По улицата, успоредна на плажа, вървят градските автобуси, с които се стига до стария град и гарата, от където се взема автобус за Сан Марино. За забележителностите ти трябват 1-2 часа и още толкова за пазар на маркови обувки и чанти от естествена кожа, очила, които са значително по-евтини от Италия. Качеството е високо. Ползвала съм чанти и обувки от там по доста години, дори ме е срам да кажа колко дълго. 8 1
Doctor Who Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Краков отново излезе в уикенд и със закъснение в понеделник за работещите в София. 3
Doctor Who Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Не е топ цена, но са майски празници без отпуск. 2
Argentique Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Само за хора с по така акъл 🤣😉 6 май в Лондон с wdc, без нощувка. Или вълнуващ непълен ден в Шарлероа, @jorocontrola ще ви каже къде се правят хубави снимки там 😉🙃 6 1
Doctor Who Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Не е евтино, но има повече от две пълни денонощия в хубаво време и почти без отпуск /за работещи в София/. 7
Loverboy Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Уиз имат чудесни цени до Рим за юни и юли - по 20 евро посока на почти всички дати. 7
jorocontrola Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април преди 17 часа, Argentique каза: Или вълнуващ непълен ден в Шарлероа, @jorocontrola ще ви каже къде се правят хубави снимки там 😉🙃 В самото Шарлероа за снимане няма нищо и може смело да се мине транзит, освен ако не сме мега-ЮНЕСКО фенове и да отчетем "часовниковата кула". Провинцията наоколо е чудна, но ще трябват поне няколко дни. Мен много ми хареса и ще се връщам някой ден, че останаха много места за посещение. До където има влак, транспортът е мега редовен и относително евтин. Автобусите до забутаните места обаче са рядко и трябва да се прави тънка сметка. Според мен не е дестинация за ден... Ако някой се реши да ходи, може да види и опциите за кола под наем. Някой беше правил забежка и ме зариби със снимките от замъците в района. Селата и малките градчета са идилия. Големите им градове обаче са доста "тъмно зелени"... 11
Doctor Who Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април преди 11 часа, Loverboy каза: Уиз имат чудесни цени до Рим за юни и юли - по 20 евро посока на почти всички дати. Днес, за юни са с 1.65 евро надолу. 5
Alexander Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април Аз ще ходя до Монс за половин ден. Взех кола от частник getaround за 43€ извън града има голям магазин и ще се напазари 4
Argentique Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април преди 23 минути , jorocontrola каза: В самото Шарлероа за снимане няма нищо и може смело да се мине транзит, Имах предвид снимката ти на бирата в летищния салон Като най-доброто от града 10
jorocontrola Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април преди 4 минути , Doctor Who каза: Последен шанс! 🙂 Следпоследен като се минава от лятно към зимно разписание: 3
jorocontrola Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април преди 1 минута , Argentique каза: Имах предвид снимката ти на бирата в летищния салон Като най-доброто от града Да не се обиждаме. Бяха си бири 🙂 Там дори се срещнах с Матеев за първи път на живо, така че за мен е култово място 😉 6 1 1 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега