Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Опитвам се да наредя превод в евро през мобилното приложение към Революта ми. Преди съм го правил и не е имало проблем, но от снощи не успявам и не успявам - казва ми, че преводът е неуспешен. С преводи в левове всичко е наред. Някой друг с подобен проблем?

Публикувано:
1 hour ago, jorrro said:

Опитвам се да наредя превод в евро през мобилното приложение към Революта ми. Преди съм го правил и не е имало проблем, но от снощи не успявам и не успявам - казва ми, че преводът е неуспешен. С преводи в левове всичко е наред. Някой друг с подобен проблем?

От няколко месеца не работи SEPA през апп-а.

Ще го оправят .... така поне казват 😉

• Шок 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 5 минути , Demo каза:

От няколко месеца не работи SEPA през апп-а.

Ще го оправят .... така поне казват 😉

То вече само АПП има, нямаме друга опция. 🙂 

Публикувано:
9 minutes ago, agenta said:

То вече само АПП има, нямаме друга опция. 🙂 

Сега проверих и интернет банкирането не работи, явно нямат особено желание да работят изобщо ...

Публикувано:
преди 1 час, jorrro каза:

Работи си без проблем, веднага пристигна в Револют превода. Може да са имали временно проблеми снощи..

Публикувано:
преди 6 минути , timobg каза:

Работи си без проблем, веднага пристигна в Револют превода. Може да са имали временно проблеми снощи..

Пробвах преди няколко минути - отново неуспешно плащане. Обадих им се и ми казаха, че ще ми върнат обаждане до края на деня. Да видим.

Публикувано:
15 minutes ago, jorrro said:

Пробвах преди няколко минути - отново неуспешно плащане. Обадих им се и ми казаха, че ще ми върнат обаждане до края на деня. Да видим.

Няма да ти върнат, това е пробвано многократно 😁.

Реално има късметлии на които апп-а им работи 100%, на останалите СЕПА не работи. И това е от месеци, самите ТБИ не знаят какво става и само обещават -"Ще проучим", "Ще Ви върнем обаждане" и т.н.

• Харесвам 1
Публикувано:

Обадиха ми се все пак - не работели валутните преводите, нямали информация кога ще бъде оправено. Иначе установих, че при мен не работят SEPA Instant преводите, докато обикновените SEPA преводи минават. Не намирам обаче начин да сменя типа на превода от SEPA Instant на SEPA, за да изпратя превод към Револют - явно разпознава, че банката поддържа незабавни преводи и избира SEPA Instant като платежна система.

Публикувано:
преди 7 часа, jorrro каза:

Обадиха ми се все пак - не работели валутните преводите, нямали информация кога ще бъде оправено.

Току-що пробвах и го получих веднага.

Публикувано:

Максимума е 3% като толкова беше и миналата година, толкова беше до сега в апа, дори и в момента като проверих през апа, отново максимума лихва е 3%. Би трябвало от апа да дава 3.2% но ще видим.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Magnata каза:

Максимума е 3% като толкова беше и миналата година, толкова беше до сега в апа, дори и в момента като проверих през апа, отново максимума лихва е 3%. Би трябвало от апа да дава 3.2% но ще видим.

При мен в app-a /android/ ми дава 3.2%

Публикувано:

И при мен вече показва 3.2% (андроид) лихва 🙂

На 21.09.2023 от първият път платих онлайн на емаг (през апа на емаг) вероятно в момента TBI имат проблем или пък някои потребители имат повече проблеми от други.

Публикувано:
На 27.09.2023 г. в 16:54, Magnata каза:

И при мен вече показва 3.2% (андроид) лихва 🙂

На 21.09.2023 от първият път платих онлайн на емаг (през апа на емаг) вероятно в момента TBI имат проблем или пък някои потребители имат повече проблеми от други.

При мен си стои на 3.0%.

• Замислям се 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Предният месец не можах да си погася задълженията към Diners чрез топ-ъп от TBI карта. Сега опитах да платя за този месец - същата работа. Явно TBI пак имат проблем...

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз погасявах този месец, нямаше проблем. След като въведох данните на TBI картата, не излезе обичайния надпис, че плащането е успешно, но след няколко часа се отрази в my diners.

• Харесвам 2
Публикувано:

Tbi картата дори не ми поиска 3d security, а като звъннах на Diners, виждаха неуспешен опит за плащане и сумата, която се опитвам да платя.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз предния месец също имах проблем с погасяване на Дайнерс, но този месец стана от раз. Даже на два пъти вкарвах суми и всико беше Ок. 

Публикувано:

Опитах да заредя сметка Револют от Неона на ТBI. Революта даде отказана транзакция, но парите излетяха от неона и сега ги няма никъде. Някой да има подобен казус?

Публикувано:
преди 13 минути , Mitko-first каза:

Опитах да заредя сметка Револют от Неона на ТBI. Революта даде отказана транзакция, но парите излетяха от неона и сега ги няма никъде. Някой да има подобен казус?

Аз, да. Ако не се появят скоро в Revolut, както стана при мен, след определен срок ще се върнат в Tbi. Моите се оказа, че са били само блокирани в Tbi, не са излезли. Виж па-напред мои мнения в темата.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Яничка каза:

Аз, да. Ако не се появят скоро в Revolut, както стана при мен, след определен срок ще се върнат в Tbi. Моите се оказа, че са били само блокирани в Tbi, не са излезли. Виж па-напред мои мнения в темата.

Да, след два дни се върнаха в сметката в TBI, за отбелязване е, че никъде не се вижда връщането в трансакциите, но бях запомнил салдото колко е и сега сумата се вдигна и по това разбрах че са отблокирани.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 минути , Mitko-first каза:

Да, след два дни се върнаха в сметката в TBI, за отбелязване е, че никъде не се вижда връщането в трансакциите, но бях запомнил салдото колко е и сега сумата се вдигна и по това разбрах че са отблокирани.

Да, това е неудобното, че се вижда изходяща трансакция, но после не се вижда да влизат парите. Добре, че си помниш салдото.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.