mitrov Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари преди 52 минути , timobg каза: Лимитите им са посочени в тарифата. Конкретно хотела на Малдивите за 7000 лв няма да може да се плати, лимита за една транзакция на виртуален ПОС извън БГ е 3000 лв. Не е ли малко този лимит? Значи няма да мога да си платя с картата хотела...Жалко!
neuromancer Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари Лимита вероятно може да се променя, особено за дебитна карта не е като да искаш кредит. Но с български банки отдавна не съм се занимавал.
jorrro Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари Няма опция за промяна на лимита, поне от приложението не може.
yavorfly Публикувано: 22 февруари Публикувано: 22 февруари Имате ли проблеми с приложението на tbi neon? Иска ми нова регистрация от начало всичко. Преинсталирах и пак иска нова регистрация . Кол центъра им работел само в работно време, ми казва като се обадя.
Яничка Публикувано: 22 февруари Публикувано: 22 февруари Работи и при мен. Имам спомени, че в началото, като изкарах картата, ги правеше тези номера. 2
Kamen Публикувано: 12 март Публикувано: 12 март https://trud.bg/a/articles/tbi-bank-puska-depoziti-v-rumanski-lei-s-do-65-godishna-lihva
R SS Публикувано: 26 март Публикувано: 26 март Здравейте! Никой да има проблем с blink преводите? При мен от три дни, като натисна върху blink превод зарежда 2-3 сек и ме изхвърля без дори да имам достъп до контактите си.
Captain45 Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април Някой има ли информация дали има лимит за превалутиране без такса? Рових в тарифата но не открих. А ми е останало някакво съмнение, че някъде ми се е мяркало, че има някакви ограничения.
Patrick K Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април преди 2 часа, Captain45 каза: Някой има ли информация дали има лимит за превалутиране без такса? Рових в тарифата но не открих. А ми е останало някакво съмнение, че някъде ми се е мяркало, че има някакви ограничения. Няма ограничения. 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега