Прескочи до съдържание

Tapatalk е активен и мобилна версия

Препоръчани мнения

Tapatalk е плъгин за лесно четене на форуми и вече работи с този форум. 

За iOS: https://itunes.apple.com/us/app/tapatalk-forum-app/id307880732?mt=8

За Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&hl=en

Самият апп е платен, $3, но може да го ползвате с много форуми по целият свят. Ако така и така сте членове на доста общества ще ви е удобно да е наличен и за този форум. 

Иначе мобилната версия, която се отваря през браузера на мен лично ми харесва повече и е напълно безплатна, но е добре да има избор. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 4 месеца по-късно ...

Tapatalk изглежда минава от платен режим към безплатен, което звучи като хубава новина, но искат да въвеждат реклами между постовете. Поначало вчера прегледах настройките и спрях всички такива, според тях, много примамливи предложения. Но не знам дали няма да направят някоя каскада, като това дето включиха линка към приложението в подписа на всички потребители. 

Ако някой забележи някаква рекламка между постовете, докато браузва с tapatalk да свирка. 

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Бях спрял уж всички реклами, но днес си гледам в панела че съм изкарал 5 цента. Това естествено означаваше, че потребителите през тапаталк са били облъчвани с реклами, някой дори е кликнал на тях.  Спрях пак всички реклами уж.

Молбата ми е за хората, които четат през тапаталк да ми докладват всичко, което изглежда на реклама....еееей толкова близо съм да го махна приложението, мобилната версия на форума си е ОК и мисля, че нямаме нужда да гледаме рекламите на тапаталк за да им ползваме безценното приложение. 

Връзка към коментар

Аз чета през TapatalkHD, който съм инсталирал на таблета по един не съвсем "легален" начин, но нито една реклама досега не се е появила и съм много доволен от приложенито.. Ще е жалко ако го свалиш да се чете през Тара-та ;)

Sent from my GT-P7300 using Tapatalk HD

Връзка към коментар

Имам уверението, че уж рекламите ще са по желание на администраторите, но ако ги направят задължителни ще се наложи да го спра. Ей това Sent from my GT-P7300 using Tapatalk HD примерно мисля, че го бях спрял също :)

Връзка към коментар

Вече го няма и този надпис... 

Имам уверението, че уж рекламите ще са по желание на администраторите, но ако ги направят задължителни ще се наложи да го спра. Ей това Sent from my GT-P7300 using Tapatalk HD примерно мисля, че го бях спрял също :)

Редактирано от krasi75
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Само на мен ли ми изкачат някакви съобщения за изтекли сертификати на тапата?!?

Има нов ъпдейт на плъгина, но не съм го инсталирал, ще го направя тая вечер. Другото е да си обновиш евентуално апп-а на телефона. 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Туко що си го инсталирах и разгледах набързо за какво става въпрос. Все пак ако може някой на 2 на 3 да ми обясни предимствата пред това да си влизам във форума директно през инет браузъра ? 

Връзка към коментар

Туко що си го инсталирах и разгледах набързо за какво става въпрос. Все пак ако може някой на 2 на 3 да ми обясни предимствата пред това да си влизам във форума директно през инет браузъра ? 

Ако си свикнал, действай си през браузера. Предимството на tapatalk е, ако посещаваш повече форуми, тогава в един апп можеш да си вкараш всички акаунти и интерфейса да е почти еднакъв във всичките. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Само да добавя, ако някой се колебае като мен дали има смисъл от това приложение - да не му мисли изобщо и да качва веднага, супер е :) . След 2 седмици работа с него просто видях какво удобство е, вече влизам много по-често във форума :) Прозвуча малко като реклама на Космодиск ... " почувствах затопляне по целия гръб мигновенно..." , но си е така наистина :)

Редактирано от edbloom
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Прозвуча малко като реклама на Космодиск ... " почувствах затопляне по целия гръб мигновенно..." , но си е така наистина :)

"Сложиха ми го отзад и след малко болката премина " :biggrin:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Преди имаше само платена. Безплатната предполагам е безплатна, защото ще ви тъпче с рекламки. Постарал съм се да ги спра, от където намеря, ама ако ви излизат си е ваша воля :)

Връзка към коментар

Удобно е и аз сега го дръпнах, но не мога директно да слагам снимки от телефона, което би било много удобно. Излиза Your forum has disabled image sharing from this app

Бях го изключил, защото снимките се хостват на техния сървъра и май след определен момент почват да искат пари. Временно го разреших, да видим как е...

Връзка към коментар
  • 4 месеца по-късно ...

Силно е вероятно в скоро време да изключа tapatalk плъгина. 

Знам, че определен брой потребители го ползват, но хич не ми харесва посоката, в която поемат. Първо бяха пуснали реклами, без мое съгласие, уж с благородната цел да дават на форумите част от приходите. Спрях ги. После решиха, че с една tapatalk регистрация можеш да четеш и пишеш във всички поддържани форуми, на практика ти вкарват троянски кон за регистриране на потребители - и това го спрях. Сега искат търсене във форума в тяхното приложение да изкарва резултати от всякакви форуми - това не ме притеснява особено с оглед на това, че едва ли има много пътешественически форуми в България, но пак е един вид спам, когато търсите тема тук, а ви изкарва резултат от бг-мама например. Притеснява ме и как ще става това търсене едновременно във всички форуми, вероятно ще теглят базата данни на целия форум периодично, което пък най-малко ми харесва. 

И така, политиката им става прекалено агресивна, а хич не съм ок някоя компания да се разпорежда с форума и съдържанието ни като бащиния, макар и да е прикрито зад уж полезни за потребителите мерки. При следващата подобна каскада ще ги спра съвсем, потребителите, които ползват да имат едно наум. Смятам, че мобилната версия на форума върши достатъчно добра работа. 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Аз го сложих и го пуснах 2-3 пъти, но няма последно публикувани теми, показва, че няма feed и не може да ти го покаже и ми показва, че имам нотофикейшъни, ами къде са и какви са мътна Индия...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз го сложих и го пуснах 2-3 пъти, но няма последно публикувани теми, показва, че няма feed и не може да ти го покаже и ми показва, че имам нотофикейшъни, ами къде са и какви са мътна Индия...

Ще си поиграя довечера с моя телефон и ще видя. По идея известията трябва да ги видиш като кликнеш на иконката горе вляво...уж. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Често го ползвам през таблет и мога да споделя, че не съм забелязвал проблеми при Pro версията.  Пробвай настройките на страничната лента.

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.