Георги Публикувано: 6 април, 2013 Публикувано: 6 април, 2013 Tapatalk е плъгин за лесно четене на форуми и вече работи с този форум. За iOS: https://itunes.apple.com/us/app/tapatalk-forum-app/id307880732?mt=8 За Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&hl=en Самият апп е платен, $3, но може да го ползвате с много форуми по целият свят. Ако така и така сте членове на доста общества ще ви е удобно да е наличен и за този форум. Иначе мобилната версия, която се отваря през браузера на мен лично ми харесва повече и е напълно безплатна, но е добре да има избор. 1
Mitko Публикувано: 17 август, 2013 Публикувано: 17 август, 2013 Tapatalk вече е безплатен в app store . На мен много ми харесва Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free 2
Георги Публикувано: 20 август, 2013 Автор Публикувано: 20 август, 2013 Tapatalk изглежда минава от платен режим към безплатен, което звучи като хубава новина, но искат да въвеждат реклами между постовете. Поначало вчера прегледах настройките и спрях всички такива, според тях, много примамливи предложения. Но не знам дали няма да направят някоя каскада, като това дето включиха линка към приложението в подписа на всички потребители. Ако някой забележи някаква рекламка между постовете, докато браузва с tapatalk да свирка.
Георги Публикувано: 27 септември, 2013 Автор Публикувано: 27 септември, 2013 Бях спрял уж всички реклами, но днес си гледам в панела че съм изкарал 5 цента. Това естествено означаваше, че потребителите през тапаталк са били облъчвани с реклами, някой дори е кликнал на тях. Спрях пак всички реклами уж. Молбата ми е за хората, които четат през тапаталк да ми докладват всичко, което изглежда на реклама....еееей толкова близо съм да го махна приложението, мобилната версия на форума си е ОК и мисля, че нямаме нужда да гледаме рекламите на тапаталк за да им ползваме безценното приложение.
krasi75 Публикувано: 28 септември, 2013 Публикувано: 28 септември, 2013 Аз чета през TapatalkHD, който съм инсталирал на таблета по един не съвсем "легален" начин, но нито една реклама досега не се е появила и съм много доволен от приложенито.. Ще е жалко ако го свалиш да се чете през Тара-та Sent from my GT-P7300 using Tapatalk HD
Георги Публикувано: 29 септември, 2013 Автор Публикувано: 29 септември, 2013 Имам уверението, че уж рекламите ще са по желание на администраторите, но ако ги направят задължителни ще се наложи да го спра. Ей това Sent from my GT-P7300 using Tapatalk HD примерно мисля, че го бях спрял също
krasi75 Публикувано: 29 септември, 2013 Публикувано: 29 септември, 2013 (редактирано) Вече го няма и този надпис... Имам уверението, че уж рекламите ще са по желание на администраторите, но ако ги направят задължителни ще се наложи да го спра. Ей това Sent from my GT-P7300 using Tapatalk HD примерно мисля, че го бях спрял също Редактирано 29 септември, 2013 от krasi75
Meidj Публикувано: 15 октомври, 2013 Публикувано: 15 октомври, 2013 Само на мен ли ми изкачат някакви съобщения за изтекли сертификати на тапата?!?
Георги Публикувано: 15 октомври, 2013 Автор Публикувано: 15 октомври, 2013 Само на мен ли ми изкачат някакви съобщения за изтекли сертификати на тапата?!? Има нов ъпдейт на плъгина, но не съм го инсталирал, ще го направя тая вечер. Другото е да си обновиш евентуално апп-а на телефона.
edbloom Публикувано: 28 октомври, 2013 Публикувано: 28 октомври, 2013 Туко що си го инсталирах и разгледах набързо за какво става въпрос. Все пак ако може някой на 2 на 3 да ми обясни предимствата пред това да си влизам във форума директно през инет браузъра ?
Георги Публикувано: 29 октомври, 2013 Автор Публикувано: 29 октомври, 2013 Туко що си го инсталирах и разгледах набързо за какво става въпрос. Все пак ако може някой на 2 на 3 да ми обясни предимствата пред това да си влизам във форума директно през инет браузъра ? Ако си свикнал, действай си през браузера. Предимството на tapatalk е, ако посещаваш повече форуми, тогава в един апп можеш да си вкараш всички акаунти и интерфейса да е почти еднакъв във всичките. 1
edbloom Публикувано: 13 ноември, 2013 Публикувано: 13 ноември, 2013 (редактирано) Само да добавя, ако някой се колебае като мен дали има смисъл от това приложение - да не му мисли изобщо и да качва веднага, супер е . След 2 седмици работа с него просто видях какво удобство е, вече влизам много по-често във форума Прозвуча малко като реклама на Космодиск ... " почувствах затопляне по целия гръб мигновенно..." , но си е така наистина Редактирано 13 ноември, 2013 от edbloom 3
Фил Публикувано: 14 ноември, 2013 Публикувано: 14 ноември, 2013 Прозвуча малко като реклама на Космодиск ... " почувствах затопляне по целия гръб мигновенно..." , но си е така наистина "Сложиха ми го отзад и след малко болката премина " 1
Hollywood Публикувано: 14 ноември, 2013 Публикувано: 14 ноември, 2013 Коя верия препоръчвате, безплатната или pro версията, която е платена?
edbloom Публикувано: 15 ноември, 2013 Публикувано: 15 ноември, 2013 Безплатната е чудесна, никога не съм ползвал платени версии на проложения 1
Георги Публикувано: 15 ноември, 2013 Автор Публикувано: 15 ноември, 2013 Преди имаше само платена. Безплатната предполагам е безплатна, защото ще ви тъпче с рекламки. Постарал съм се да ги спра, от където намеря, ама ако ви излизат си е ваша воля
edbloom Публикувано: 15 ноември, 2013 Публикувано: 15 ноември, 2013 Досега не съм видял нито една реклама, слава богу
Polina Публикувано: 20 ноември, 2013 Публикувано: 20 ноември, 2013 И аз си го сложих да го пробвам, след като толкова го хвалите... 1
k8_ Публикувано: 20 ноември, 2013 Публикувано: 20 ноември, 2013 Удобно е и аз сега го дръпнах, но не мога директно да слагам снимки от телефона, което би било много удобно. Излиза Your forum has disabled image sharing from this app
Георги Публикувано: 21 ноември, 2013 Автор Публикувано: 21 ноември, 2013 Удобно е и аз сега го дръпнах, но не мога директно да слагам снимки от телефона, което би било много удобно. Излиза Your forum has disabled image sharing from this app Бях го изключил, защото снимките се хостват на техния сървъра и май след определен момент почват да искат пари. Временно го разреших, да видим как е...
Hollywood Публикувано: 25 ноември, 2013 Публикувано: 25 ноември, 2013 През това приложение няма достп до анкетите.
Георги Публикувано: 16 април, 2014 Автор Публикувано: 16 април, 2014 Силно е вероятно в скоро време да изключа tapatalk плъгина. Знам, че определен брой потребители го ползват, но хич не ми харесва посоката, в която поемат. Първо бяха пуснали реклами, без мое съгласие, уж с благородната цел да дават на форумите част от приходите. Спрях ги. После решиха, че с една tapatalk регистрация можеш да четеш и пишеш във всички поддържани форуми, на практика ти вкарват троянски кон за регистриране на потребители - и това го спрях. Сега искат търсене във форума в тяхното приложение да изкарва резултати от всякакви форуми - това не ме притеснява особено с оглед на това, че едва ли има много пътешественически форуми в България, но пак е един вид спам, когато търсите тема тук, а ви изкарва резултат от бг-мама например. Притеснява ме и как ще става това търсене едновременно във всички форуми, вероятно ще теглят базата данни на целия форум периодично, което пък най-малко ми харесва. И така, политиката им става прекалено агресивна, а хич не съм ок някоя компания да се разпорежда с форума и съдържанието ни като бащиния, макар и да е прикрито зад уж полезни за потребителите мерки. При следващата подобна каскада ще ги спра съвсем, потребителите, които ползват да имат едно наум. Смятам, че мобилната версия на форума върши достатъчно добра работа. 6
stas Публикувано: 17 април, 2014 Публикувано: 17 април, 2014 Аз го сложих и го пуснах 2-3 пъти, но няма последно публикувани теми, показва, че няма feed и не може да ти го покаже и ми показва, че имам нотофикейшъни, ами къде са и какви са мътна Индия... 1
Георги Публикувано: 17 април, 2014 Автор Публикувано: 17 април, 2014 Аз го сложих и го пуснах 2-3 пъти, но няма последно публикувани теми, показва, че няма feed и не може да ти го покаже и ми показва, че имам нотофикейшъни, ами къде са и какви са мътна Индия... Ще си поиграя довечера с моя телефон и ще видя. По идея известията трябва да ги видиш като кликнеш на иконката горе вляво...уж. 1
Hollywood Публикувано: 17 април, 2014 Публикувано: 17 април, 2014 (редактирано) Аз го сложих и го пуснах 2-3 пъти, но няма последно публикувани теми, показва, че няма feed и не може да ти го покаже и ми показва, че имам нотофикейшъни, ами къде са и какви са мътна Индия... Често го ползвам през таблет и мога да споделя, че не съм забелязвал проблеми при Pro версията. Пробвай настройките на страничната лента. Редактирано 17 април, 2014 от Hollywood
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега