Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2022

Препоръчани мнения

преди 7 минути , zvezda9001 каза:

Сега този кашон сякаш е ония кашон от миналата година така ли ми се струва 😄 акк е той има няколмо целувкинот моето куче за твоето 😛

добре дошла в клуба на русинските чорапи 😄

Хахаха. Ама ти наистина си познаваш кашоните🤣🤣🤣 А то един ли беше миналата година😂

Мислех да пиша на Цвете, че голяма грешка прави с показването на външния кашон и ще ме погнеш, но постът ми стана много дълъг и забравих😄

Спокойно, този кашон беше в по-големия кашон, който още си стои за спомен. Поне до догодина🙃😛

• Браво 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар
преди 9 минути , Вероника каза:

Сега не мога да кажа, кое е по-хубаво- да получиш подарък от @marycap 

Миналата година получих прекрасен подарък от @marycap, така че знам за какво говориш...:)

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 21 минути , ДиянаВ каза:

,..

Спокойно, този кашон беше в по-големия кашон, който още си стои за спомен. Поне до догодина🙃😛

Този по-големият кашон за мен ли го пазиш? Да не мога да го събера под елхата. 😛

• Браво 2
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 4 часа, Костов каза:

Заповядайте скъпа ми @zvezda9001. Сигурен съм, че и Лейди @lyusi няма да има нищо против комшулук с весела магелански дружина 😉

Още две -три семейства лордове и лейдита и направо оформяме българско селище в землището на замъка:)

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , Костов каза:

Този по-големият кашон за мен ли го пазиш? Да не мога да го събера под елхата. 😛

Ето поличба😄. Точно за теб ще бъде🤭

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 7 минути , lyusi каза:

Още две -три семейства лордове и лейдита и направо оформяме българско селище в землището на замъка:)

Бройте към към основателите на българското селище. Само, че в документа на моя мъж пише, че е Леърд. Ама то май е същото като лорд...

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 3 минути , DaBo каза:

Бройте към към основателите на българското селище. Само, че в документа на моя мъж пише, че е Леърд. Ама то май е същото като лорд...

Събрахме се 🙂

• Смея се 7
Връзка към коментар
преди 53 минути , kali каза:

Много ти благодаря, @Eti*, за прекрасните подаръци. Ще използвам всичко с голямо удоволствие.

@Mary, благодаря и на теб за безупречната организация. Няма съспенс при мен, проверих: 

@kali, искрено се надявам да съм те зарадвала и усмихнала. Избирала съм подаръка с цялото си сърце и въображение. Чашата също е персонализирана 🙂 И аз потърсих надписа, мисля че беше от обратната на големия надпис страна. Единствено планера не успях да разгледам, защото се притесних, че ще унищожа опаковката. Надявам се да го запълниш с осъществени пътешествия и приказни емоции.

• Харесвам 11
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, lyusi каза:

Мисля, че един Граф би Ви дошъл много добре. 😎

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 18 часа, jul каза:

Не е майтап. като дойда в РусИ - тръгвам по чувалчетата на тур 😀

И аз!! Била съм в Руси няколко пъти, винаги ми е харесвало, никога не съм виждала тия детайли и красоти от Пътя на чувалчетата.

преди 9 часа, Mary каза:

Аха ха ха ха - кой би си помислил, че наистина има брашно в пакета?!

Надеждата ми е в Ети и майката на Марусинка за някакъв съспенс. :wink:

Аз самата вече се припотих няколко пъти. Верито си “твори” на воля. Един ден да не я проверя и…

Поне знам, че едно нещо е тръгнало по предназначение, но с инструкции 😳 Да видим кого ли го чака лек физически труд…

3F4FE4C9-AB4E-4F0B-8127-9BA1B2F3A9EA.jpeg.5d66d0cf5858dbfb77f45bd7ef9ed111.jpeg

преди 4 часа, Граф Вронски каза:

Мисля, че един Граф би Ви дошъл много добре. 😎

Точно това си помислих и аз 🤣🤣🤣

Хора, аз наистина тази година удрям на камък с коледните подаръци и украси. Ще ме прощава моето другарче, че му се бави смс-а и май на две части ще получава подаръка си😔

• Харесвам 9
  • Браво 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 1 час, Marusinka каза:

Ще ме прощава моето другарче, че му се бави смс-а и май на две части ще получава подаръка си😔

Ще има 2 подаръка другарчета ти. Какво по-хубаво от това!

