Argentique Публикувано: 5 ноември, 2025 Публикувано: 5 ноември, 2025 преди 8 минути , Иван Попов каза: Аз си мисля, че скоро ще пуснат и Aegean Airlines промоция. Около Черен петък се случват при тях нещата. Ще следим 2
Argentique Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 И тук тече Черен петък с цени от 25€ на посока София-Атина през януари, които стигат до 20€ през немския джеткост. Има единични добри цени за лятото. 5 1
jorocontrola Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 Сигурно има и друга тема, но гледам има до -70% и на https://www.skyexpress.gr/en Даже се зачудих да не са се обединили, но часовете на полетите са други. Какво искам да кажа де. Ако сtе тръгнали към Атина или островите, проверете опциите за игра с датите и часовете. Предполагам, ще има и добри комбинации за разните острови. Края на февруари трябва да си е топла пролет при тях... 😉 Също гледайте за опции от Солун особено за островите. Ако може да се направи island hopping с директни полети от там ще е чудесно. Летището е само на 4ч от София. Да не говорим за магеланците от Благоевград и района. Ако сменяме полети, ще излезе същото като време и пари. Корекция: гледам е писано в другата тема, но нека опциите за комбинация са и тук де. 6
Argentique Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 Има смисъл и през немския десктоп джеткост да се видят някои дати - сваля по 10€ на Аегеан (от 50), пък и скайекспреса. 2
crazyhorse Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 преди 1 час, Argentique каза: Има смисъл и през немския десктоп джеткост да се видят някои дати - сваля по 10€ на Аегеан (от 50), пък и скайекспреса. В джеткостовете нали е с Дайнърс?Поне на тези,които аз пробвах-au.,at.,de. 1
Argentique Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 преди 20 минути , crazyhorse каза: В джеткостовете нали е с Дайнърс?Поне на тези,които аз пробвах-au.,at.,de. Не във всички. В немския може и с виза. Но в този случай за ниската цена ми искаха някакъв непознат начин на плащане, който нямах, така че купих директно, нямаше смисъл за 2-3€ с посредник. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега