Прескочи до съдържание

Tapatalk е активен и мобилна версия

Препоръчани мнения

Ползвам си безплатната версия открай време и работи идеално.Никога не съм виждал реклами, виждам си снимки от теми, like-вам си постове, последните новини работят перфектно с Timeline, notifications също. Изобщо 10 от 10 оценка ! Дано не го спреш.

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Tapatalk ще бъде премахнат в края на деня. 

Решението беше взето отдавна, но ми се щеше да изчакаме новата версия на форума, която тотално ще елиминира нуждата от подобни допълнителни приложения. За съжаление се налага да се действа малко превантивно. Най новият хит на tapatalk е, че искаха да изпращат имейли на абсолютно всички  регистрирани потребители във форума, включително тези, които не ползват tapatalk и не знаят какво е! Да, тия имейли уж щели да съдържат най-активните и интересни дискусии, но при положение, че нещо такова се прави без ваше и мое съгласие мисля е не капка, а направо казана който прелива чашата. Тази опция беше активирана по подразбиране и добре, че следя нещата, за да мога да я изключа. Както беше и с регистрациите, които искаха въобще да не минават през форума, както беше и с рекламите, които също бяха пуснати по подразбиране. Еми даже много време ги търпях. Откакто приложението стана безплатно просто вървят стремглаво надолу.

Извинявам се на тези, които го ползват, искрено им препоръчвам да се запознаят с мобилната версия на форума, която също има почти цялата функционалност, май само push известията липсват. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.