iMari Публикувано: 7 октомври Сподели Публикувано: 7 октомври преди 1 час, jorocontrola каза: Давам подробен отчет Чудесно изпълнено пътуване! 👋 Скриншота с Топкешбек от Пей Пал ли е? Хубаво усвояваш. 😉 п.п. Като ви видя подредените таблици се чувствам изключително разхайтена с моите програми. 😁 Късния полет от Лутън и на мен ми се отразява доста утрепващо и определено ще се опитвам да го избягвам. Хубаво е, че Раян имат алтернатива от Станстед в повечето дните. Времето за Лондон малко се скъсява, но кацаш в по-нормални часове. 3 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 7 октомври Сподели Публикувано: 7 октомври преди 9 минути , iMari каза: Чудесно изпълнено пътуване! 👋 Скриншота с Топкешбек от Пей Пал ли е? Хубаво усвояваш. 😉 Да. Реално там ми е най-лесно да изкарам парите. 2 Връзка към коментар
DGTG Публикувано: 7 октомври Сподели Публикувано: 7 октомври преди 22 часа, antea каза: ..... и така чудно хотелче в центъра с безплатна анулация се върза по около 80 долара стая Би ли споделила кое е хотелчето, защото и ние се чудим къде да пътуваме през ноември, та евентуално ако ни хареса там ... Връзка към коментар
antea Публикувано: 7 октомври Сподели Публикувано: 7 октомври Преди 1 час, DGTG каза: Би ли споделила кое е хотелчето, защото и ние се чудим къде да пътуваме през ноември, та евентуално ако ни хареса там ... този е 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 7 октомври Сподели Публикувано: 7 октомври @jorocontrola Много си обиколил, като за уикенд, браво! 🙂 Обаче не ме тагвай в тая тема 🙂 Аз в Астурия и Кантабрия за по-малко от две седмици няма да отида. 10 дни би ми било някакъв санитарен минимум с много орязана програма, като знам, колко места и преходи там имам нацъкани по картата като задължителни 🙂 1 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 8 октомври Сподели Публикувано: 8 октомври преди 21 часа, jorocontrola каза: Ето ме и мен: Благодарско за разказа :) Ама дай някое друго селфи с ъпгрейда, да оплакнем очи :) Преди години така с @Desi75 ни ъпгрейднаха с шевролет камаро кабриолет. Ние запазихме самообладание пред рентал агента, въпреки че вече знаехме, че на първата отбивка ще има фотосесия :) 3 3 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 8 октомври Сподели Публикувано: 8 октомври преди 49 минути , Яничка каза: Благодарско за разказа 🙂 Ама дай някое друго селфи с ъпгрейда, да оплакнем очи 🙂 Ами нали виждаш Поршето на снимката 🙂 Дадоха ми Корсата пак от снимката вместо Фиат Панда. Доволен съм де. 2 1 17 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 8 октомври Сподели Публикувано: 8 октомври Нещо за студентите: Имат доста ниски цени за ноември и декември за доста места. Примерно Аликанте: Може да се пробва комбинация с Валенсия примерно. 8 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 8 октомври Сподели Публикувано: 8 октомври преди 41 минути , jorocontrola каза: Нещо за студентите: Това някой нов хотел в Банско ли е? 8 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 8 октомври Сподели Публикувано: 8 октомври преди 1 минута , Zaro каза: Това някой нов хотел в Банско ли е? Не знам за там, аз ходя само в Спа столицата на Балканите - Велинград 😉 2 2 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 14 октомври Сподели Публикувано: 14 октомври Английската версия през аппа на Trip. Ако някои му се прави бърз Лондон. Все още аппа сваля по 10 паунда за всеки пътник от редовната цена. 11 Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 17 октомври Сподели Публикувано: 17 октомври Вместо цял летен уик предлагат чудесна възможност за есенен уикенд. 7 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 23 октомври Сподели Публикувано: 23 октомври Доста дълъг уикенд за тези с остана отпуска: И други опции за връщане: С 2 дни отпуска може да се овършее и Валенсия: Има доста ниски цени за доста дестинации в момента и с малко ровене ще може да се измислят доста комбинации. Като гледам какви аванти падат, нищо няма да планирам за догодина, а само ще чакат дългите уикенди 😞 🙂 7 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 23 октомври Сподели Публикувано: 23 октомври Ноември и декември (преди Коледа) е може би най-слабия сезон. Не е новост. 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 23 октомври Сподели Публикувано: 23 октомври преди 1 час, jorocontrola каза: Доста дълъг уикенд за тези с остана отпуска: След октомври моята отпуска обикновено е или привършила или на последни издихания 😄 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 23 октомври Сподели Публикувано: 23 октомври За съжаление, сравнителна новост е това, че почнахме да определяме цени от по 20+ евро в посока като "аванти" 😞 5 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 23 октомври Сподели Публикувано: 23 октомври Пак е добре, без магията на едеиймс, оподо... Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 28 октомври Сподели Публикувано: 28 октомври Да дам малко обратна връзка за МаЛорка, че знам, че и други се канят за там. Събота полета закъсня 2ч заради силни валежи там, като 1ч си беше киснене в самолета преди да излети 😞 Бях споменал, че опашката за кола беше нечовешка през RecordGo. Пред GoldCar беше същото. На другите места по-малко хора, като пред Europcar никой. Явно всеки търси тънканата. Имайки предвид, че са испанци ме удивиха как успяха за прекарат над 50 човека за около час: Имаше една арна кака разпоредителка, дето вкарваше ред и 4-5 гишета. Показах и че уж съм направил online checkin, но не се трогна много. Само като видя резервацията ми вика - "но електрико". Накрая на гишето момчето каза "Си" де. И така с 3ч общо закъсние спрямо плана ми се насочване към паркинга на летището, който е ОГРОМЕН като МОЛ, както и самото летище де. Очаквания ми бяха като за средно летище, а то какво излезе. Като се зачетох летището на Палма извърта 30М пътника на година, колкото това в Мюнхен. А говорих за летище на относително малък остров с под 1М население. Явно половин Европа почива там. Вземам ключа от гишето на паркинга и бързаме да тръгваме за хотела, че вече минава 7:30, а имаме към час шофиране до там. Вечерта в тъкмото не бяхме разбрали нивото на кифленост, с което се сдобихме. Осъзнах чак сутринта - Фиат500, пепел от рози, кабрио, електричка: И това за 50Е за 24ч. Като се сметне, че не платихме за гориво, мога да кажа, че сме доволни. Настаняваме се в хотела в Cala Figuera - бяхме се спряли на югоизточната част: Хапваме за бързо с местните в един бар-ресторант, където дори имаше сервитьор от Гоце Делчев и така. Сутринта правим бърза обиколка около залива с пристанището: И се насочваме към първият ни плаж за деня - Cala Llombards: След това минахме и през Caló del Moro, но тук беше доста по-тясно и 10те човека бяха заели повечето места: Викам, отиваме да се къпем на широкото - Platja des Trenc: Но тук имаше доста вълни, водорасли и студена вода. Така че искам не искам се върнахме на Cala Llombards. Тук водата освен че беше спокойна, беше и много по-топла. Както се вижда сме много доволни: И доста други де, но имаше място за всички. Не искам да си помисля, какво е в сезон... А аз показах на туристите как български тюлен скача в морето от скалите, вЕравайте ми, снимки няма... След като се накъпахме се насочихме към Палма. Не оцелихме избирателната секция от първият път, но я намерихме все пак. Нямаше много хора и минахме за 5мин: Вече беше към 14ч и имахме час-два да видим и катедралата: И около нея: Полетът на връщана пак закъсня над 2ч. Чакахме и такси 30мин (само това не ми се беше налагало на чакам до сега), че вече беше станало към 12 вечерта и не знам доколко можеше да се разчита на градският транспорт. Две-три думи за финал: не случихме много на слънце, но поне не ни валя. Откомври е перфектно за почивка на Майорка, може би не за ден, но кой с колкото разполага. Ами толкова от нас... 😉 49 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 12 ноември Сподели Публикувано: 12 ноември 8-ми декември в Рим без нощувка: Първият билет може да се вземе от app trip.co.uk за 6€, ако нямате wdc. Днес уиз дават -15% за полети до Италия 20 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега