Прескочи до съдържание

Уикенд забежки със самолет

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, Иван Попов каза:

Авиокомпаниите също много добре следят кога са ваканциите и празниците и колкото повече наближават датите, толкова по-малко бих разчитал цените да останат такива. 😄

Аз не мисля, че следят изрично всички ваканции, пътниците следят и купуват, затова се вдигат цените...

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 10 часа, Nayden Bondzhev каза:

@Иван Попов Ако прочетеш за взрив в МОН, да знаеш, аз съм бил.

Aa, тука си има ред, аз съм първа. Заради тази втора "ваканция ", децата ще учат до 2 юли. А за сега не съм попадала на училище с климатик, вероятно в Мон си има климатици, а и в доста софийски училища все пак и не им дреме. Както и да е. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 9 часа, neuromancer каза:

Аз не мисля, че следят изрично всички ваканции, пътниците следят и купуват, затова се вдигат цените...

Не следят. Трябваше ми билет за 31.10 с Уиз и бях сигурна, че ще започне ваканцията тогава. Беше 25€ и реших да не се мотая, след 2-3 седмици вече е 70€.

* Още има варианти за запълване на междусрочната ваканция в началото на февруари примерно с Валенсия и Ница, но не всички ваканционни дни.

• Харесвам 3
Публикувано:

Казах, че за ден вече до Лондон не ходя, ама който иска за събота и неделя:

image.png.d793a65d35a1fb1bf47d6dc014425d72.png

Ноември има също ниски цени... 😉

ПП: Има опции за по-ранно прибиране (16:30) с Раян, но трябва да се видят датите и цените.

• Харесвам 9
Публикувано:
На 31.08.2026 г. в 21:53, Nayden Bondzhev каза:

@Иван Попов Ако прочетеш за взрив в МОН, да знаеш, аз съм бил.

Така ли 😃

@luba_rizova Ние поне имаме климатици във всяка стая в училището. 😊 Но въпреки това си мисля, че ще е доста топло. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Бях за една нощувка в Краков, където съм бил преди 6-7 години.

Неделя на обяд до понеделник късно вечерта , беше почивен ден 6.09

на отиване билети с Уиз с прайм за 6-7€, връщането беше по-скъпи с Раян през Румбо и Дайнърс за 20€

От летището на отиване взехме Болт за 15€, Юбер беше доста по-скъп, обаче на връщане Юбер беше по—евтин и излезе само 12€ за 25км, а горивата са по-скъпи от България 

Хотела беше супер, Hotel Garni 1891

Града си е супер, без тълпи, супер чисто и хубаво. Като цяло Полша е най-подцененото място и страна в Европа за мен.

Тествахме всичко, от кафенета, до добра бирария BroPub с 16 вида наливна бира и кръчми Starka с резервация и млечни барове.

IMG_1704.jpeg

IMG_1699.jpeg

IMG_1696.jpeg

IMG_1672.jpeg

IMG_1663.jpeg

IMG_1658.jpeg

IMG_1656.jpeg

IMG_1652.jpeg

• Харесвам 37
Публикувано:
преди 2 часа, Седем Два каза:

Малко са се поизхвърлили с цената на IPA-та в Краков, предполагам е било някое туристическо място.

Доста се изхвърлят там с всичко на централния площад. Аз пих капучино със серник за около 20€. Ама умирах за кафе и хич не погледнах цените.

преди 6 часа, jorocontrola каза:

Примерни дати. Сигурно има и други варианти:

IMG_3617.png

IMG_3618.png

Видях ги тези, но точно тогава не мога. За 11-12 ако случайно мернеш  нещо… 🍺

Сори, не можах да редактирам предния си пост и накак стана втори.

• Замислям се 1
Публикувано:
8 minutes ago, Bellaero said:

Доста се изхвърлят там с всичко на централния площад. Аз пих капучино със серник за около 20€. Ама умирах за кафе и хич не погледнах цените.

Чудна реклама могат да спретнат Раян:

" Летете до Краков на цената на едно капучино"

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 12
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 42 минути , Bellaero каза:

Цените на площада, никога не са за пипане.. 

А иначе капучиното в целият град е около 4-5 евро и около 5 евро е серник

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

преди 3 минути , Северен каза:

Има ли други ентусиасти за еднодневна Будапеща през октомври? Цените са доста добри. Аз взех преди малко за 03.10.

Ние вече сме взели за следващия октомврийски уикенд, но с една нощувка и тръгване в петък на обяд.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 30 минути , master_of_germs каза:

Ние вече сме взели за следващия октомврийски уикенд, но с една нощувка и тръгване в петък на обяд.

Ще излизате ли извън града? Аз мисля да отскоча до Szentendre, тъй като изглежда много добре на снимки, а и съм бил в Будапеща.

Публикувано:

Мислим да сме изцяло извън града. Будапеща е в тройката на любимите ми големи градове, но всички сме били поне по два пъти.

• Харесвам 1
  • Шок 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• master_of_germs
    • Северен
    • Zaro
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.