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 53 минути , Дани Магелани каза:

Ще има 2 подаръка другарчета ти. Какво по-хубаво от това!

Още не се знае дали ще са само 2 или получателят ще трябва да се разкарва до Великден до офиса на Спиди или Еконт 😂 

• Смея се 12
Връзка към коментар

Включвам се и аз да се похваля,че имам смс от Спиди. Подозирам че е  подарък ! Но ще докладвам чак в понеделник,защото избягах от студа и снега в София на топло в Сицилия! Съобщението е препратено,има кой да се погрижи да вземе пакета.

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 27 минути , blueriver каза:

Включвам се и аз да се похваля,че имам смс от Спиди. Подозирам че е  подарък ! Но ще докладвам чак в понеделник,защото избягах от студа и снега в София на топло в Сицилия! Съобщението е препратено,има кой да се погрижи да вземе пакета.

Който го вземе, да не го изяде😄

• Смея се 12
Връзка към коментар

Правя разбор и подредба на чувалчетата, че вчера съм загубила щипката на 13 по центъра🙂 Вижте колко намаля простира😯

62AE1B82-A63E-40BE-85E8-D480A7D5FF15.jpeg.7d543a67386a9950a8377e02d2309823.jpeg
14 декември е! Какво се туткате с изпращането и получаването на подаръците😛 Няма време, утре е крайният срок🙉

8DC9F3BD-071A-4CDE-902B-9FEAA56E046C.jpeg.90c1b1e83bfaa88b7058d5e0b80bd391.jpeg

Само @Marusinka има оправдателна причина, че е през океана. Обаче ако аз съм й другарчето и до Великден да трябва пак да получавам подаръци на части, еееее, прекалено е🤣 Не знам дали ще й простя😉, зависи дали майка й е (не)спазила инструкциите с опаковането😂

Действайте! Чувате ли чувалче номер 14 как весело шумулка🙃 Безпогрешно разпознавам шума на бонбонки - малки, кръглички, преброявам 4.

9F82866A-4868-4791-9AB5-2873A878E1B4.jpeg.17f4507c9c2a6087cb78088a0cf93526.jpeg

Я да надникнем🫣

2F23155A-3149-4A15-89FE-FF2C6DDB6530.jpeg.7fb98fb7e08581dc572ed41f1741998b.jpeg

Ха едно се е скатавало - 5 се оказаха🙂

Гръцкосини бонбонки с узо😋

57D723F0-D2EC-47E6-92F4-3BA902A7D740.jpeg.7bbef7c79430f023dedd71a3ec41f4ab.jpeg

Звезде, да вадя ли маслините? Имат ли алкохол😉

• Харесвам 12
  • Браво 4
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 22 часа, antony2001 каза:

И аз получих своя подарък!

Благодаря на В. - @DryGuy, за книгата, играчката и хубавите пожелания!

Ще се чете през следващата година! Пък може и да се попътува към земята на инките-не съм ходил още, признавам си! 

Специални благодарности на @Mary

Светли Коледни празници на всички магеланци!

IMG_20221213_124029.jpg

IMG_20221213_124137.jpg

IMG_20221213_124433.jpg

Привет, отново искрени пожелания да "откриеш" списъка с посетени държави в Южна Америка (и след това бързо да го допълваш)! Светли празници! 

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Заваля сняг, и дядо Мраз, който изглежда е бил закъсал около Видин, прати едно джиджено джудженце да ми донесе подарък! Засега само толкова, че съм много ангажирана...

20221214_101421.jpg

• Харесвам 15
  • Браво 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.