Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 52 минути , timobg каза:

Лимитите им са посочени в тарифата. Конкретно хотела на Малдивите за 7000 лв няма да може да се плати, лимита за една транзакция на виртуален ПОС извън БГ е 3000 лв.

Не е ли малко този лимит? Значи няма да мога да си платя с картата хотела...Жалко!

Публикувано:

Лимита вероятно може да се променя, особено за дебитна карта не е като да искаш кредит. Но с български банки отдавна не съм се занимавал.

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Имате ли проблеми с приложението на tbi neon? Иска ми  нова регистрация от начало всичко. Преинсталирах и пак иска нова регистрация . Кол центъра им работел само в работно време, ми казва като се обадя. 

• 3 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте! 

Никой да има проблем с blink преводите? 

При мен от три дни, като натисна върху blink превод зарежда 2-3 сек и ме изхвърля без дори да имам достъп до контактите си. 

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Някой има ли информация дали има лимит за превалутиране без такса? Рових в тарифата но не открих. А ми е останало някакво съмнение, че някъде ми се е мяркало, че има някакви ограничения.

Публикувано:
преди 2 часа, Captain45 каза:

Някой има ли информация дали има лимит за превалутиране без такса? Рових в тарифата но не открих. А ми е останало някакво съмнение, че някъде ми се е мяркало, че има някакви ограничения.

Няма ограничения.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.