Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2022

Препоръчани мнения

преди 16 часа, stormbringer каза:

Всъщност виждаме и планини през балкона, ама мечтаем за летище с целогодишни полети и нови дестинации 😉 

Радвам се, че @zvezda9001 е доволна от подаръка, че аз малко се притесних, като ми се падна тя. Не за друго, ама нейните подаръци са .... знаете какви, а аз по обясними причини, точно тази година и точно в този период нямах възможността да съм особено оригинален. 

Но да се върнем на темата - днес следобед ми се обадиха от Еконт, и след като взех пратката и преди да взема (вече) каката от детска градина, имах време точно да отворя, го оставя в антрето и пак да потегля навън. Ама пустото любопитство надделя. 

AL9nZEWUPiFfNkuUKCNK-eMszyLJKbjUzoK-rSKw

Очевидно вътре имаше коледна кутия със сладки, книга, свитък и още нещо опаковано допълнително.  

AL9nZEUe4I9tSfk3MDhRmC7Avw72NGQWVnmdbp9X

Тук някъде си погледнах часовника и си казах - е, мога да отворя свитъка и да видя поне кой го е изпратил, нали? Отворих го, видях, и реших да тръгвам. 
Обаче в пожеланията се споменаваше червено вино и понеже част от подаръка подозрително напомняше кутия с размери и форма за шише, реших да видя виното - знам ли, можеше да е бяло и да трябва да го сложа в хладилник ... 

/cdn-cgi/mirage/8282d53211e0dbf700690337e91423e151de01d748d1146e38bc0869e90156cf/1280/https://magelanci.com/uploads/monthly_2022_12/01-1.jpg.512698df074fe1f756b981cdb0a2f25f.jpg

И тук стана интересно, след като успях да я отворя, вътре имаше красива коледна преспапие лампа и добре опакована с bubblewrap бутилка, която определено не беше от вино. Естествено, че вече нямаше как да тръгна, преди да я измъкна от там и да видя какво всъщност съм получил. 

/cdn-cgi/mirage/8282d53211e0dbf700690337e91423e151de01d748d1146e38bc0869e90156cf/1280/https://magelanci.com/uploads/monthly_2022_12/01-2.jpg.61ab22e9a9c068f4bcc6d95ae779d2cb.jpg

В първия момент бях в ступор и ми минаха през главата няколко нереалистични сценария, после се сетих, че в скорошна тема за "алкохол (без уиски)" споменах този джин. Е, много благодаря на @Румяна . Щракнах по една бърза снимка докато стигнах до тук, взех раничката с нещата за плуване и хукнах към градината.
В по-късен момент, вече успях спокойно да разгледам нещата - имам си книга с пътеписи, но не какви да е, а родни такива - "Пътеписи за душата на България". Аз из България съм пътувал доста малко и мисля, че тази книга би била чудесно вдъхновение. 

/cdn-cgi/mirage/8282d53211e0dbf700690337e91423e151de01d748d1146e38bc0869e90156cf/1280/https://magelanci.com/uploads/monthly_2022_12/01-3.jpg.f5988a96cb754cdf79c8611d12dab1ab.jpg

Ето го и целият подарък, още веднъж благодаря 🙂 

/cdn-cgi/mirage/8282d53211e0dbf700690337e91423e151de01d748d1146e38bc0869e90156cf/1280/https://magelanci.com/uploads/monthly_2022_12/01-4.jpg.e22ff6d63f87755be538a68c5ba2194a.jpg

Радвам се, че успях да те изненадам. Желая на всички весели празници.

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 5 минути , neuromancer каза:

звездички, комети, елхи, ама сърце няма...

Тези са с коледни мотиви.

Иначе форми имам от тук до Бразилия и за половината обратен път сигурно. :laugh:

• Смея се 7
Връзка към коментар
преди 3 минути , Mary каза:

Тези са с коледни мотиви.

Иначе форми имам от тук до Бразилия и за половината обратен път сигурно. :laugh:

Мх, кога започваме да ги редим? Трябва да се провери, ако не стигнат, ще носим допълнителни. 😉 

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 5 минути , Граф Вронски каза:

Мх, кога започваме да ги редим? Трябва да се провери, ако не стигнат, ще носим допълнителни. 😉 

Сърцааааааа 💟  -  формички за сладки, де.

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар

у нас децата са поканили приятелки да правят джинджифилови сладки и ще пада работа следобяда...

тестото го правиха вчера

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 2 минути , neuromancer каза:

у нас децата са поканили приятелки да правят джинджифилови сладки и ще пада работа следобяда...

тестото го правиха вчера

Я, каква чудна идея! Ще поканя някоя приятелка за гости да ми направи коледни сладки, а аз ще я черпя 🍷🍸🍹

Някой доброволен желаещ или директно да посочвам? 🤣🤣🤣

• Смея се 7
Връзка към коментар
преди 18 часа, stormbringer каза:

имам си книга с пътеписи, но не какви да е, а родни такива - "Пътеписи за душата на България". Аз из България съм пътувал доста малко и мисля, че тази книга би била чудесно вдъхновение. 

Книгата е много хубава,ще ти хареса!

Пожелавам ти догодина да посетиш поне 5 места от красивата ни България!

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 2 часа, DaBo каза:

Я, каква чудна идея! Ще поканя някоя приятелка за гости да ми направи коледни сладки, а аз ще я черпя 🍷🍸🍹

Ева и Мари са ти под ръка в София. Ама трябва да ги изкушиш  с нещо.

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, DaBo каза:

За тази година вече нямам възможност, но другата година, когато и да решиш, може да се съберем на сладкоправене.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
В момента, Дани Магелани каза:

Ева и Мари са ти под ръка в София. Ама трябва да ги изкушиш  с нещо.

А, къде ще се меря аз с Ева?!

Прост любител съм само.

• Смея се 3
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
В момента, Mary каза:

А, къде ще се меря аз с Ева?!

Прост любител съм само.

Недей скромничи! Всяка година оценяваме таланта ти с рецепторите си!

А Ева само ни дразни с картинки! 

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, DaBo каза:

Доброволно ще чакам с теб. И ще участвам в черпенето :smile3:

• Смея се 9
Връзка към коментар
преди 24 минути , funny каза:

Доброволно ще чакам с теб. И ще участвам в черпенето :smile3:

Мераклии за кибици сме много. Но не вижам опашка от желаещи да творят сладки.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 26 минути , ДиянаВ каза:

Май загрях, че последните сладки са за утрешната сбирка😉. Който ще ходи, да не се облизва😄

Брой по-внимателно и ще разбереш, че са за домашна консумация. :wink:

• Шок 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар

Аз както се заричах, че няма да правя сладки тази година, не устоях на мрънкането на децата и за няколко дни изпекох 9 модела. Пак си спазих обещанието с почти двойно по- малко видове от обикновено. Туко виж догодина успея да не направя нито едни. 🤣

• Шок 1
  • Браво 8
Връзка към коментар
преди 38 минути , Mary каза:

Брой по-внимателно и ще разбереш, че са за домашна консумация. :wink:

Ние се надяваме, че това е първата доза, а втората се пече.😜

• Смея се 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.